Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 15/12

zwdia-erwtikes-imeres-evdomadas-20261014

Κριός

zwdia σε σχέση: Είναι μια καλή μέρα για να συζητήσετε με τον αγαπημένο σας. Μια επαφή ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη αποκαλύπτει πως το να συζητάτε για ένα ευερέθιστο θέμα μπορεί να μην είναι και τόσο κακό. Μπορεί αυτή η απόφαση που θα πάρετε να βοηθήσει τη σχέση σας να προχωρήσει σε μια νέα και πιο ειλικρινή φάση. Ελεύθεροι: Kάνοντας μια μικρή θυσία μπορεί να σας φέρει μεγάλες ανταμοιβές σήμερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η κοινωνικοποίηση και η ζωηρή αλληλεπίδραση μπορεί να ενισχύσει τη διάθεσή σας. Μια επαφή μεταξύ Αφροδίτης και Ποσειδώνα δείχνει ότι η φαντασία σας μπορεί να ταξιδεύει. Μπορεί να σκέφτεστε ένα πρόσωπο που πρόκειται να συναντήσετε. Οι φίλοι σας μπορεί να έχουν τη δική τους γνώμη γι’ αυτό το άτομο, αλλά σήμερα αξίζει να ζήσετε μια εμπειρία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Σήμερα ξέρετε ότι είστε σε μια καλή κατάσταση και αισθάνεστε πως έχετε όλα τα μάτια πάνω σας. Μια επαφή του Ήλιου με τον Δία ενισχύει την ελκυστικότητά σας, για να είστε σχεδόν ακαταμάχητοι. zwdia σε σχέση: Μπορείτε να ενθαρρύνετε τον αγαπημένο σας, για να συζητήσετε ένα θέμα που χρειάζεται επειγόντως να διευθετηθεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Με τόσα πολλά κοινωνικά σχέδια, δεν θέλετε να χάσετε τίποτα. Ειδικά τώρα που είναι μια καλή στιγμή για τον ρομαντισμό και για την δημιουργία νέων φίλων. Η επαφή ανάμεσα σε Αφροδίτη και Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να συμπέσει με μια συνομιλία που αγγίζει την καρδιά σας. zwdia σε σχέση: Οι αλλαγές στις προτιμήσεις τρόπου ζωής μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Μια προσπάθεια για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να φέρει σημάδια κόπωσης. Αντί να κατηγορείτε τους άλλους για τον τρόπο που αισθάνεστε, βρείτε τα με τον εαυτό σας. Είναι πιθανό να χρειαστεί να αλλάξετε τη στάση σας προκειμένου να διατηρήσετε την ισορροπία σε μια σχέση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Μπορεί να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα της αλλαγής και ότι είναι ώρα να ακολουθήσετε μια διαφορετική κατεύθυνση. Μην βιαστείτε. Αργά και σταθερά θα μπορέσετε να καταλάβετε τι πραγματικά σημαίνει αυτή η αίσθηση. zwdia σε σχέση: Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον στο να αφήσετε πίσω παλιές συνήθειες και να υιοθετήσετε νέες, οι οποίες θα είναι και πιο υγιείς για τη σχέση σας. Μαζί μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Μπορεί να είναι δύσκολο να περιγράψετε με λόγια αυτό που αισθάνεστε, αλλά η σημερινή ευθυγράμμιση δείχνει ότι είναι καλό να προσπαθήσετε. Η επαφή του Ήλιου με τον Δία σας δίνει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να πάτε μπροστά. Αν προκύψει μια πρόσκληση, δείτε τη σαν ευκαιρία για να διασκεδάσετε και να ξεχάσετε προσωρινά οποιαδήποτε ανησυχία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Μια επιθυμία να εντυπωσιάσετε κάποιον μπορεί να σας προκαλέσει να προσπαθήσετε πολύ σκληρά. Η επαφή της Σελήνης σήμερα δείχνει ότι τα πράγματα μπορούν να αναπτυχθούν πιο εύκολα ανάμεσα σε εσάς και ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν χαλαρώσετε λιγάκι. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Υπάρχει μια μεγάλη σύγκρουση σήμερα, καθώς ο Ουρανός έρχεται σε επαφή με τον Πλούτωνα , γεγονός που υποδηλώνει ότι ο ερωτισμός μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από μια σύγκρουση ιδεών ή αξιών. zwdia σε σχέση: Μια ευχάριστη επαφή ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη ενθαρρύνει την συζήτηση ως έναν τρόπο να ανακουφίσετε τον εαυτό σας από τυχόν προβλήματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Αν δεν αισθάνεστε αρκετά ο εαυτός σας, μπορεί να οφείλεται στην σημερινή τεταμένη σχέση μεταξύ Ουρανού και Πλούτωνα, καθώς επηρεάζει τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Ωστόσο, μέσω της επαναλαμβανόμενης εμπειρίας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να βρείτε ένα τρόπο για να επιλύσετε το πρόβλημα μια για πάντα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Η επικοινωνία με τους φίλους σας είναι πολύ καλή λόγω της τρέχουσας ευθυγράμμισης. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε μια αψιμαχία. Ωστόσο, μπορεί να κατανοήσετε κάποια πράγματα που θα προκύψουν από αυτή τη διαμάχη, με αποτέλεσμα να σας βοηθήσουν και στον ερωτικό τομέα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Ένα χάσμα μεταξύ των φίλων σας μπορεί να αυξηθεί ακόμα περισσότερο καθώς η σημερινή ευθυγράμμιση αναδεικνύει τις διαφορές που έχετε μεταξύ σας. Με το να κινηθείτε σε νέους κύκλους και να κάνετε νέες παρέες με κοινά ενδιαφέροντα μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα αυτό. Μείνετε σε επαφή με τους παλιούς σας φίλους, αλλά μην φοβάστε να κινηθείτε έξω από την ζώνη άνεσής σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia