Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 17 -23/08

zodia-9874

Κριός

Τι γίνεται με όλη αυτή την σκληρή δουλεία που κάνατε όλο αυτό το διάστημα στο θέμα των ερωτικών σας; Μην μου ανησυχείτε. Την εβδομάδα αυτή , είναι και η εβδομάδα πληρωμής για όλη αυτή σας την σκληρή και συνεχή ενασχόληση σας. Όλο αυτό το διάστημα , έχετε απόλυτα όλο σας το είναι δοσμένο -ξέρετε εσείς που- και οι σπόροι που φυτέψατε στις αρχές του μήνα, πλέον όχι μόνο αναπτύχθηκαν και ολοκληρώθηκαν αλλά είναι και ολοζώντανοι. Τα φυτά όπως και μερικές σχέσεις έχουν ως κοινό ότι και τα δύο , κάποιες φορές αργούν να μεγαλώσουν. Ακόμα υπάρχουν φορές στον τομέα του έρωτα και της αγάπης που τελικά κερδισμένοι είναι εκείνοι που στην αρχή πέρασαν απαρατήρητοι στα ραντάρ σας , αλλά με το πέρασμα του χρόνου , μέρα μέρα με την μέρα αρχίσατε να νιώθετε την παρουσία τους όλο και πιο ζωντανή μέσα στην ημέρα σας, ώσπου τελικό αποτέλεσμα να έχουμε το να τους επιλέξετε ως τα άτομα που θέλετε για συντρόφους δίπλα σας και για τους οποίους καταλήξατε να έχετε βαθιά ριζωμένα και σταθερά αισθήματα αγάπης, από ασήμαντοι έγιναν ιδιαίτερα σημαντικοί. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που διανύουμε εσείς οι δύο θα κάνετε μία εφ όλης της ύλης σημαντικότατη συζήτηση που σχετίζεται με το κοινό σας μέλλον. Το μόνο κρίμα είναι που το Σαββατοκύριακο αυτό δεν θα καταφέρετε να είστε μαζί τους , λόγω σοβαρών οικογενειακών υποχρεώσεων- σας προτείνω όμως τουλάχιστον να τους τηλεφωνήσετε εάν βρείτε το χρόνο και να περάσετε κάποια ώρα μαζί έστω δια του τηλεφώνου. Όσο σημαντικά θέματα και εάν έχετε να αντιμετωπίσετε, κάντε τα αδύνατα δυνατά να τους χαρίσετε έστω αυτό το τηλεφώνημα.

Ταύρος

zodia-taro-45

Από τη Δευτέρα θα νιώθετε τόσο υπέροχα εσωτερικά που πραγματικά δεν θα ξέρετε τι σας συμβαίνει τελικά. Εκτός ότι είστε γεμάτοι ενέργεια, τόση ενέργεια που ακόμα και εάν προσθέσετε τα ενεργειακά πεδία όλων των φίλων σας μαζί και πάλι θα τους ξεπερνάτε σε δύναμη, ενώ το μυαλό σας θα εργάζεται αδιάκοπα και δεν θα σταματά να κατεβάζει την μία λαμπρή ιδέα μετά την άλλη. Είναι σαν το κεφάλι σας να αποτελεί μία πηγή εκβολής σπουδαίων ιδεών και θεωρημάτων κάτι που θα κορυφωθεί ιδιαίτερος κατά τα μέσα της εβδομάδας αυτής. Η μόνη παρομοίωση που σας ταιριάζει εδώ , είναι αυτή με τον Ήλιο. Όπως λοιπόν οι πλανήτες του γαλαξία μας , βρίσκονται σε συνεχή τροχιά γύρω από τον πλανήτη Ήλιο, έτσι και εσείς σαν ένας Ήλιος, μαγνητίζεται τους γύρω σας , οι οποίοι όλη την εβδομάδα δεν θα σταματήσουν να κινούνται γύρω από εσάς. Αυτό θα ισχύσει ακόμα και για ένα άτομο , για το οποίο κάποτε ή ίσως και ακόμα είχατε έντονα ερωτικά αισθήματα. Τι περιμένετε λοιπόν; Να η ευκαιρία. Τώρα που βρίσκεται σε απόλυτη τροχιά γύρω από το άτομο σας και την αύρα του , κάντε την κίνηση σας και κερδίστε αυτό το πολυπόθητο ερωτικό στόχο που ποθούσατε όλο αυτόν τον καιρό. Η μόνη μου συμβουλή , να είστε ειλικρινής και ευθύς για τα πάντα που αφορούν τον χαρακτήρα και τη ζωή σας, όταν θα βρεθείτε σε πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση με το άτομο αυτό.

Δίδυμοι

Δεν πρόκειται να ξεκινήσει ευνοϊκά η εβδομάδα αυτή. Ήδη το μονοπάτι της Δευτέρας που θα πρέπει να περπατήσετε θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ίσως ευθυμήσετε και πιστέψετε πως ότι και εάν είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσετε τελικά θα κατορθώσετε να το επιλύσετε με το χτύπημα των δαχτύλων του ενός χεριού σας. Δυστυχώς αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ότι συνήθως μιας και κάποιοι καλοθελητές που ζουν γύρω σας, έβαλαν το χεράκι τους ώστε για να φτάσετε στην ολοκλήρωση αυτού του έργου, θα πρέπει όντως να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια επιπρόσθετα θέματα αρνητικής φύσης, προβλήματα κοινώς που φρόντισαν να βρεθούν μπροστά σας τα άτομα αυτά. Φυσικά όπως πάντα πρόκειται για μια κατάσταση που μπορείτε να ξεπεράσετε εντελώς. Επομένως στα μέσα της εβδομάδας, θα είστε εν τω μέσω διαφόρων κοινωνικών σχολιών ή μυστικών που θα αποκαλυφθούν και που ήταν τα αίτια αυτών των αρνητικών προβλημάτων . Θα αναρωτηθείτε και μάλιστα πάρα πολύ σωστά… γιατί πρέπει κάθε φορά που εσείς ερωτεύεστε να γίνετε ένας τέτοιος χαμός, και να εμπλέκονται όλοι και όλα, να έρχονται τα πάνω κάτω; γιατί ο έρωτας δεν μπορεί απλά στον κοινωνικό του χαρακτήρα να είναι ακριβώς όπως είναι στη φύση απλός; Δίκιο έχετε , όμως δυστυχώς οι γύρω σας δεν είναι ακόμα ικανοί να το συνειδητοποιήσουν αυτο το μυστικό του σύμπαντος περί του έρωτα . Εσείς έχετε γεννηθεί ακριβώς με τον συμπαντικό τρόπο σκέψης για αυτό και σας είναι τόσο δα απλό. Να έχετε τέλος το νου σας, διότι προς τα τέλη της εβδομάδας αυτής θα δεχθείτε έντονο φλερτ από κάποιο άτομο και ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και την Κυριακή. Και σας εφιστώ την προσοχή διότι το φλερτ αυτό θα σας συμβεί ενώ εσείς είστε ήδη ερωτευμένοι με άλλο πρόσωπο, κάτι που ίσως μόνο τυχαίο να μην είναι το χρονικό διάστημα που διανύουμε λοιπόν.

Καρκίνος

Ξέρετε τι θα σας ταίριαζε τέλεια τη Δευτέρα το βράδυ να κάνετε; Να κανονίσετε ένα πάρτι μετά φαγητό τις βραδυνές ώρες , κοινώς ένα δείπνο πάρτι. Αρχικά προσπαθήστε να πείσετε ένα από΄τους κολλητούς σας να το διοργανώσετε στο σπίτι του και εάν αυτό δεν πετύχει τότε οργανώστε ένα πάρτι στο δικό σας σπίτι , εκείνη την στιγμή. Στα μέσα της εβδομάδας , ξανά το θέμα του δείπνου ξεπετάγεται στο προσκήνιο. Αστρολογικά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να καλέσετε φίλους σας, κατά βάση φίλους που έχετε από διαφορετικά μέρη και ασχολίες σας, κάτι που σας χαρακτηρίζει ώστε να μαζέψετε μια ποικιλόμορφη αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ενδιαφέρουσα ομάδα ατόμων και κανονίστε να δειπνήσετε όλοι μαζί κάπου ήρεμα κατά προτίμηση μιας και ο στόχος σας είναι να ανοίξετε έναν ενδιαφέρον διάλογο που να συμμετάσχουν όλοι τους. Γνωρίζετε ήδη ότι έχετε αρκετούς τρελούς φίλους, οι οποίοι φυσικά και έχουν δικές τους προσωπικές παρέες. Αυτή την εβδομάδα το πιο πιθανό είναι ένας τέτοιος τρελός φίλος σας , να σας κανονίσει μια συνάντηση, ή να συναντήσετε τυχαία τον φίλο σας αυτό έξω σε κάποιο μαγαζί , ο οποίος όμως θα συντροφεύεται από ένα από τους καλύτερους φίλους του τον οποίο και θα σας συστήσει. Θα νιώσετε μια αυτόματη ανεξήγητη έλξη για το συγκεκριμένο άτομο και ακόμα και ίσως φτάσετε στο να τον ή την αγαπήσετε . Όλη την εβδομάδα αλλά κυρίως το Σαββατοκύριακο θα έχετε μεγάλη πέραση και επιτυχία αρκεί να κινηθείτε εκτός των καθημερινών περιοριστικών σας ορίων και να προχωρήσετε σύμφωνα με τον ρυθμό των ημερών. Πιστέψτε μόνο καθαρό κέρδος θα έχετε από αυτή σας την κίνηση.

Λέων

Επιθυμείτε έντονα να σκεφτόσασταν αποκλειστικά και μόνο την ερωτική σας ζωή αυτές τις ημέρες, όμως δυστυχώς από την μία δεν υπάρχουν αρκετά δρώμενα στον τομέα αυτό και από την άλλη έχετε ένα τόνο υποχρεώσεις που αφορούν τον εργασιακό σας τομέα ζωής. Εάν δεν προέρχεται αυτό το υπέρβαρο φορτίο από το γραφείο ή τον τομέα εργασίας σας, τότε σίγουρα οι σκέψεις σας βρίσκονται στον τομέα του επαγγελματικού σας μέλλοντος και στην δομή, οργάνωση και πραγμάτωση του. Την Πέμπτη επιτέλους θα σταματήσετε να απασχολείτε αποκλειστικά τον εγκέφαλο σας με τα εργασιακά ζητήματα της ζωής και θα απολαμβάνετε κάπου όμορφα την παρέα των φίλων σας, ενώ θα συζητάτε μαζί τους διάφορα και ενδιαφέροντα αλλά όχι επαγγελματικής φύσεως ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο αυτό σας προτείνω άφοβα και με το χέρι στην καρδιά να βγείτε έξω , να διασκεδάσετε και να απελευθερώσετε το είναι σας από το βάρος της όποιας σκέψης. Κοινώς μη σκέφτεστε απολύτως τίποτα. Ζήστε την κάθε στιγμή και απολαύστε τις δύο αυτές νύχτες καθώς τα άστρα προμηνύουν ερωτική γνωριμία έντονης μάλιστα αισθητικής. Για αυτό και αφεθείτε στην αύρα των δύο αυτών νυχτών και να είστε προετοιμασμένοι ξαφνικά να πεταχτεί μπροστά στα μάτια σας ο έρωτας των ονείρων σας , με σάρκα και οστά χαμογελώντας σας.

Παρθένος

Γιατί δυσκολεύεστε τόσο πολύ να πάρετε την απόφαση να ταξιδέψετε μόνοι σας αυτό το καλοκαίρι; Έχετε τόσο καιρό μέσα αυτή την έντονη επιθυμία που βράζει πια να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι , αλλά μένετε πίσω επειδή φοβάστε να το υλοποιήσετε ολομόναχοι. Μα γιατί αυτό. Άλλωστε αυτός δεν είναι ο σκοπό του ταξιδιού; Το να βγείτε από την καθημερινότητα, να πάτε σε νέα άγνωστα μέρη και να γνωρίσετε νεά άτομα και ποιος ξέρει τι άλλο θέλει η μοίρα σας να έρθει στο δρόμο που θα περπατήσετε εκεί. Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο θα μπορούσατε να πράξετε αυτή την εβδομάδα ιδίως εάν είστε μόνοι σας δίχως σχέση αυτή την εποχή. Στα μέσα της εβδομάδας η ενέργεια που θα έρχεται από τον ουρανό θα σας αναγκάσει να λάβετε την σκέψη αυτή πάρα πολύ σοβαρά. Άλλωστε είναι παραδεκτή από τους πάντες αλήθεια , ότι είστε απίστευτα ικανοί στο να οργανώνετε εκδηλώσεις και στο να προσεγγίζεται τους γύρω σας με τον σωστό για τον καθένα από αυτούς τρόπο, οπότε είστε και έτοιμη να υλοποιήσετε το πρόγραμμα του ταξιδιού αυτού εσείς οι ίδιοι και μόνο εσείς. Είστε ο τέλειος ταξιδιωτικός οργανωτής, για το ταξίδι που σας αφορά. Το μόνο ερώτημα που δεν έχετε και θα πρέπει να απαντήσετε ως τα τέλη της εβδομάδας αυτής αφορά τον προορισμός. Που θα πάτε λοιπόν;

