Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 16/11

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Κριός

zwdia σε σχέση: οι ισχυρές ενέργειες χρειάζονται μία κατεύθυνση, για αυτό θα ήταν καλύτερα να μην προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε σε μία κατάσταση που περιλαμβάνει τον συντροφο σας. Θα είναι αρκετά δύσκολο σήμερα να μην είστε το αφεντικό. Ελεύθεροι: αν και κάποιος θα είναι πολύ προσεκτικός στην έκφραση των συναισθημάτων του, η διέλευση της αφροδιτης στο ζωδιο του τοξοτη φέρνει την πιθανότητα για μία ερωτική περιπέτεια. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: θα είναι η τυχερή σας ημέρα στον ρομαντικό τομέα, καθώς κάποιος που σας ενδιαφέρει θα ανταποκριθεί επιτέλους στο φλερτ σας. Ωστόσο, δεν θα είναι εμφανές. Θα χρειαστεί να διαβάσετε πίσω από τις λέξεις για να το δείτε. Zwdia σε σχέση: η ημέρα ωφελεί τις φιλίες, το ρομάντζο και το ανταγωνιστικό πνεύμα. Περάστε την ημέρα με τον αγαπημένο σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: οι σχέσεις και το παιχνίδι θα σας ωθήσουν να βγείτε έξω σήμερα. Αν είστε έτοιμοι για διασκέδαση, τολμήστε το. Εντωμεταξύ, η διέλευση της αφροδιτης στο ζωδιο του τοξοτη θα φέρει μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Zwdia σε σχέση: αν έχετε τη θέληση να δουλέψετε μαζί για να προσπεράσετε μία πρόκληση, η σχέση σας θα επηρεαστεί αισθητά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: σήμερα ακούστε την γνώμη του συντρόφου σας. Αν επιμείνει πως έχει δίκιο, τότε μάλλον γνωρίζει την κατάσταση από πρώτο χέρι. Ελεύθεροι: μία κοινωνική πρόσκληση είναι αυτό που χρειάζεστε για να περάσετε μία όμορφη μέρα. Το πάθος και οι επιθυμίες κυριαρχούν, για αυτό σκεφτείτε το δύο φορές πριν κάνετε κάτι που θα το μετανιώσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: καθώς η αφροδιτη περνά στο ζωδιο του τοξοτη, προσθέτει ζεστασιά και πάθος στον ρομαντικό σας τομέα. Αν σκέφτεστε τα ραντεβού, είναι υπέροχη στιγμή να μπείτε ξανά στο παιχνίδι. Zwdia σε σχέση: η επαφή του ερμή με τον πλούτωνα σηματοδοτεί πως είναι καλύτερο να αποφύγετε τις διαμάχες και να συμβιβαστείτε όσο περισσότερο γίνεται. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: ο ποσειδώνα επηρεάζει τον τομέα των σχέσεών σας, αναγκάζοντάς σας να ολοκληρώσετε έναν κοινό στόχο ή κάποιο όνειρο. Αν δυσκολευτήκατε τους τελευταίους μήνες να κάνετε κάποια βήματα, τώρα τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Ελεύθεροι: αν ανησυχείτε για την ανταπόκριση, η σεληνη στο ζωδιο σας, σας ενθαρρύνει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Zwdia σε σχέση: ήρθε η ώρα να επενδύσετε την ενέργειά σας σε προσωπικούς στόχους, καθώς και στην εξέλιξη των κοινωνικών σας ευκαιριών. Αργότερα, θα ανακαλύψετε πως αν περάσετε χρόνο διασκεδάζοντας, είτε μόνοι είτε με τον συντροφο σας, αξίζει τον κόπο. Ελεύθεροι: καθώς  η αφροδίτη περνά στο ζωδιο του τοξοτη, κάποια καλά νέα θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας, ειδικά αν έχουν να κάνουν με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: θα έχετε πολύ καλή διάθεση σήμερα, ειδικά το βράδυ, αλλά προσέξτε τις υπερβολές. Η αφροδιτη περνά στον οικονομικό σας τομέα, έτσι θα προσέξετε περισσότερο τα έξοδά σας. Zwdia σε σχέση: αν και έχετε κάποιες ανησυχίες να αντιμετωπίσετε, οι ικανότητές σας να λύνετε προβλήματα είναι πολλές, έτσι δεν θα δυσκολευτείτε να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: η επικέντρωση στον πνευματικό σας τομέα υποδηλώνει πως η ευαίσθητη διάθεση θα οδηγήσει σε κάποιο λάθος συμπέρασμα. Ωστόσο, αν αρνηθείτε να υιοθετήσετε αμυντική στάση, η στιγμή αυτή θα περάσει χωρίς προβλήματα. Zwdia σε σχέση: χρησιμοποιήστε την λογική όσον αφορά ένα οικονομικό πρόβλημα που σας απασχολεί τις τελευταίες εβδομάδες. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: μία εγκάρδια συζήτηση θα σας βοηθήσει να βρείτε μία λύση σε μία διαφορά με τον συντροφο σας. Εντωμεταξύ, προσέξτε για μία αναπάντεχη αλλαγή στα σχέδιά σας. Zwdia σε σχέση: φαίνεται πως έχετε αρκετές απαιτήσεις στον κοινωνικό τομέα, που ενώ μπορεί να είναι διασκεδαστικό, θα καταναλώσει μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Μην νιώσετε ενοχές αν αρνηθείτε κάποια πρόσκληση για να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: η κοινωνική σας ζωή θα χτυπήσει κόκκινο από σήμερα, ενισχύοντας την ευκαιρία για ρομάντζο. Μία συζήτηση με έναν φίλο θα φέρει μία ανακάλυψη, για κάποιον που  σας ενδιαφέρει αρκετά. Zwdia σε σχέση: απολαύστε την ευκαιρία να βρεθείτε με καλούς φίλους, και θα ωφεληθείτε απίστευτα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Καθώς ο ποσειδώνας βρίσκεται στο ζωδιο σας και πλέον ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του, θα είναι πιο εύκολο να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σας και να αποβάλετε τις παρεξηγήσεις. Ωστόσο, όσον αφορά τα ραντεβού, να είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε την έξοδο με κάποιον, μόνο και μόνο επειδή τον λυπάστε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.