ζωδια: νεα σεληνη στον αιγοκερω-ωροσκοπια

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

ζωδια: νεα σεληνη στον αιγοκερω-ωροσκοπια

 

ζωδια: η νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω στις 21 Δεκεμβρίου 2014, συμπίπτει με το χειμερινό ηλιοστάσιο, την μεγαλύτερη νύχτα του βόρειου ημισφαιρίου. Η κίνηση του ηλιου στο σοβαρο ζωδιο του αιγοκερω, υπενθυμίζει  ένα κουραστικό ταξίδι πίσω στις ημέρες του καλοκαιριού. Η συναισθηματική ανάπτυξη αποτελεί πρόκληση, όμως τα έντονα συναισθήματα μπορούν να φέρουν ευχαρίστηση την συγκεκριμένη ημέρα, καθώς θα υπάρχει ακόμα η σύνοδος αφροδιτης-πλουτωνα. Η διέλευση της σεληνης στο ζωδιο του αιγοκερω, με την νεα σεληνη να ακολουθεί σχεδόν αμέσως, μας αναγκάζει να υπολογίσουμε με προσοχή την επόμενή μας κίνηση.

 

Ο αιγοκερως είναι ο τράγος του βουνού, το θηλαστικό που ζει στα υψηλότερα υψόμετρα. Η ανάβαση του βουνού μπορεί να είναι σκληρή δουλειά, όμως μπορούμε να το πετύχουμε αν σκεφτούμε τον χρόνο που έρχεται και κάνουμε σχέδια. Όμως και να έχει, η συγκεκριμένη νεα σεληνη μας υπενθυμίζει να παίξουμε, καθώς ο αιγοκερως έχει και αυτός το δικό του μερίδιο αυθόρμητης διασκέδασης.

 

ζωδια κριος

Το να πείσετε κάποιον να αλλάξει τα συναισθήματά του μέσα από λόγια ή κενές υποσχέσεις δεν είναι αποτελεσματικός τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε κατά τη διάρκεια της νεας σεληνης στο ζωδιο του αιγοκερω. Μία πιο έξυπνη στρατηγική, είναι να αφήσετε τον έλεγχο και να παραδοθείτε στο αίσθημα. Η φιλόδοξη νεα σεληνη λαμβάνει χώρα στον 10ο οικο σας, τον οίκο της καριέρας, απαιτώντας μία ολοκαίνουρια προσέγγιση στις υποχρεώσεις σας. Αν και η προετοιμασία δεν είναι κανονικά το στυλ σας, οι μεμονωμένες υπολογισμένες σκέψεις, θα σας περιορίσουν. Αρπάξτε την ευκαιρία και εκφράστε αυτά που έχετε στην καρδιά σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια ταυρος

Τα συναισθήματά σας θα έχουν αρκετό βάθος αυτές τις ημέρες, αλλά θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ισορροπία σας κατά τη διάρκεια της νεας σεληνης στον αιγοκερω. Οι άνθρωποι δεν θα συνειδητοποιήσουν το πώς νιώθετε, καθώς θα δείχνετε ψύχραιμοι εξωτερικά, αρκεί να κρατήσετε το μυαλό σας συγκεντρωμένο στις δουλειές σας. Η νεα σεληνη ταρακουνά την ενέργεια του ένατου οίκο σας, του οίκου του μελλοντικού οράματος, δεν μπορείτε να καταπιέσετε τα ονειρα σας για περιπέτεια. Αφήστε τα πάθη σας να βγουν στην επιφάνεια χωρίς να φοβάστε το αποτέλεσμα.

 

ζωδια διδυμοι

Θα είστε περισσότερο συναισθηματικοί από τους άλλους, καθώς θα θάψετε τα συναισθήματά σας τόσο βαθιά, που όλα θα μοιάζουν φυσιολογικά. Όμως, οι κοντινοί σας φίλοι μπορούν να καταλάβουν πως κάτι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια, καθώς η νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω αναστατώνει τον όγδοο οίκο σας, τον οίκο της οικειότητας και του μετασχηματισμού. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα αν ξεπεράσετε την αντίστασή σας και μοιραστείτε την εσωτερική διαδικασία με ένα έμπιστο πρόσωπο. Αυτό που θα συμβεί στη πορεία εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε να συνεχίσετε το κολύμπι στα ρηχά, ή να βουτήξετε σε βάθος για την μέγιστη επιρροή.

 

ζωδια καρκινος

Κερδίζετε εσωτερική δύναμη εξερευνώντας επιλογές στο μονοπάτι σας, που αφορούν την συναισθηματική ικανοποίηση, όμως είναι δύσκολο να το κάνετε όλο αυτό μόνοι σας. Ευτυχώς, κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα σας δώσει μία γερή δόση αντικειμενικότητας καθώς η νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των σχέσεων. Δυστυχώς, η κριτική που θα λάβετε ίσως να μην ταιριάζει στην αρχική σας προοπτική. Αποδεχτείτε τις αλλαγές των συναισθημάτων και θα δείτε τον κόσμο με άλλα μάτια.

 

 

ζωδια λεων

Έχετε αρκετές εκκρεμότητες να τακτοποιήσετε, το άγχος σας θα αυξηθεί προσπαθώντας να προλάβετε κάποια προθεσμία. Η διαμάχη μέσα σας σηματοδοτεί πως υπάρχει μία πιο σοβαρή σειρά καταστάσεων, καθώς η νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω, ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, τον οίκο της καθημερινότητας. Αν και ίσως φτάσετε στο σημείο της εμμονής, είναι απόλυτα αποδεκτό να αφήσετε κάποια πράγματα στη μέση. Δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσετε κανέναν με την ανταγωνιστικότητά σας. Απλά βάλτε τα δυνατά σας.

