Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 13-19/4

evdomadiaies-1723314

Κριός

Όσο σκληρά και αν προσπαθήσετε αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε πως δεν μπορείτε να αλλάξετε τη γνώμη του συντρόφου σας. Η επικοινωνία θα είναι σοβαρό πρόβλημα ανάμεσά σας, ειδικά την Τετάρτη. Αποφύγετε τις σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για τη σχέση σας αν γίνεται. Θα νιώσετε πως η ζωή πρόκειται να σας προσφέρει μία νέα αργή το Σάββατο, και όντως αυτό θα κάνει! Η νέα σεληνη στο ζωδιο σας έχει να κάνει με μία νέα μεγάλη προσωπική αρχή. Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει πολύς χώρος για τον σύντροφό σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά σας θα δεχθούν πλήγμα. Ένα κοινό έξοδο με τον αγαπημένο σας θα επηρεάσει αρκετά την οικονομική σας κατάσταση. Αν συνεισφέρετε περισσότερα από όσα ο σύντροφός σας, τότε ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα άσχημα συναισθήματα που έχετε ως αποτέλεσμα. Ίσως ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε το ζήτημα με τον σύντροφό σας. Η σιωπή για αυτό το θέμα θα καταστρέψει μία κατά τα άλλα σταθερή σχέση. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Δίδυμοι

Τα θέματα των σχέσεων θα απαιτήσουν την προσοχή σας αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη, η αφροδιτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον κρονο, τον πλανήτη του περιορισμού και των ορίων. Ο κρονος βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας πράγμα που υποδηλώνει πως όση γοητεία και αν ασκήσετε στον σύντροφό σας, δεν πρόκειται να πιάσει αν υπάρχουν άλλα θέματα που πρέπει να λύσετε. Η προσπάθεια να τα αγνοήσετε θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα αργότερα. Επικοινωνήστε τώρα για ένα καλύτερο αύριο. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Καρκίνος

Κάποια κρυφά συναισθήματα για έναν συνεργάτη σας θα αρχίσουν να σας εξαντλούν αυτή την εβδομάδα. Αν έχετε δημιουργήσει σχέση, τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα την Τετάρτη και δεν θα καταφέρετε να τα αγνοήσετε. Μία άλλη πιθανότητα είναι  τα συναισθήματά σας να είναι μονόπλευρα για αυτό το άτομο και δεν ξέρετε τι να κάνετε.  Ίσως σκεφτείτε πως είναι καλύτερα να βρείτε καινούρια δουλειά για να απομακρυνθείτε από το περιβάλλον που πληγώνει την καρδιά σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Λέων

Η ερωτική σας ζωή μόνο διασκεδαστική δεν θα είναι αυτή την εβδομάδα. Την Τετάρτη, είναι πιθανό οι καταστάσεις να εμποδίσουν τα σχέδια που έχετε με τον σύντροφό σας. Μπορεί να είναι κάτι ασήμαντο αλλά εσείς θα θεωρήσετε πως ελέγχει την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε παιδιά, για παράδειγμα, ένα συμβάν της τελευταίας στιγμής θα σας δέσει τα χέρια. Ή, ίσως ένας από τους δύο να χρειαστεί να μείνει μέχρι αργά στη δουλειά του για να τελειώσει κάποια σημαντική υποχρέωση. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Παρθένος

Η καριέρα και οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας συνεπάρουν τόσο πολύ αυτή την εβδομάδα που δεν θα σας αφήσουν χρόνο για ρομάντζο. Ενώ φαίνεται πως θα είστε πολυάσχολοι τακτοποιώντας υποχρεώσεις, βάλτε τα δυνατά σας για να μην θεωρήσετε τον σύντροφό σας δεδομένο. Αν βασίζεστε σε εκείνον για να κάνει τα υπόλοιπα όσο εσείς έχετε δουλειά, θυμηθείτε να του δείξετε την εκτίμησή σας. Αλλιώς, πέρα από το βαρύ φορτίο στην εργασία, ίσως νιώσετε πως δεν σας αγαπούν. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Ζυγός

