Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 19/11

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

Κριός

Zwdia σε σχέση: αν τις τελευταίες ημέρες η οικογενειακή ζωή σας κουράζει, αφήστε τα πράγματα στην άκρη και βγείτε με ένα φίλο. Απολαύστε λίγο χρόνο για εσάς. Ελεύθεροι: μία δημιουργική προσέγγιση απέναντι στα ραντεβού και τις φιλίες, είναι η απάντηση για ένα κοινωνικό δίλημμα που αντιμετωπίζετε. Αν ψάχνετε για νέα πρόσωπα και δραστηριότητες, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τις επιλογές σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Zwdia σε σχέση: η σοβαρή διάθεση θα προκαλέσει εντάσεις στη σχέση σας. Με λίγη στοργή, τα πράγματα θα καλυτερέψουν αισθητά. Ελεύθεροι: η θέληση κάποιου να σας ακούσει, θα σας φτιάξει την διάθεση. Ωστόσο, μην αποκαλύψετε πολλά γιατί ίσως έχει κάποιο κρυφό σχέδιο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από το τέλειο, αν ένα κοινωνικό γεγονός δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Ωστόσο, αν χαλαρώσετε και αφήσετε τις αντιστάσεις στην άκρη, θα περάσετε αρκετά όμορφα. Zwdia σε σχέση: η αφροδιτη στο ζωδιο του τοξοτη ενώνει τη καρδιά με το μυαλό –βοηθώντας σας να πάρετε μία απόφαση. Το μυαλό μπορεί να οδηγεί, όμως η καρδιά θα έχει τον τελευταίο λόγο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: ακόμα και αν υπάρχουν περιορισμοί ή προβλήματα με τον συντροφο σας, η στοργική και αισιόδοξη προσέγγιση θα επαναφέρει την αρμονία. Ελεύθεροι: προσπαθήστε να μην ανησυχήσετε αν ένας φίλος είναι «κατειλημμένος».  Κάνοντας ένα βήμα παραπάνω, θα τον κάνετε να αισθανθεί καλύτερα και να ετοιμαστεί για ένα υπέροχο απόγευμα μαζί σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η σεληνη στο ζωδιο του ζυγου, προσφέρει την ευκαιρία να μιλήσετε και να αφήσετε τα συναισθήματα να κυλήσουν, κάνοντας μία υπέροχη αρχή. Η δικτύωση ή η απλή επαφή με φίλους θα σας δώσει τις βάσεις για μία καταπληκτική ημέρα. Αργότερα όμως, ίσως θελήσετε να περάσετε χρόνο με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: καθώς ο ηλιος ενώνεται με τον κρονο, προσπαθήστε να μην πάρετε τα λόγια του συντρόφου σας ή κάποιου που σας ενδιαφέρει στα σοβαρά. Παρεξηγήσεις θα εμφανίζονται πάντα, αλλά να είστε σίγουροι πως σε μερικές μέρες το γεγονός θα έχει ξεχαστεί. Ελεύθεροι: αν δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με τους άλλους, μάλλον χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Χαλαρώστε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και θα βοηθήσετε την συναισθηματική σας κατάσταση. Αν όμως ένας φίλος σας καλέσει για ποτό και κουβέντα, πηγαίνετε, καθώς θα διασκεδάσετε αρκετά. Zwdia σε σχέση: σήμερα θα δημιουργηθεί ένα πρόβλημα με τον συντροφο σας, το οποίο όμως θα είναι προσωρινό. Συγχωρέστε την κατάσταση και θα ξεχαστεί αμέσως. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: ένα ονειρο ή μία φαντασίωση ίσως γίνει πραγματικότητα σήμερα. Όμως αν γνωρίσετε κάποιον, μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα, θεωρώντας πως βρήκατε το δέκα το καλό. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως είναι καλύτερα να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Zwdia σε σχέση: μία έντονη κατάσταση θα συνεχιστεί, εκτός αν ένας από τους δύο αποφασίσει να κάνει το πρώτο βήμα και να σπάσει τον πάγο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

ελεύθεροι: το να κάνετε ερωτήσεις πριν κάποιες πράξεις, είναι ένας τρόπος για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένα ερωτικό πρόσωπο να διαστρεβλώνει την αλήθεια για να εντυπωσιάσει. Zwdia σε σχέση: το τελεσίγραφο δεν είναι η καλύτερη ανταπόκριση για την πίεση του παρόντος. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις απόψεις και τους παρορμητισμούς που δημιουργούν τα προβλήματα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: η συναισθηματική αντίδραση κάποιου, ίσως καταστρέψει ένα θετικό και ειρηνικό απόγευμα, εκτός αν είστε έτοιμοι να δράσετε. Η ευαίσθητη και χαλαρή προσέγγιση μπορεί να επιδιορθώσει οποιαδήποτε προσωρινή ζημιά. Zwdia σε σχέση: οι όψεις της σεληνης ίσως φέρουν απογοήτευση. Όμως, μία εμπνευσμένη ιδέα θα σας επαναφέρει στο σωστό δρόμο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: η ρομαντική διάθεση ενός ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, θα σας δώσει την ώθηση αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε. Επίσης, ένας φίλος ίσως έχει σχέδια που δεν θα θέλετε να χάσετε. Zwdia σε σχέση: τα σωστά λόγια ή το κίνητρο θα δώσουν θάρρος στο συντροφο σας την στιγμή που θα το χρειαστεί. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Μία απολαυστική, ζεστή και ευχάριστη συζήτηση θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη ενός ρομάντζου. Θα νιώσετε την θέληση να βγείτε ραντεβού το βράδυ και να το συνεχίσετε από εκεί. Το σημερινό μείγμα των ενεργειών σας κάνει προσεκτικούς αλλά και ενθουσιώδεις. Εκμεταλλευτείτε την κατάσταση αυτή όσο περισσότερο γίνεται. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.