zwdia: η δυσκολη πανσεληνος του Σεπτεμβρίου

πανσεληνος-zwdia-ταρο-zodia

zwdia: η δυσκολη πανσεληνος του Σεπτεμβρίου

Στον άξονα ιχθύων – παρθένων

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

zwdia: Η επιρροή της ανσεληνου στους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου

zodia-zvdia-22

zwdia-κριος:

Με ‘ολόγιομο’ το φεγγάρι, βάζετε εμπρός για σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και ερωτεύεστε παράφορα! Προσέξτε μόνο αν ερωτευτείτε, και έχετε κάποια ‘αμαρτωλή’ σχέση… το φως του φεγγαριού μην σας τη βγάλει στη φόρα!

zwdia-ταυρος:

Για σας οι πλανητικοί συσχετισμοί, είναι εξαιρετικά ευνοϊκοί, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά! Περνάτε ευχάριστα, γνωρίζετε νέους ανθρώπους… και ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε το χειμώνα και να περάσετε τις κρύες νύχτες μαζί και αγκαλιά με το νέο σας αμόρε!

zwdia-διδυμοι:

Ξεκαθαρίσματα φέρνει για σας η εν λόγω Πανσέληνος στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, ενώ θα έχετε την διάθεση για να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με τους ανθρώπους που ήδη υπάρχουν στη ζωή σας! Προσέξτε λίγο τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα.

zwdia-καρκινος:

Οι αλλαγές που θα γίνουν στον τομέα της καριέρας σας, θα επηρεάσουν θετικά και την οικογενειακή-συντροφική σας ζωή. Τα πράγματα προβλέπονται ευοίωνα για σας και ιδίως για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Πειραματιστείτε με νέες καταστάσεις.

zwdia-λεων:

Εσείς λάτρεις των διαπλανητικών φαινομένων … με το συγκεκριμένο γεμάτο φεγγάρι θα τα πάτε τέλεια! Επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες θα διασταυρώσουν τα μονοπάτια σας. Επίσης θα ‘πανσεληνιαστείτε’ σεξουαλικά… και θα βγάλετε στην επιφάνεια, το κρυμμένο σας πάθος και τη θαμμένη σας λίμπιντο!

zwdia

zwdia-παρθενος:

Η πανσεληνος πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι σας και από το ζωδιο των Ιχθύων, και ρίχνει «φως» στο χάος των αισθηματικών σας σχέσεων! Παίρνετε λοιπόν βαθιά ανάσα και αρχίστε τα ξεκαθαρίσματα με το σύντροφο σας. Μη βιάζεστε… δεν είναι η μόνη λύση ο χωρισμός! Συζητήσετε διεξοδικά με τον ταίρι σας, τα θέματα που σας κρατούν πίσω! Οι ελεύθεροι γοητεύεστε από μια νέες γνωριμίες.

zwdia-ζυγος:

Ευχάριστες αλλαγές στο οικογενειακό περιβάλλον, ίσως μετακομίσεις από το πατρικό σας σπίτι… το φως του φεγγαριού πάντως πέφτει μέσα στο σπίτι σας και σας δίνει έναν αέρα ανανέωσης! Ίσως κάνετε έναν απολογισμό και έρθετε ακόμη πιο κοντά… στα αγαπημένα σας πρόσωπα και συσφίξετε τους δεσμούς σας! Νέες ευκαιρίες για φλέρτ και περιπέτειες στους δρόμους σας.

zwdia-σκορπιος:

Έρωτας, αγάπη, πάθος! Είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού, που αυτό το ρομαντικό φεγγάρι σας αγγίζει άκρως ερωτικά σας δεδομένα! Απολαμβάνετε ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος με το σύντροφο σας… ενώ αν είστε ελεύθεροι, δεν υπάρχει περίπτωση, να μην εμφανιστεί κάτι που θα τραβήξει την προσοχή σας μέσα στις επόμενες 15 μέρες!

zwdia-τοξοτης:

Ανοίγεστε, αποκαλύπτεστε και εκφράζετε τα αληθινά συναισθήματα σας! Κάτι καλό θα γίνει για εσάς με τη πανσεληνο και τα πράγματα θα αλλάξουν… αλλά η απόφαση σας να κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα θα πρέπει να καθυστερήσει λίγο! Η πανσεληνος αυτή, θα σας επηρεάζει θετικά σε οικογενειακά θέματα.

zwdia

zwdia-αιγοκερως:

Έχοντας την μόνιμη συναισθηματική στήριξη από το σύντροφο σας, αρχίζετε να παίρνετε πιο ζεστά την απόφαση να κάνετε αυτό το ‘επίσημο’ βήμα που θα σας πάει παρακάτω! Ωστόσο, κινηθείτε μυστικά στην αρχή… δεν είναι απαραίτητο να τα βγάζετε όλα στο φως. Οι ελεύθεροι θα έχετε την χαρά να συνδιαλεχτείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες.

zwdia-υδροχοος:

Η πανσέληνος αυτή θα σας δώσει μια παραπάνω άνεση στην επικοινωνία και την μετακίνηση, καθώς και μια χαλαρότητα και μια ευχάριστη διάθεση! Προγραμματίστε μακροπρόθεσμες αλλαγές με άξονα πάντα τον εαυτό σας… και να είστε έτοιμοι να ακούσετε ειλικρινείς συμβουλές ατόμων που στέκονται κοντά σας και που θέλουν την θετική εξέλιξη σας!

zwdia-ιχθυες:

Είστε οι πρωταγωνιστές της σημερινής και ιδιαίτερης πανσεληνου, με τις θετικότατες εξελίξεις να έρχονται για να κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες. Επιβραβεύεστε για τους κόπους σας, αλλά ήρθε και η ώρα να ασχοληθείτε πλέον με τον εσώτερο κόσμο σας και να αρχίσετε να φέρεστε με διπλωματία και περισσότερη ωριμότητα

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:…Τις ώρες του μαγικού φαινομένου της Πανσελήνου, όλοι θα κοιτάμε τον ίδιο ουρανό… πάρτε τον ένα τηλέφωνο, σφίχτε τον πιο δυνατά στην αγκαλιά σας, πείτε έναν καλό λόγο…. τολμήστε και επικοινωνήστε περισσότερο και πάντα…. με τον δικό σας μοναδικό τρόπο!

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

zwdia