Αν και η επικοινωνία δεν θα είναι το δυνατό σας σημείο νωρίς αυτή την εβδομάδα, θα σας δοθούν ευκαιρίες να διορθώσετε τα πράγματα μέχρι το σαββατοκύριακο αν υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφό σας. Στην πραγματικότητα, η νέα σεληνη στον τομέα των σχέσεών σας το Σάββατο υποδηλώνει πως είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούριο μαζί. Αν ξεκινήσατε πρόσφατα να βγαίνετε με κάποιον, τότε τις επόμενες εβδομάδες θα δείτε τα πράγματα αρκετά σοβαρά. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Σκορπιός

Θα νιώσετε πως δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε την ίδια σας την κρίση όσον αφορά τα ερωτικά σας. Αν δίνετε στον σύντροφό σας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας τον τελευταίο καιρό, ή έχετε επιλέξει να αγνοήσετε πιθανές αδιακρισίες, αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε κάποιες απογοητεύσεις στον έρωτα. Ίσως ανακαλύψετε πως ο άνθρωπος αυτός δεν σας ταιριάζει τελικά. Ή θα ανακαλύψετε απλά πως ο αγαπημένος σας έχει ελαττώματα και είναι άνθρωπος όπως όλοι μας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Τοξότης

Ο σκληρός τρόπος με τον οποίο βλέπετε τη ζωή και τον έρωτα δεν θα αφήσει πολύ χώρο για απολαύσεις αυτή τη ζωή. Ναι είναι αλήθεια πως βλέπετε τα πράγματα αρκετά ρεαλιστικά αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι πως υπάρχει πιθανότητα να το παρακάνετε και να εμποδίσετε το ελπιδοφόρο φως που έρχεται προς το μέρος σας. Επιτρέψτε στο σύντροφό σας να σας το υπενθυμίσει χωρίς να γίνετε αμυντικοί. Η ισορροπία ανάμεσα στην πραγματικότητα και τον ιδεαλισμό είναι πιθανή. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Αιγόκερως

Οι υποχρεώσεις στην δουλειά θα επηρεάσουν την ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειαστεί να ακυρώσετε σχέδια με τον αγαπημένο σας για να δουλέψετε μέχρι αργά. Αν δεν το κάνετε, τότε θα δημιουργηθούν προβλήματα με το αφεντικό σας, πράγμα που δεν μπορείτε να το επιτρέψετε. Όπως συνήθως το καθήκον έχει προτεραιότητα από την απόλαυση. Ας ελπίσουμε πως δεν θα σας κοστίσει στον ερωτα τόσο πολύ. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Υδροχόος

Θα συνειδητοποιήσετε πως ο σύντροφός σας δεν είναι τόσο υποστηρικτικός για τις προσωπικές σας εμπνεύσεις όσο νομίζατε. Αυτό θα σας σοκάρει και μάλλον θα σας απογοητεύσει κιόλας. Θα επανεκτιμήσετε την αποτελεσματικότητα της σχέσης σας για αυτό το λόγο. Είναι καλή ιδέα να συμβουλευτείτε ένα φίλο για τη κατάσταση, αλλά μόνο αν θέλετε πραγματικά να ακούσετε τη σκληρή αλήθεια. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

Ιχθύες

Ίσως επιλέξετε να κλείσετε τα μάτια σας σε μία οικογενειακή κατάσταση, και αν το κάνετε μάλλον θα απογοητεύσετε τον σύντροφό σας περισσότερο από όσο νομίζετε. Προτιμά να υιοθετήσετε μία ρεαλιστική προσέγγιση στο θέμα και να το τακτοποιήσετε μαζί. Το να αποδράσετε στον κόσμο της φαντασίας και να αποφύγετε το πρόβλημα είναι πειρασμός για εσάς. Απλά να θυμάστε πως αν ενδώσετε σε αυτό, θα επηρεαστεί και η ερωτική σας ζωή. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 13-19/4.

 

zwdia-zvdia-taro-00