Ζυγός

Όπου και να κοιτάξετε αυτή τη Δευτέρα βλέπετε μόνο ομορφιά. Εδώ η κουζίνα του γραφείου, η αυλή του γείτονα , οι δρόμοι της πόλης όλα για εσάς είναι πανέμορφα. Τώρα είναι το αποτέλεσμα κάποιων ειδικών γυαλιών που αγοράσατε τώρα τελευταία ή μήπως κάτι άλλο τρέχει στη ζωή σας τελικά; Έτσι θα βιώσετε τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδα αυτής, με το να βιώνετε την ομορφιά του σύμπαντος γύρω σας. Έπειτα μετά το πέρας των τριών ημερών αυτών, θα συνεχίσετε να βλέπετε παντού ομορφιά και ωραιότητα μόνο που τώρα θα αρχίσετε να επικοινωνείτε με άλλους, να βγαίνετε και να κουβεντιάζεται ,με όμορφους άλλους φίλους, συντρόφους κλπ. Το φαινόμενο αυτό θα το βιώσετε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και πρόκειται για μια εσωτερική πύλη συμπαντικής όψης και γνώσης που έχει ανοίξει για εσάς προσωπικά ώστε να βιώσετε και να νιώσετε την ομορφιά του σύμπαντος κάτι που πλέον στην καθημερινή ζωή μας έχουμε εξαλείψει τελείως. Είναι καιρός να δείτε τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την δικιά μας ασχήμια και ότι τι δεν υπάρχει τελικά.

Σκορπιός

Τι άλλο θα ήταν ικανό να σας απασχολήσει και τούτη την εβδομάδα παρά ο έρωτας και η σχέση σας. Όπως και να το κάνουμε όταν έχουμε δυο άτομα όπως είστε εσείς και ο σύντροφος σας που όσο αφορά την σχέση σας τα δίνετε όλα είναι λογικά να υπάρξουν κάποια ζητήματα. Εάν και οι περισσότεροι δεν το βλέπουν έτσι τελικά αυτό που υπάρχει ανάμεσα σας δεν είναι ανταγωνισμός αλλά πάθος. Νοιάζεστε και οι δυο τόσο πολύ ο ένας για τον άλλον που φτάνετε στα άκρα. Σας συμβουλεύω εσείς προσωπικά σκορπιοί μου να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας τη Δευτέρα ιδίως με έναν συμβιβασμό για αρχή. Και φροντίστε να έχετε ελεύθερο χρόνο ώστε να λάβετε υπόψη τους κινδύνους που μπορεί να παραχθούν από τη δυναμική της σχέσης σας. Μετά κατά τα μέσα της εβδομάδας , θα απορροφηθείτε από εργασιακά θέματα που θα έχουν το χαρακτήρα σαπουνόπερας, ως το τέλος της εργασιακής εβδομάδας όπου μετά το Σαββατοκύριακο θα είστε και πάλι εκατό τοις εκατό δοσμένοι στο σύντροφο σας, και φυσικά την Κυριακή θα κάνετε την πολυπόθητη αλλά οργανωτική και ξεκάθαρη συζήτηση περί των ορίων του καθενός.

