Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 8/12

erwtikes-provlepseis-deytera-21-4

Κριός

Σκέψεις μπορεί να αποπλανήσουν το μυαλό σας από το παρόν. Φαντασιώσεις ή λαχτάρες που σχετίζονται με εμπειρίες του παρελθόντος ή με μελλοντικές ελπίδες και όνειρα μπορεί να σημαίνουν ότι χάνετε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται τώρα. Ωστόσο, η επαφή της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βοηθήσει να αναλάβετε δράση και να πραγματοποιήσετε ένα ερωτικό όνειρο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Zwdia σε σχέση: Οι σχέσεις σας φαίνονται χαρούμενες, αν και θα μπορούσαν να είναι επιρρεπείς σε απροσδόκητους περισπασμούς. Σήμερα, αφήστε τα θετικά συναισθήματα να βγουν προς τα έξω, προς τους φίλους και την οικογένειά σας. Ελεύθεροι: Μια συνάντηση με ένα ξεχωριστό πρόσωπο θα είναι η ανταμοιβή σας αν κάνετε μια προσπάθεια να κοινωνικοποιηθείτε αυτό το βράδυ. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Δίδυμοι

Οι σχέσεις σας δείχνουν μια ιδιαίτερη υπόσχεση, αν και δεν λειτουργούν πάντα με τον τρόπο που επιθυμείτε. Όσον αφορά κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, μπορεί να είστε σίγουροι για την επόμενη κίνησή σας. Στην τρέχουσα φάση εστιάστε την κοινωνικοποίηση και στην διασκέδαση καθώς η μέρα αυτή είναι ιδανική για μια αυθόρμητη παρέα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Καρκίνος

Η σημερινή Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να διαμορφώσει την ερωτική σας ζωή με απροσδόκητους τρόπους. Να είστε προσεκτικοί στο ποιον προσεγγίζετε καθώς ισχυρά συναισθήματα μπορούν να σας συναρπάσουν. Ο Κρόνος στο Σκορπιό σας ενθαρρύνει να είστε προσεκτικοί, αλλά μπορεί να σας κουράσει αυτό και να επιθυμήσετε λίγη περιπέτεια. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Λέων

Οι συζητήσεις σας είναι γεμάτες με λόγια αγάπης και καλή πρόθεση, καθώς μεταφέρετε σε κάποιον την αίσθηση της φροντίδας μέσα από τα λόγια και τις χειρονομίες σας. Μην αφήνετε τους φόβους σας να σας εμποδίζουν από το να είστε ο εαυτός σας. Αργότερα, μια έξοδος μπορεί να είναι ικανοποιητική, καθώς μια τυχαία συνάντηση μπορεί να φανεί ενδιαφέρουσα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Παρθένος

Κάνοντας ένα διάλειμμα με τον αγαπημένο σας μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να αισθανθείτε καλύτερα. Εάν αισθάνεστε αναστατωμένοι σχετικά με ορισμένα ζητήματα, η πιθανότητα να χαλαρώσετε είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία σας. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε λίγη λάμψη στη σχέση σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Με τον Ήλιο στον Τοξότη η εμπιστοσύνη σας ενισχύεται, με αποτέλεσμα να αναζωογονηθεί και να αυξηθεί η ευελιξία σας. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που σας ελκύει. Zwdia σε σχέση: Ένα σχέδιο μπορεί να γοητεύσει και να αυξήσει την αίσθηση της διασκέδασης, ειδικά αν περιλαμβάνει άτομα που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας τη γνώση τους. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Για να λειτουργήσει ένα ειδύλλιο θα πρέπει να έχετε και την κατάλληλη διάθεση. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως ίσως θέλετε να χαλαρώσετε και να κάνετε το δικό σας. Zwdia σε σχέση: Μπορείτε να είστε πεισματάρηδες αν το θέλετε αλλά θα είναι πιο εύκολο αν συνεργαστείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Τοξότης

Μια ζεστή και φιλική συζήτηση μπορεί να ενθαρρύνει μια φιλία να αναπτύξει κάτι περισσότερο. Εάν αισθάνεστε καλά γι’ αυτό μπορεί να σκέφτεστε να δοκιμάσετε να βγείτε ένα ραντεβού το βράδυ και να δείτε πως θα πάει. Οι τρέχουσες επιρροές σας ενθαρρύνουν όμως πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά τώρα που ο Δίας είναι ανάδρομος. Θα ήταν προτιμότερο να μην περιπλέξετε τα πράγματα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι : Μια ανησυχία για έναν φίλο μπορεί να είναι ένας λόγος για να αναλάβετε δράση. Τα συναισθήματά του έχουν πρωταρχικό ρόλο για σας. Zwdia σε σχέση: Κάντε ότι θεωρείτε καλύτερο για να επιλύσετε έναν κακό συναίσθημα. Η επαφή της Σελήνης με τον Πλούτωνα δείχνει ότι δεν έχει σημασία ποιος το άρχισε, αλλά να είστε σε θέση να το ξεπεράσετε και να προχωρήσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Μπορεί ένα ειδύλλιο να σας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί να σας παρασύρει και να σας παγιδέψει σε μια περιπέτεια που θα αλλάξει τη ζωή σας. Μπορεί να μην κρατήσει για πολύ, αλλά για όσο διαρκέσει θα το απολαύσετε. Zwdia σε σχέση: Ο αγαπημένος σας ίσως χρειαστεί λίγο χώρο και χρόνο να σκεφτεί, αλλά στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστείτε και εσείς το ίδιο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

Ιχθύες

Η σημερινή Σελήνη στη ζώνη του ρομαντισμού σας έρχεται σε επαφή με τον Ποσειδώνα για να δώσει λάμψη στην ερωτική σας ζωή. Zwdiaσε σχέση: Ένα ξεχωριστό γεύμα για τον αγαπημένο σας μπορεί να μετατραπεί σε φλόγες πάθους. Ελεύθεροι: Η απόφαση να κάνετε κάτι για σας απόψε μπορεί να οδηγήσει σε μια συνάντηση που θα κάνετε καιρό να ξεχάσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-3-zodia