Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 21/12

zwdia-erwtikes-22-7-14

Κριός

Ελεύθεροι: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σμίξετε με κάποιον, ειδικά όταν αυτός ο άλλος σας θεωρεί τόσο όμορφη παρέα. Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να αναδείξει μια ρομαντική ευκαιρία, αν πρόκειται να βγείτε έξω με τους φίλους σας. Zwdia σε σχέση: Εξετάστε το ενδεχόμενο να οργανώσετε μια μάζωξη με φίλους για να διασκεδάσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Η σημερινή ευθυγράμμιση σας προτρέπει να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας όταν πρόκειται για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν και συνήθως μια πρακτική στάση απέναντι στη ζωή και το ρομαντισμό σας φαίνεται διασκεδαστική, μοιάζει να είναι αρκετά μακριά. Zwdia σε σχέση: Ίσως είναι η ώρα να σοβαρευτείτε και να ακολουθήσετε το σχέδιό σας, όσο έχετε τη προσοχή του συντρόφου σας στραμμένη επάνω σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Ίσως το να βγείτε έξω με φίλους είναι περισσότερο από αυτό που ζητήσατε, καθώς μια επαφή μεταξύ του Άρη και του Ουρανού συμπίπτει με μερικές πολύ ζωντανές συζητήσεις. Ωστόσο μπορεί κάποιος να βρει την κακόκεφη πλευρά σας αρκετά ελκυστική. Zwdia σε σχέση: Σήμερα, το να είστε όσο το δυνατόν πιο απλοί θα σας βοηθήσει αρκετά στη σχέση σας. Οι συγκρούσεις δεν οδηγούν πουθενά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Η διαίσθησή σας σάς ενθαρρύνει να ερευνήσετε περισσότερο ένα θέμα που αφορά εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η κίνησή σας αυτή μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη αυτής της ρομαντικής σας σχέσης. Zwdia σε σχέση: Οι εορταστικές υποχρεώσεις μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας. Οι θετικές επιρροές της ημέρας προτείνουν ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτές τις υποχρεώσεις και στη συνέχεια να απολαύσετε το υπόλοιπο της ημέρας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, καθώς με τη Σελήνη στον Τοξότη τονίζεται η ρομαντική πλευρά σας. Αν βγείτε έξω, θα είναι μια νύχτα που θα τη θυμόσαστε για πολύ καιρό. Πάρτε τον αγαπημένο σας και ζήστε μια περιπετειώδη βραδιά. Ελεύθεροι: Προσεγγίστε κάποιον ο οποίος θα αναδείξει την ερωτική και διασκεδαστική πλευρά σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Μπορεί να αναρωτιέστε για τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα. Οι σημερινές επιρροές σας ενθαρρύνουν να βγείτε και να διασκεδάσετε με φίλους. Ίσως είστε αβέβαιοι με ένα ερωτικό θέμα. Ωστόσο αν το ξεχάσετε για λίγο και χαλαρώσετε, μπορεί η σωστή απόφαση να έρθει από μόνη της. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Τα νέα, οι απόψεις και οι στόχοι μπορούν να εκφραστούν πολύ εύκολα με μια χαρούμενη και φιλική συνομιλία. Ωστόσο μια νευρική επαφή μπορεί να σημαίνει ότι τα προβλήματα ενός φίλου μπορεί να επηρεάζουν τα σχέδιά σας. Εν τω μεταξύ, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας, η δύναμη να πείσετε τους άλλους, προέρχεται από την έκφραση των αληθινών συναισθημάτων. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Παρά το γεγονός πως το ραντεβού μπορεί να είναι μια επιλογή, σας βοηθά να προχωρήσετε με προσοχή, ιδίως όταν κάποιος που φαίνεται φιλικός μπορεί να παίζει παιχνίδια πίσω από τη πλάτη σας. Ο ρομαντισμός μπορεί να είναι διασκεδαστικός, αλλά καλό είναι να ακούτε το ένστικτό σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα με αυτούς που δεν φαίνονται ιδιαίτερα ειλικρινείς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Σας αρέσει να διασκεδάζετε με άτομα με τα οποία μπορείτε και μοιράζεστε και τα ίδια ενδιαφέροντα. Σήμερα, μια εορταστική βραδιά μπορεί να είναι ενθαρρυντική αν έχετε μια ερωτική κλίση και ψάχνετε για κάτι διασκεδαστικό. Zwdia σε σχέση: Σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη νύχτα, καθώς θα είναι γεμάτη ρομαντισμό και εκπλήξεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας ενισχύεται η χάρη και η γοητεία σας, κάνοντάς σας μια ελκυστική επιλογή. Η σημερινή ημέρα είναι πολλά υποσχόμενη, υπάρχει μια τάση για αλληλεπιδράσεις γεμάτες ποιότητα. Ίσως υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν, ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων όσο μπορείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Οι προληπτικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με διαφορετικά άτομα. Υπάρχει μια αίσθηση ενθουσιασμού στην ατμόσφαιρα και πιθανότατα η επόμενη σας συνάντηση να είναι και αυτή που περιμένατε. Ωστόσο η κίνηση του Ήλιου στον Αιγόκερω σας προδιαθέτει να χαλαρώσετε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, μια νέα αντίληψη μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε ευκαιρίες και να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Zwdia σε σχέση: Μια επαφή της Σελήνης με το Δία υποδηλώνει πως η σημερινή μέρα θα είναι διασκεδαστική. Ωστόσο, καθώς τα πάθη μπορεί να εντείνουν αργότερα, ίσως θα θέλατε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας απολαμβάνοντας την παρέα του συντρόφου σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia