Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 20 έως 26/7

evdomadiaies-5-11-5

Κριός

Μην ανακατεύετε την εργασία με την απόλαυση! Οποιαδήποτε πιθανότητα νομίζετε πως έχετε για ένα ρομάντζο στο γραφείο, σύντομα θα γεννήσει περισσότερα προβλήματα από όσα αξίζει. Θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό αν δεν έχετε μπει βαθιά ακόμα στο ζήτημα -μπορείτε να γλιτώσετε εύκολα. Αν όμψς, έχετε επενδύσει ο ένας στον άλλον, αυτή την εβδομάδα θα είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσετε να δουλεύετε μαζί. Οι συνεργάτες σας δεν θα είναι τόσο υποστηρικτικοί όσο ελπίζετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

zodia-taro-45

Ταύρος

Προσέξτε την καρδιά σας. Η αφροδιτη, ο κυβερνήτης σας, βρίσκεται στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης. Το πρόβλημα είναι, πως το Σάββατο, θα γυρίσει επίσημα ανάδρομη και αυτό θα σαμποτάρει οποιαδήποτε ρομαντική πιθανότητα υπάρχει με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Ίσως τσακωθείτε και δεν μπορείτε να αντέξετε ο ένας τον άλλον ούτε λίγες ώρες. Ή, είναι πιθανό, ένας από τους δύο να παραδεχτεί πως δεν έχει ξεπεράσει τον πρώην. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες, είναι ξεκάθαρο πως θα υπάρξουν νέες ερωτικές πιθανότητες για εσάς. Όμως θα χρειαστούν χρόνο για να απογειωθούν. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Δίδυμοι

Αν μένετε με τον σύντροφό σας, αυτή την εβδομάδα θα βιώσετε κάποια προβλήματα στον παράδεισο, τα οποία θα έχουν σχέση με μία οικογενειακή κατάσταση. Ίσωςένας από τους δύο κρατήσει κακία. Κάποιος νιώθει πως κουβαλά περισσότερο βάρος στη σχέση και νιώθει πως ο άλλος δεν το εκτιμά. Ήρθε η ώρα να ρίξετε μία αντικειμενική ματιά και να μοιράσετε τα πράγματα σωστά στη σχέση σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Καρκίνος

Οι συμβουλές ενός αδερφού για την ερωτική σας ζωή, περισσότερο θα σας μπερδέψουν παρά θα σας βοηθήσουν. Παρότι ο αδερφός ή η αδερφή σας σίγουρα έχει καλές προθέσεις, δεν είναι αυτός που πρέπει να πάρει την τελική απόφαση για εσάς και τον σύντροφό σας, όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.Προσέξτε το κατά πόσο θα ακολουθήσετε τις συμβουλές. Να θυμάστε πως το πρώτο του ένστικτο είναι να προστατέψει εσάς, όχι τη σχέση σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Λέων

Θα δημιουργηθεί μία ανησυχία μέσα σας αυτή την εβδομάδα, που θα έχει το κέντρο της στην αγάπη και την αξία του εαυτού σας. Ίσως νιώσετε πως ο σύντροφος δεν σας υποστηρίζει τόσο όσο θα θέλατε όταν προσπαθείτε να καλλιεργήσετε ένα από τα ταλέντα σας. Αυτό ίσως έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε μία τεράστια ευκαιρία. Μην ερμηνεύσετε την έλλειψη υποστήριξής του σαν μήνυμα πως δεν έχετε αυτά που χρειάζεται για να πετύχετε. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Παρθένος

Μήπως δεν νιώθετε όμορφοι; Τι μπορείτε να κάνετε αυτή την εβδομάδα για να το αλλάξετε αυτό; Ίσως είστε κολλημένοι σε μία σχέση ανθυγιεινή -μία από αυτές που δεν σας προσφέρει ευτυχία. Αν ο σύντροφος σας δεν σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και εσωτερική χαρά, και εσείς συνεχίζετε να μένετε στη σχέση, ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε τι συμβαίνει. Γιατί νομίζετε πως σας αξίζει αυτή η μιζέρια; Μαντέψτε… Δεν σας αξίζει! Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Ζυγός

Ό, τι κρατάτε μυστικό από τον σύντροφό σας, θα σας στοιχειώσει αυτή την εβδομάδα. Είναι πιθανό να κρατάτε μία ολόκληρη σχέση κρυφή, και θα αναγκαστείτε να εξετάσετε αν αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να συνεχίσετε. Μήπως διατηρείτε παράλληλη σχέση ή μήπως με τη μυστικοπάθεια τα πράγματα είναι πιο ελκυστικά; Αντιμετωπίστε την κατάσταση. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Σκορπιός

Ένας φίλος θα προσθέσει περισσότερη σύγχυση παρά διαύγεια όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Ίσως, για παράδειγμα, επιμένει πως ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνετε δεν είναι σωστός για εσάς και πως θα έπρεπε καλύτερα να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στον πρώην σας. Εναλλακτικά, είναι πιθανό να υπάρξει κάποια διαφωνία με τον σύντροφό σας, επειδή ξεκινήσατε ξανά να κάνετε παρέα με κάποιον, που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον αγαπημένο σας. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Τοξότης

Καθώς είστε υπερβολικά απασχολημένοι στο να αναθεωρείτε επαγγελματικούς στόχους ή προσπαθώντας να καταλάβετε γιατί ο εργοδότης σας δεν σας εκτιμά τελευταία, θα παρατηρήσετε πως ο αγαπημένος σας δεν βοηθά ιδιαίτερα την κατάσταση. Ίσως ακόμα χειροτερέψει τα πράγματα μετά το Σάββατο. Θα υπάρξει ένας τσακωμός που θα αφορά την σεξουαλική σας ζωή ή τα κοινά σας οικονομικά στοιχεία. Η έλλειψη συμπόνιας απέναντι στην δύσκολη εβδομάδα που θα βιώσετε, θα είναι αρκετή για να νιώσετε πληγωμένοι. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Αιγόκερως

Αν ξεκινήσατε πρόσφατα να βγαίνετε με κάποιον που έχει εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας, τα πράγματα θα δυσκολέψουν αυτή την εβδομάδα. Ενώ οι διαφορές είναι αυτές που σας φέρνουν κοντά, τώρα που είστε μαζί για λίγο καιρό θα παρατηρήσετε κάποιες λεπτομέρειες πάνω στις οποίες δεν είστε ιδιαίτερα ανοιχτόμυαλοι. Μπορεί να αφορούν οποιοδήποτε θέμα. Σίγουρα όμως θα απαιτήσουν μία ειλικρινή συζήτηση. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Υδροχόος

Αν διατηρείτε σχέση, αυτή την εβδομάδα θα περάσετε αρκετό χρόνο αναθεωρόντας τα οικονομικά σας. Οποιοδήποτε χρέος μοιράζεστε, θα χρειαστεί συζήτηση. Οι ιδέες σας θα σας οδηγήσουν σε μία πολύ καλή συμφωνία. Αυτό είναι το καλύτερο πιθανό σενάριο. Δυστυχώς όμως, πριν βρεθείτε στην ίδια σελίδα, θα χρειαστεί να λύσετε κάποια άλλα θέματα. Δεν θα δυσκολευτείτε ιδιαίτερα. Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.

Ιχθύες

Είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση; Αν ναι, θα παρατηρήσετε πως η αγάπη που νιώθετε δεν είναι η ίδια με πριν. Πριν βγάλετε συμπεράσματα και υποθέσετε πως κάτι δεν πάει καλά, προσεγγίστε τον σύντροφό σας και μιλήστε για αυτό που σας απασχολεί. Ίσως είναι κάτι πολύ απλό. Μία ισορροπημένη προσέγγιση θα είναι απαραίτητη για να σβήσετε κάποια βάρη στη σχέση.Διαβάστε επίσης τα zwdia εβδομάδας 20-26/7.