Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις zwdia 4 έως 10/5

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-21-27-4

Κριός

Καλό θα ήταν να θυμάστε αυτή την εβδομάδα πως τα λεφτά δεν αγοράζουν την αγάπη όσο σκληρά και αν προσπαθήσετε. Αν και θα νιώσετε την ανάγκη να λούσετε τον σύντροφό σας με δώρα, πριν καταστρέψετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, σκεφτείτε ποιο είναι το πραγματικό σας κίνητρο. Νιώθετε ανασφάλεια στη σχέση σας; Αν ναι, αντιμετωπίστε το πρόβλημα με επικοινωνία και όχι με χρήματα. Κατά τα άλλα, μετά την Πέμπτη, ίσως αποφασίσετε να συστήσετε τον αγαπημένο σας στην οικογένειά σας. Όλα θα πάνε καλά!

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Να περιμένετε σταθερή βελτίωση στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας μετά την Πέμπτη. Στην πραγματικότητα, μέχρι τις 5 Ιουνίου, οι δυο σας θα περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί από ότι συνήθως, συζητώντας την σχέση σας και οποιοδήποτε οικονομικό θέμα επηρεάζει και τους δύο. Αν ζείτε μαζί, είναι καλή στιγμή να βελτιώσετε το σπίτι σας. Μία άλλη πιθανότητα είναι να αλλάξετε σπίτι.

 

Δίδυμοι

Μαζί με τον σύντροφό σας δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες της προσωπικής σας ζωής την Τετάρτη. Ίσως αποφασίσετε πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε περισσότερα για την προσωπική σας ιστορία –μαζί με παρελθοντικά τραύματα ή προδοσίες που έχετε βιώσει. Να ξέρετε πως η απόφαση αυτή θα σας φέρει πιο κοντά. Στην πραγματικότητα θα ανακαλύψετε πως η σχέση αυτή έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να ξεπεράσετε αυτές τις αναμνήσεις.

 

Καρκίνος

Αν μαζί με τον σύντροφό σας προσπαθείτε να βελτιώσετε την κοινωνική σας ζωή, κάντε σχέδια για την Τετάρτη. Θα νιώσετε σαν δυναμικό δίδυμο, ενώ η σχέση ανάμεσά σας θα βελτιωθεί σε απίστευτα επίπεδα. Ύστερα, την Πέμπτη, η αφροδιτη θα περάσει στο ζωδιο του καρκινου, και ο μαγνητισμός σας θα αυξηθεί κατακόρυφα μέχρι τις 5 Ιουνίου.

 

Λέων

Θα ξεκινήσετε να φαντασιώνεστε περισσότερο από ότι συνήθως ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, που ξέρετε πως δεν μπορείτε να έχετε. Αν συμβεί αυτό, σκεφτείτε γιατί ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο εστιάζοντας σε κάτι που δεν μπορεί να συμβεί. Δεν σας αξίζει μία πραγματική σχέση με κάποιον που μπορεί να σταθεί δίπλα σας;

 

Παρθένος

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι περισσότερο αρμονική αυτή την εβδομάδα, πράγμα που σίγουρα θα ευνοήσει την ερωτική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως δοκιμάσετε κάποιο site γνωριμιών. Ακόμα και αν δεν γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, θα επεκτείνετε σημαντικά τον κοινωνικό σας κύκλο. Κάντε την προσπάθεια να παρευρεθείτε σε περισσότερα πάρτι, και δεν θα το μετανιώσετε.

 

Ζυγός

Προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια με έναν φίλο αυτή την εβδομάδα. Ίσως παρερμηνεύσετε τα κύματα που λαμβάνετε σαν πρόσκληση για κάτι ποιο οικείο. Είτε υπάρχει αμοιβαία χημεία είτε όχι, καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε με βιασύνη. Υπάρχει η πιθανότητα να είστε και οι δύο αισιόδοξοι για το μέλλον αλλά να απογοητευτείτε.

 

Σκορπιός

Ο σύντροφός σας θα βοηθήσει ιδιαίτερα τον εγωισμό σας την Δευτέρα, έτσι θα καταφέρετε να δείξετε στο αφεντικό σας τι πραγματικά αξίζετε. Κατά τα άλλα, μετά την Πέμπτη, οι δυο σας ίσως αποφασίσετε να κάνετε διακοπές μαζί ή να δώσετε περισσότερη βάση στο πνεύμα σας. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως γνωρίσετε κάποιον με διαφορετικό υπόβαθρο.

 

Τοξότης

Είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση; Αν ναι, θα ακούσετε χαρούμενα νέα αυτή την εβδομάδα όσον αφορά το εισόδημα του συντρόφου σας. Ίσως του δοθεί αύξηση. Πλέον θα μπορείτε να κάνετε μία επένδυση που πάντα θέλατε. Μπορεί να αφορά οτιδήποτε, από το σπίτι σας μέχρι ονειρικές διακοπές!

 

Αιγόκερως

Θα υπάρξει απίστευτη επαφή με τον σύντροφό σας αυτή την εβδομάδα. Ευτυχώς για εσάς, αυτή η εβδομάδα θα κάνει καλύτερη τη ζωή σας –χάρη στον έρωτα. Αρχικά, η υπέροχη επαφή του ήλιου με τον πλούτωνα θα ενισχύσει τον ρομαντικό σας δεσμό. Ύστερα, η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα των σχέσεών σας την Πέμπτη, φέρνοντας αρμονία στην ερωτική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε το μέχρι τις 5 Ιουνίου.

 

Υδροχόος

Μαζί με τον σύντροφό σας ίσως το παρακάνετε στα έξοδα του σπιτιού αυτή την εβδομάδα. Αν για παράδειγμα, προσπαθείτε να το διακοσμήσετε και χρειάζεστε έπιπλα, θα στοχεύσετε στα πιο ακριβά αντικείμενα. Αν και υπάρχουν ενδείξεις πως θα πάρετε αυτά που θέλετε, φροντίστε να προσέξετε το πορτοφόλι σας.

 

Ιχθύες

Την Πέμπτη, η αφροδίτη θα περάσει στον πέμπτο οίκο σας και θα μείνει εκεί μέχρι τις 5 Ιουνίου. Αυτή τη περίοδο, αν είστε ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο και να ερωτευτείτε. Αν είστε σε σχέση, να περιμένετε μία φάση αρμονίας με τον αγαπημένο σας. Όλα θα είναι υπέροχα.

 

zwdia-taro-astra