 

ζωδια παρθενος

Πιστεύετε πως οι αποφάσεις σας είναι λογικές και έχετε τη θέληση να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας σε όλους. Ωστόσο, η παρουσία της νεας σεληνης στο  ζωδιο του αιγοκερω και στον πέμπτο οίκο σας, τον οίκο της έκφρασης, υποδηλώνει πως μάλλον κάνετε κάποιο λάθος. Μην σπαταλάτε ενέργεια δικαιολογώντας την πρακτικής σας προσέγγιση. Παραδεχτείτε τι θέλετε και προχωρήστε. Θα ικανοποιηθείτε περισσότερο αν δεν προσπαθήσετε να πείσετε τους άλλους πως ο δικός σας τρόπος είναι ο καλύτερος. Είναι πιο σημαντικό να διατηρήσετε την ακεραιότητά σας παρά το μονοπάτι που θα επιλέξετε.

 

ζωδια ζυγος

Δεν θα είναι και τόσο βολικό όταν ξαφνικά κύματα επιθυμίας σκάσουν πάνω στην συνείδησή σας. Ο πρώτος σας παρορμητισμός θα είναι να ενισχύσετε τα συναισθηματικά σας όρια, καθώς η νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω πέφτει στον τέταρτο οίκο σας. Ωστόσο, ο κυβερνήτης σας, η αφροδιτη, σχηματίζει σύνοδο με τον πλούτωνα, δημιουργώντας ένα μείγμα αθώας αγάπης και αδίστακτου πάθους. Μην αφήσετε τον φόβο να σας επηρεάσει. Μία ψυχική αλληλεπίδραση θα σας οδηγήσει σε ένα μαγικό και μυστηριώδες μέρος αρκεί να παραμείνετε αληθινοί στην ομορφιά που υπάρχει γύρω σας.

 

ζωδια σκορπιος

Θα είναι αρκετά δύσκολο να περιορίσετε τα συναισθήματά σας, καθώς η νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω λαμβάνει χώρα στον τρίτο οίκο σας, τον οίκο της επικοινωνίας. Η ανάγκη σας να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με διαύγεια και αποφασιστικότητα, πυροδοτείται από τον χορό του παθιασμένου πλούτωνα με την αισθησιακή αφροδιτη, ενισχύοντας τα συναισθήματα αγάπης και πάθους. Η ζωή είναι ιδιαίτερα γλυκιά αν συνδεθείτε με έναν σύντροφο, όμως οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες θα σας τυφλώσουν και δεν θα βλέπετε κάτι που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μύτη σας.

 

zwdia-3-zodia

 

ζωδια τοξοτης

Ίσως έχετε μεγάλα σχέδια για κάποια απόδραση, αλλά θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχουν πιο πιεστικά πράγματα να κάνετε όσο πλησιάζετε στην στιγμή αναχώρησης. Οι οικονομικές σας σχέσεις απαιτούν προσοχή με την νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω να προσγειώνεται στον δεύτερο οίκο σας, τον οίκο των οικονομικών. Μην χαθείτε μέσα στα όνειρα του μέλλοντος. Κάντε μία σοβαρή δέσμευση και ξεκινήστε τη δουλειά. Κάντε λογικά βήματα, όσο μικρά και αν φαίνονται.

 

ζωδια αιγοκερως

Η περιπλάνηση σε έντονα συναισθηματική περιοχή, είναι σαν δεύτερη φύση για εσάς, καθώς η νεα σεληνη πέφτει στο ζωδιο σας. Γνωρίζετε ενστικτωδώς πως όσο πιο βαθιά πάτε, τόσο πιο γερά θεμέλια χτίζετε σε μία σχέση. Ωστόσο, δεν θέλετε να αντιδράσετε χωρίς λογική, καθώς φοβάστε πως θα χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Το ταξίδι της αγάπης είναι περίπλοκο, όμως η αντιμετώπιση της αντίστασης στην οικειότητα είναι το δυσκολότερο κομμάτι. Ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε τα κομμάτια να μπουν στη θέση τους.

 

ζωδια υδροχοος

Μπορεί να μην έχετε όλες τις απαντήσεις, αλλά έχετε το κίνητρο εξαιτίας της επιθυμίας να δείξετε σε κάποιον πόσα ξέρετε. Ωστόσο, η νεα σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο σας, τον οίκο του πνευματικού μυστηρίου, τραβώντας σας σε μεταφυσικές πτυχές –θα κερδίσετε περισσότερα από αυτή την πνευματική εμπειρία αν παραδεχτείτε πως ότι συμβαίνει είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Ήρθε η ώρα να φύγετε από το κεφάλι σας και να μπείτε στην καρδιά σας, καθώς εκεί βρίσκεται η πραγματική δράση.

 

ζωδια ιχθυες

Είναι εύκολο να καταλάβετε ποιοι είναι οι πραγματικοί σας φίλοι καθώς τείνουν να εμφανίζονται με συναισθηματική υποστήριξη εκεί που τους χρειάζεστε. Όμως, η παρουσία της νεας σεληνης στον εντέκατο οίκο σας, τον οίκο της κοινωνικής δικτύωσης, σηματοδοτεί πως θα έχετε όρεξη για πιο εγκεφαλικές αλληλεπιδράσεις, με βάση την λογική και όχι το πάθος. Εκφράστε την ευαισθησία σας και θα ανοίξετε τον εαυτό σας αρκετά για να λάβετε την βοήθεια που σας προσφέρεται.

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zvdia-zwdia-tarw