Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 18/11

zwdia-erwtas-diarkeia

Κριός

Zwdia σε σχεση: το πάθος θα επιβραδύνει καθώς ο ηλιος με τον κρονο φέρνουν ένα εμπόδιο στο δρόμο της οικειότητας. Δεν υπάρχει νόημα να πιέσετε καταστάσεις, καθώς δεν θα καταφέρετε τίποτα. Ελεύθεροι: το να προσπαθείτε να κάνετε κάποιον να ανταποκριθεί με το ζορι στο φλερτ σας, είναι σαν να προσπαθείτε να στύψετε αίμα από μία πέτρα. Αδύνατον δηλαδή! Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Zwdia σε σχέση: μερικές ημέρες είναι γεμάτες δουλειά, και η σημερινή δεν έχει κάποια διαφορά. Η θετική μεριά όμως, είναι πως η επαφή του ερμή με τον αρη σας ενθαρρύνει να μιλήσετε για ταξιδιωτικά σχέδια και για τις διακοπές που ονειρευεστε. Ελεύθεροι: ίσως χρειαστεί να δώσετε χώρο στον ανθρωπο που σας ενδιαφέρει. Μία ακραία όψη υποδηλώνει πως θα χρειαστεί να μείνει μόνος για λίγο. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Zwdia σε σχέση: είστε τόσο πολυάσχολοι που δεν υπάρχει χρόνος για να περάσετε με τον αγαπημένο σας. Ωστόσο, προγραμματίστε ένα ραντεβού για αργότερα μέσα στην εβδομάδα και τα πράγματα θα βελτιωθούν. Ελεύθεροι: η επαφή της σεληνης με τον ουρανό θα φέρει μία αναπάντεχη πρόσκληση ή την χημεία και την διασκέδαση που θέλετε. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: ένα ραντεβού με κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα σοβαρέψει απότομα, καθώς η επαφή του ηλιου με τον κρονο στον ερωτικό σας τομέα θα σας κάνει να μιλήσετε για θέματα όπως η εμπιστοσύνη και η δέσμευση. Αν το θέλετε, η ζωή σας θα αλλάξει. Zwdia σε σχέση: ο τομέας της ευχαρίστησης είναι στο επίκεντρο της προσοχής, για αυτό αφιερώστε το απόγευμα αυτό στην διασκέδαση. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: η εξελισσόμενη επαφή της αφροδιτης με τον ποσειδώνα φέρνει μία απογοήτευση όσον αφορά το ρομάντζο, ειδικά αν έχετε υψηλές προσδοκίες. Θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα να στεριώσει μία σχέση –αλλά μόλις συμβεί αυτό, δεν θα υπάρχει γυρισμός. Zwdia σε σχέση: τακτοποιήστε τις δουλειές του σπιτιού και χρησιμοποιήστε τον υπόλοιπο χρόνο σας για να διασκεδάσετε μαζί. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: αν κάνετε σχέδια με τον συντροφο σας για ένα μεγάλο πρότζεκτ, η αφροδίτη θα ενθαρρύνει κάποιους ανέμελους αντιπερισπασμούς για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Είναι ακόμα καλύτερο αν προσκαλέσετε ανθρώπους να σας κάνουν παρέα! Ελεύθεροι: δεν μπορείτε να μπείτε με κόλπα μέσα στη καρδιά κάποιου. Αυτό που μπορεί να βοηθήσει είναι να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων και να είστε ο εαυτός σας. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Zwdia σε σχέση: κάνοντας κάτι παραπάνω για να σχεδιάσετε τις διακοπές σας, θα είναι πιο εύκολο να χαλαρώσετε με τον αγαπημένο σας και να απολαύσετε τις ημέρες που έρχονται. Ελεύθεροι: η σεληνη στο ζωδιο σας θα ενθαρρύνει εξόδους και συναντήσεις με φίλους ή κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Εντωμεταξύ, μία άλλη επιρροή σηματοδοτεί ένα αρκετά ενδιαφέρον απόγευμα. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: έχετε μάτια μόνο για τον συντροφο σας, καθώς ο ηλιος ενώνεται με τον κρονο και ενθαρρύνει την οικειότητα και τη δέσμευση. Βάλτε τα δυνατά σας για να αφήσετε πίσω το άγχος της ημέρας και να χαλαρώσετε παρέα. Ελεύθεροι: μία έξοδος θα σας ενθαρρύνει να συνδεθείτε με κάποιον, του οποίου η προοπτική θα σας εμπνεύσει. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Zwdia σε σχέση: συμβαίνουν πάρα πολλά που θέλετε να κρατήσετε κρυφά. Ωστόσο, σε λίγες μέρες, αν μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τον αγαπημένο σας, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και για τους δύο. Ελεύθεροι: αν ένα ρομαντικό ζήτημα, δεν εξελίσσεται έτσι όπως ελπίζατε, η συζήτηση με έναν φίλο θα σας βοηθήσει. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: οι ελπίδες και οι επιθυμίες του χθες, θα περάσουν στο σήμερα, γεμίζοντάς σας με συναισθήματα. Με καμία επιβεβαίωση πως θα ξαναδείτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, πρέπει να καταστρώσετε κάποιο σχέδιο. Zwdia σε σχέση: χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας, όσον αφορά τις συζητήσεις με τον συντροφο σας.Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Zwdia σε σχέση: δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να δείξει πόσο στοργικοί και ρομαντικοί μπορείτε να γίνετε. Η αφροδιτη στο ζωδιο του τοξοτη, μεγεθύνει την επιθυμία για διασκέδαση και περιπέτεια, για αυτό κάντε σχέδια για να βελτιώσετε την σχέση σας. Ελεύθεροι: η χαρούμενη προσέγγισή σας, θα αποτελέσει θετικό χαρακτηριστικό. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μία τολμηρή κίνηση, αλλά ίσως είναι καλύτερο να αφήσετε τα πράγματα όπως είναι για τώρα. Προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε μία ρομαντικά έντονη κατάσταση, χωρίς να ξέρετε που βαδίζετε. Zwdia σε σχέση: ίσως ανυπομονείτε για ανέμελες κοινωνικές δραστηριότητες, αλλά η παθιασμένη σας διάθεση ίσως σας αλλάξει τα σχέδια. Διαβάστε στα zwdia shemra τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.