Τοξότης

Ότι και εάν συμβεί ή και εάν κάνετε τη Δευτέρα αυτή, μη διακόψετε τις επικοινωνιακές σας οδούς με κανέναν γνωστό σας , ακόμα και εάν θεωρείται ότι υπάρχει πολύ καλός λόγος για να το πράξετε. Αυτή την εβδομάδα τόσο η επικοινωνία σας με τους άλλους όσο και η υπομονή που πρέπει να έχετε και να επιδείξετε είναι οι βασικότεροι τομείς του βίου σας αυτή τη χρονική περίοδο. Ίσως αναγκαστείτε να κατεβάσετε το κεφάλι σας κάτω και να κάνετε μια εργασία που θα σας δοθεί και δεν επιθυμείτε να την κάνετε, οπότε θα πράξετε καθαρά εξαναγκαστικά. Είναι αλήθεια αυτό όμως όποια εξαναγκαστική ενέργεια υλοποιήσετε την εβδομάδα αυτή, σύντομα στο μέλλον θα γίνει παράγοντας για να ανταμειφθείτε για τη καλή διαγωγή και την υπομονή και δεκτικότητα που δείξατε την στιγμή αυτή. Γύρω στα μέσα της εβδομάδας θα καταλήξετε στην διαπίστωση ότι όσο λεπτομερώς και αναλυτικώς και εάν προσπαθείτε σχεδόν καθημερινά να εξηγήσετε τις ιδιορρυθμίες ή τα πιστεύω ή τον χαρακτήρα σας εν γένη, δυστυχώς οι γύρω σας δεν δείχνουν να κατανοούν το συμπέρασμα που προσπαθείτε να τους περάσετε όλο αυτό τον καιρό μέσα από τα λόγια σας. Το ότι είναι απογοητευτική η κατάσταση αυτή που βιώνετε δεν είναι δυνατόν να πούμε ότι δεν είναι, όμως δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Περισσότερο φέρνει στο νου περιόδους εφηβείας όπου όλοι οι μεγάλοι ήταν ανίκανοι να κατανοήσουν το είναι και το θέλω μας. Για αυτό και τα άστρα συνιστούν το Σαββατοκύριακο να ακολουθήσετε πιστά και μόνο το εσωτερικό΄σας θέλω και τίποτα άλλο. Ότι και να είναι αυτό που θα ξυπνήσετε το Σάββατο το πρωί και θα νιώθετε ότι θέλετε όσο τίποτα άλλο στο σύμπαν ακριβώς αυτό ΄να αποζητήσετε το διήμερο αυτό. Βγείτε έξω , ακολουθώντας το ένστικτο σας, περιπλανηθείτε, περπατήστε σε γνώριμα αλλά μόνο σε εσάς γνωστά μονοπάτια – ότι χρειαστεί αρκεί το θέλω σας να εκπληρωθεί.

Αιγόκερως

Αυτή τη Δευτέρα παραδόξως θα ξυπνήσετε γεμάτος από ένα συναίσθημα απόλυτης ευτυχίας και ανυπομονησίας για την εβδομάδα αυτή που διανύεται , για τον μήνα που ακολουθεί το έτος κλπ. ανυπομονείτε να τα βιώσετε όλα αυτά στο έπακρο φυσικά. Σε γενικό πλαίσιο όλοι οι τομείς της καθημερινότητας σας δείχνουν να βρίσκονται στο σωστό δρόμο, οπότε δεν υπάρχει λόγος για να μην χαίρεστε. Ιδίως αφού ο ρομαντισμός τις ερχόμενες της Δευτέρας ημέρες θα σας χτυπήσει το κουδούνι της εξώπορτας αρκετά δυνατά. Έξυπνο και προς όφελος σας θα ήταν να πιάσετε κουβέντα με ένα πρόσωπο με το /την οποία ανταλλάσσεται ματιές το τελευταίο διάστημα, φροντίζοντας να είναι ένας εκ των έξυπνων γεμάτο χιούμορ διαλόγων που συνήθως επιτυγχάνετε εσείς, ώστε να του/της κεντρίσετε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον. Να αναμένετε αυτή την Πέμπτη να επιλύσετε οριστικά ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τώρα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα το περάσετε δίπλα σε εκείνους τους γνωστούς και φίλους σας, που όπως και να το δεις κανείς μπορεί να είναι όμορφοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες αλλά σίγουρα ο καθένας με την δική του σφαίρα συμπαντικής ύπαρξης με κοινό χαρακτηριστικό όλων τους , την απερίγραπτη και αμείωτη τρέλα και εκκεντρικότητα σε κάθε τομέα της ζωής τους φυσικά. Και φυσικά αυτή η συναναστροφή θα λειτουργήσει εξολοκλήρου ανυψωτικά σε εσάς.

