Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 11 έως 17/5

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Κριός

Ίσως αισθανθείτε μία ακαταμάχητη έλξη για έναν από τους γείτονές σας. Ίσως μετακόμισε πρόσφατα στην γειτονιά σας και έτσι σας δίνεται η τέλεια δικαιολογία να συστηθείτε. Κάντε το –υπάρχουν ενδείξεις πως θα καταλήξετε να μιλάτε με τις ώρες. Αν είστε σε σχέση, τότε μαζί με τον αγαπημένο σας, να περιμένετε μία καταπληκτική ημέρα το Σάββατο. Μπορεί να μην κάνετε τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δεν θα έχει σημασία καθώς θα νιώσετε πνευματικά συνδεδεμένοι. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ένα διπλό ραντεβού με έναν από τους φίλους σας θα πάει ιδιαίτερα καλά. Η, αν παρευρεθείτε σε ένα πάρτι ή κάποιο κοινωνικό γεγονός, ίσως γνωρίσετε κάποιον που θα σας αρέσει με την πρώτη ματιά. Η αφροδιτη, στον τομέα της επικοινωνίας σας, θα σχηματίσει μία υπέροχη γωνία με τον ονειροπόλο ποσειδώνα το Σάββατο. Αυτό θα επηρεάσει όλες τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σας με τον πιο θετικό τρόπο –σίγουρα θα βρίσκεστε στο ίδιο  μήκος κύματος. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Δίδυμοι

Συγχαρητήρια –γίνατε επίσημα το πιο σέξι ζωδιο στο ζωδιακό κύκλο. Ο άρης, ο πλανήτης της αντοχής και του κινήτρου, θα περάσει στο ζωδιο σας την Δευτέρα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε μεγάλες αντοχές και θάρρος να κυνηγήσετε ό, τι θέλετε. Δεν θα δέχεστε το όχι για απάντηση, πράγμα που θα σας βοηθήσει να πετύχετε. Αν και θα υπάρξει κάποιου είδους αντίθεση με τον αγαπημένο σας την Παρασκευή, μην ανησυχείτε, διότι θα βρείτε τη λύση. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Καρκίνος

Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας, αν αισθάνεστε πως έχετε χάσει την σεξουαλική σας ορμή. Ίσως χρειαστεί να περάσετε περισσότερο χρόνο φροντίζοντας την συναισθηματική ή σωματική σας υγεία για να επανέλθετε. Σκεφτείτε πως η χαμηλή λίμπιντο είναι συχνά σύμπτωμα πως κάτι άλλο συμβαίνει. Μπορεί να είναι ορμονικό, ή απλά συναισθηματικό. Μιλήστε με τον γιατρό σας και δείτε μαζί αυτές τις επιλογές. Μετά τις 24 Ιουνίου, τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Λέων

Αν σκέφτεστε μία κατάσταση «φίλων με πλεονεκτήματα», καλό θα ήταν να περιμένετε μερικές εβδομάδες πριν το ξεκινήσετε. Με τον αρη να κινείται στον τομέα της φιλίας σας, υπάρχουν καλές ενδείξεις πως μοιράζεστε αμοιβαία χημεία με έναν φίλο. Το πρόβλημα, όμως, είναι πως την Παρασκευή, ο αρης θα σχηματίσει αντίθεση με τον κρονο και θα υπάρξουν καταστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας, οι οποίες θα καταστρέψουν τα διασκεδαστικά σας σχέδια. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές ρομαντικές πιθανότητες. Κάντε σχέδια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να απολαύσετε ένα ονειρικό ραντεβού το Σάββατο με τον σύντροφό σας. Δείτε μία ταινία, ή κάτι που να ενισχύει την πνευματική και συμπονετική σας πλευρά. Θα υπάρχει ένα αίσθημα ενότητας το οποίο θα είναι αδιάσπαστο ανάμεσά σας. Μαζί, θα αποτελέσετε την προσωποποίηση της ανιδιοτελούς αγάπης. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Ζυγός

Γενικά, η εβδομάδα αυτή δεν θα έχει πολλές ρομαντικές εξελίξεις για εσάς. Θα αντλήσετε περισσότερη ευχαρίστηση αν επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας. Αυτό συμβαίνει επειδή ένα επαγγελματικό σας όνειρο μπορεί να επιτευχθεί. Αν, όμως, ο σύντροφός σας έχει σχέση με την δουλειά σας, τότε τα ερωτικά θα έχουν μεγαλύτερη παρουσία. Σε αυτή την περίπτωση, η αδερφή ψυχή σας θα σας υποστηρίξει όσο κυνηγάτε το όνειρό σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Σκορπιός

Η ερωτική σας πλευρά θα γίνει ακόμα πιο δυνατή από όσο είναι. Η διαφορά, όμως, είναι πως δεν θα έχετε την τάση να τα κρατήσετε όλα μυστικά. Στην πραγματικότητα, μέχρι τις 24 Ιουνίου θα γίνει προτεραιότητα για εσάς να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας στη σχέση –και τις σωματικές και τις ψυχολογικές. Κατά τα άλλα, ίσως υπάρξει κάποια οικονομική δυσκολία με τον σύντροφό σας την Παρασκευή, αλλά τα πράγματα θα επιλυθούν μέχρι το Σάββατο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Τοξότης

Ίσως υπάρξει κάποιος τσακωμός με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα. Μία άσχημη συζήτηση ανάμεσά σας την Παρασκευή, θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Ο σύντροφός σας θα αντιδράσει υπερβολικά στην προσπάθειά σας να ελέγξετε την κατάσταση. Στα μάτια σας προσπαθείτε απλά να περιορίσετε τα πράγματα και να φτιάξετε ένα σχέδιο, αλλά στα δικά του μάτια τον πνίγετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Αιγόκερως

Αυτό το σαββατοκύριακο θα υπάρξει έκσταση σε μία σχέση! Το Σάββατο, η αφροδιτη που βρίσκεται τώρα στον τομέα των σχέσεών σας, θα σχηματίζει μία τέλεια γωνία με τον ποσειδώνα που βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας, τον οίκο της επικοινωνίας. Μία συζήτηση με τον σύντροφό ς για τα όνειρά σας, σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε αισιοδοξία πως μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Αυτό συμβαίνει επειδή ο σύντροφός σας, θα σας ξεκαθαρίσει πως ό, τι και αν συμβεί θα σας στηρίζει. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Υδροχόος

Την Δευτέρα, ο σέξι αρης θα περάσει στον πέμπτο οίκο σας, τον οίκο του ρομάντζου και της απόλαυσης, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 24 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης που συμβαίνει μία φορά κάθε δύο χρόνια, θα διασκεδάσετε περισσότερο από όσο έχετε διασκεδάσει εδώ και καιρό. Θα θέσετε σε προτεραιότητα τις σεξουαλικές απολαύσεις. Η μοναδική εξαίρεση θα είναι την Παρασκευή, όταν ένας φίλος θα προσπαθήσει να σαμποτάρει τα σχέδιά σας. Μπορεί να ζηλεύει. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

Ιχθύες

Το σαββατοκύριακό σας θα λάμπει, αλλά πρώτα θα χρειαστεί να διαχειριστείτε μία δύσκολη κατάσταση το σπίτι. Ίσως μπλέξετε σε έναν καυγά ανάμεσα σε συγγενής, πράγμα καθόλου ευχάριστο. Βάλτε τα δυνατά σας για να παραμείνετε ουδέτεροι ή για να βοηθήσετε την οικογένειά σας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να προχωρήσει μπροστά. Μέχρι το Σάββατο, όλα θα έχουν να κάνουν με την αγάπη, και τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο στο παραμύθι που πρόκειται να ζήσετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 11 έως 17/5.

 

zwdia-taro-astra