zwdia simera Ερωτικές Προβλέψεις Σαββατο 22/08

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

Κριός

H Σελήνη σήμερα σας κάνει να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή και σας κάνει να είστε έτοιμοι για δράση. Η όψη του Ήλιου με τον Κρόνο αποκαλύπτει πως η διαίσθησή σας ίσως σας λέει κάτι. Αν αισθάνεστε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πάρει μια απόφαση είναι καλύτερα να μην τον/την βιάσετε.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ταύρος

zodia-zvdia-22

Σε σχέση: Ακόμα και αν χρησιμοποιήσετε το καλύτερο επιχείρημα για να υποστηρίξετε την γνώμη σας μπορεί να μην κάνει τον/την σύντροφό σας να αλλάξει γνώμη. Αν προσφερθείτε να του/της αγοράσετε ένα δώρο μπορεί να καταφέρετε πολλά. Ελεύθεροι: Εμφανίζονται πολλές ευκαιρίες για ειδύλλια αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε αν θέλετε να τα κάνετε να πραγματοποιηθούν.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Δίδυμοι

Ανάλογα σε ποιον φίλο θα μιλήσετε, μπορεί να ακούσετε και διαφορετική συμβουλή. Οι περισσότερες θα έχουν ένα κοινό και αυτό είναι να σας ενθαρρύνουν στις ρομαντικές σας περιπέτειες. Μπορεί να αποφασίσουν να σας συστήσουν σε κάποιο υποψήφιο σύντροφο οπότε να είστε προετοιμασμένοι.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει την ημέρα πιο αισθησιακή και θα πρέπει να ξεπεράσετε την τάση σας να είστε συγκρατημένοι αν θέλετε να κάνετε εντύπωση. Σήμερα η ημέρα δεν έχει να κάνει με άμεσα αποτελέσματα όσο με ειδύλλια που αναπτύσσονται αργά. Οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει κοντά αν είστε πρόθυμοι να κάνετε μια προσπάθεια.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Λέων

Ελεύθεροι: Η αποψινή βραδιά δείχνει ότι είστε έτοιμοι για καλή παρέα. Μπορεί να θελήσετε να βγείτε με άτομα που ξέρετε ότι περνάτε καλά. Σε σχέση: Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει πρόθυμους να διευθετήσετε ένα οικογενειακό ζήτημα πριν ασχοληθείτε με πιο ευχάριστες δραστηριότητες.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Παρθένος

Ίσως θέλετε να εξερευνήσετε μέρη που δεν έχετε επισκεφθεί στο παρελθόν. Η παρουσία του Δία σας προτρέπει να γνωρίσετε κόσμο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί όμως να βρεθείτε με άβολη παρέα εκτός και αφήσετε το ένστικτό σας να σας οδηγήσει στους σωστούς ανθρώπους.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ζυγός

Σε σχέση: Υπάρχει περίπτωση για μι διαμάχη αλλά η προθυμία σας να συνεργαστείτε μπορεί να σώσει την ημέρα. Ελεύθεροι: Αφήστε στην άκρη τις διαμάχες καθώς αυτό το βράδυ έχει την δυνατότητα να γίνει εξαιρετικό. Αν θέλετε, η διασκέδαση στο σπίτι μπορεί να έχει πολλά οφέλη ειδικά αν σκέπτεστε μια πιο επίσημη συγκέντρωση.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Μπορεί να είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου θα ακολουθήσετε την διασκέδαση οπότε αφήστε ανοιχτό το πρόγραμμά σας και να είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε μια απρόσμενη πρόσκληση. Αργότερα μια συζήτηση μπορεί να είναι η αρχή μια σχέσης. Σε σχέση: Μπορεί να συμφωνείτε ότι διαφωνείτε. Καλύτερα να συμβιβαστείτε αν μπορείτε.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Τοξότης

Η όψη του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει πρόθυμους να διασκεδάσετε μαζί με έναν καλό φίλο. Παρά τις καλύτερες προθέσεις σας μπορεί τελικά να βρεθείτε με πολύ κόσμο. Σε σχέση: Καλύτερα να μάθετε τα γεγονότα παρά να ελπίζετε για το καλύτερο αύριο. Ελεύθεροι: Η άποψη κάποιου για την ζωή μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή επάνω σας.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Αν και ένας φίλος μπορεί να μην είναι διαθέσιμος μπορεί να περάσετε καλά αν τους καλέσετε όλους για ένα ευχαριστο βράδυ. Μια απρόσμενη ανταμοιβή μπορεί να είναι δική σας αν επιλέξετε να επικεντρωθείτε στην διασκέδαση των άλλων σήμερα. Σε σχέση: Μπορεί να απαιτείται προσοχή όταν συζητάτε ευαίσθητα οικογενειακά ζητήματα.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Μπορεί να βρείτε την απόλαυση εκεί που δεν περιμένετε απόψε. Είναι καλό να είστε κοντά στους φίλους σας αν θέλετε να εκμεταλλευθείτε την ημέρα. Σε σχέση: Μια ξαφνική ευκαιρία να διασκεδάσετε μπορεί να εμφανιστεί. Κάντε το καθώς η ευκαιρία να βγείτε μπορεί να είναι πολύ καλή.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

Ιχθύες

Σε σχέση: Αν ο/η σύντροφό σας δείχνει να μην έχει όρεξη τότε μπορεί να βρείτε κάποιες ιδέες για να κάνετε την διαφορά. Αν είστε πρόθυμοι να συζητήσετε ένα δύσκολο θέμα μπορεί να παρατηρήσετε μια άμεση βελτίωση. Ελεύθεροι: Αν και κάποιος μπορεί να σας συναρπάζει να είστε προσεκτικοί για αμφίβολα κίνητρα.Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις και  το ωροσκοπιο  σας.

zodia-astra-tarot