zwdia: ερωτικο σαββατοκύριακο 31/10 εως 2/11

synastria-erwtikes-sxeseis

zwdia: ερωτικο σαββατοκύριακο 31/10 εως 2/11

 

zwdia: όσον αφορά τις καμπάνες της εκκλησίας, αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε αυτό το Σάββατο, να ξέρετε πως έχετε επιλέξει μία από τις καλύτερες πιθανές ημερομηνίες γάμου σε όλο το 2014!

 

Η σεληνη περνά στο ζωδιο των ιχθυων, και από την στιγμή εκείνη, η σεληνη θα δημιουργήσει υπέροχες όψεις με κάθε έναν πλανήτη του ουρανού!

 

Ταυτόχρονα, το Σάββατο, η ερωτική αφροδιτη θα αγκαλιάσει τον πλανήτη Πλούτωνα, σε ένα μαγικό εξάγωνο, επιβεβαιώνοντας πως ό, τι και αν συμβεί, η δύναμη του έρωτα μπορεί να νικήσει τα πάντα.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

Ύστερα, ο αρης θα σχηματίσει εξάγωνο με τον ποσειδώνα, την ίδια ημέρα, επιτρέποντας σε εσάς και τον συντροφο σας να κάνετε οποιοδήποτε ονειρο σας πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία αυτή για εμπνευσμένη δράση αυτό το σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να ξεκινήσετε ένα νέο ρομάντζο ή να δεσμευτείτε για πάντα με την πραγματική σας αγάπη!

 

Δεν θα υπάρξουν μέτριες καταστάσεις αυτό το ερωτικό σαββατοκύριακο, έτσι κάποια zwdia ευνοούνται πολύ και κάποια άλλα λίγο, χωρίς να υπάρχει κάτι στη μέση. Τα τυχερά zwdia για αυτό το σαββατοκύριακο είναι το ζωδιο του ταυρου, το ζωδιο του καρκινου, το ζωδιο της παρθενου, το ζωδιο του σκορπιου, το ζωδιο του αιγοκερω και το ζωδιο των ιχθυων. Από την άλλη πλευρά, λιγότερη τύχη θα έχει το ζωδιο του κριου, το ζωδιο των διδυμων, το ζωδιο του λεοντα, το ζωδιο του ζυγου, το ζωδιο του τοξοτη και το ζωδιο του υδροχοου.

 

zwdia