Υδροχόος

Κάτι που θα πάρει τυχαία το αυτί σας τη Δευτέρα θα σας φέρει στο παρελθόν σας, μιας και θα μάθετε κάποιο νέο που αφορά ένα άτομο από το δικό σας παρελθόν. Πληροφορία η οποία θα φέρει λίγο τα πάνω κάτω και θα σας βγάλει εκτός προγράμματος τουλάχιστον στιγμιαία . Θα σκεφτείτε το πόσο περίεργο αλλά συνάμα υπέροχο αλλά μυστικιστικού χαρακτήρα είναι αυτό ΄το γεγονός της ζωής όπου μια μικρή λέξη έχει τη δύναμη να σας γυρίσει χρόνια πίσω , στο παρελθόν της ύπαρξης σας, με το άκουσμα μόνο και μόνο μιας πρότασης. Επίσης περίεργο θα σας φανεί τελικά και η ανάλυση αλλά και το δικό σας προσωπικό συμπέρασμα περί΄της προσωπικής σας ζωής όπου θα διαπιστώσετε το πόσο πολύ αλλάξατε αυτά τα τελευταία έτη. Την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα βρεθείτε να βιώνετε μία ερωτικής φύσεως κατάσταση την οποία ποτέ άλλοτε δεν θα είχατε καν φανταστεί ότι θα υπήρξε η παραμικρή περίπτωση να σας συμβεί. Είστε σε μία φάση της ζωής σας που πλέον ότι αγγίζετε μετατρέπεται αυτομάτως σε χρυσάφι. Το ίδιο ισχύει και απόλυτα μάλιστα εκεί, στα ερωτικά σας. οπότε αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί αυτό που έρχεται για εκείνον τις επόμενες ημέρες. Μην αμελήσετε το Σαββατοκύριακο να σκεφτείτε την επόμενη κίνηση που θα κάνετε την ερχόμενη εβδομάδα,μιας και πλέον βρίσκεστε να παίζετε με την ερωτική σκακιέρα του σύμπαντος.

Ιχθείς

Ο κόσμος είναι γεμάτος από απίστευτες ομορφιές και ατελείωτο ρομαντισμό. Τούτη τη Δευτέρα , το Σύμπαν θα ανοίξει την πύλη της ενόρασης ώστε να μπορέσετε και εσείς επιτέλους να δείτε την ομορφιά και τον ρομαντισμό που ζει ταυτόχρονα και παράλληλα μαζί σας. Είναι ο τρόπος των άστρων να σας ψιθυρίζουν στο αυτί πως ήρθε η στιγμή να διεκδικήσετε την ομορφιά και την αγάπη στην καθημερινότητα σας. Την Τετάρτη , μην εκπλαγείτε εάν ανοίγοντας το γραμματοκιβώτιο αντικρίσετε έναν φάκελο που θα εμπεριέχει μία ερωτική επιστολή ή ένα ερωτικό γράμμα γραμμένο για εσάς. Μια μικρή υπενθύμιση. Αφού όλοι οι τομείς της ζωής σας ευνοούνται αυτό το διάστημα , πως είναι δυνατόν να μην ευνοούνται και τα ερωτικά; Σίγουρα όλες οι ημέρες που περνάτε δεν είναι ονειρικές. Όμως το Σαββατοκύριακο είναι ευλογημένο για ερωτικές και ρομαντικές καταστάσεις υπέρλαμπρες. Ετοιμαστείτε λοιπόν, οι αχρωμες ημερες που θα ζήσετε στα μέσα της εβδομάδας να εξαφανιστούν μπροστά στον ερωτισμό των δυο ημερών που ακολουθούν την Παρασκευή αυτή. Σας εύχομαι κατάκαρδα να το διασκεδάσετε ως τέρμα.

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67