zwdia-ποσειδωνας: πραγματοποιώντας τα ονειρα

anadromos-poseidwnas

zwdia-ποσειδωνας: πραγματοποιώντας τα ονειρα

 

zwdia: καθώς ο ποσειδώνας (ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, της διάλυσης και της αυταπάτης), βρίσκεται στο σπίτι του, στο σπίτι των ιχθυων τα τελευταία χρόνια, η ονειρική του δύναμη έχει αρκετή ένταση. Μήπως έχετε παρατηρήσει πως οι ψυχικές σας ικανότητες έχουν ωριμάσει από το 2011;

 

Την ίδια στιγμή, ίσως νιώθετε μπερδεμένοι τον περισσότερο καιρό. Μην ανησυχείτε –είναι απλώς ο ποσειδώνας που το κάνει αυτό. Τα ορια καταστρέφονται και όλοι νιώθουν πως κολυμπούν στην ίδια θάλασσα, πράγμα βαθιά πνευματικό αλλά μερικές φορές και άγριο.

 

Τους τελευταίους πέντε μήνες, ο ποσειδώνας ήταν ανάδρομος, δηλαδή, από την πλευρά της Γης, έμοιαζε σαν να κινείται προς τα πίσω. Μάλλον έχετε ακούσει περισσότερο για τον ανάδρομο ερμή, καθώς συμβαίνει τρεις φορές το χρόνο και τείνει να έχει τεράστια επιρροή στην ζωή μας (και την τεχνολογία).

zodia-taro-45

 

Όμως όλοι οι πλανήτες έχουν ανάδρομη πορεία (εκτός από τον ήλιο και την σεληνη, που είναι γνωστοί σαν φωτοδότες), και όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στον ποσειδώνα, η αίσθηση είναι πιο απαλή. Όμως δουλεύει πάντα στα παρασκήνια, ρυθμίζοντας την ψυχή μας και προσαρμόζοντας τα κανάλια των αστρικών πτυχών. Στις 16 Νοεμβρίου, η ροζ ομίχλη που μας είχε περιτριγυρίσει, εξαφανίζεται, καθώς ο ποσειδώνας ξεκινά την ορθή του πορεία, βγάζοντάς μας από το σκοτάδι και φέρνοντας το φως.

 

 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και νωρίς το φθινόπωρο, ίσως είχατε κάποια ονειρα τα οποία ήταν πολύ δύσκολο να τα θυμηθείτε όταν ξυπνούσατε. Τώρα που ο ποσειδώνας επιστρέφει στην ορθή του πορεία και χτίζει δύναμη, μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τα ονειρα που έχετε το βράδυ, καθώς και με τις φαντασιώσεις της ημέρας.

 

Αν δεν σημειώνετε κάπου τα ονειρα σας όταν ξυπνάτε, καλό θα ήταν να το ξεκινήσετε –η διόρασή σας θα είναι έντονη και όσο περνά ο καιρός θα ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Αν θέλετε πραγματικά να θυμάστε τα ονειρα σας, να τρώτε τροφές πλούσιες σε κάλιο το απόγευμα (όπως μπανάνες).

 

zwdia