Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 9/11

zwdia-gi-glwssa-erwta

Κριός

Η σημερινή ανάλαφρη διάθεση θα φέρει μία διαμάχη από έντονα συναισθηματικά θέματα που σας προκαλούν άγχος. Ελεύθεροι: αν το ερωτικό σας ενδιαφέρον δεν έχει διάθεση, γυρίστε την συζήτηση σε πιο χαρωπά θέματα για να περάσετε καλύτερα. zwdia σε σχέση: όποιο και αν είναι το θέμα, η αντιμετώπισή του θα φέρει ένα αίσθημα ανακούφισης και απελευθέρωσης. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Θα απολαύσετε το πάθος και τις επιλογές για αλλαγή που πρόκειται να εμφανιστούν με την ευθυγράμμιση του σκορπιου. Ελεύθεροι: θα δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στις δουλειές σας αν κάποιος σας έχει πάρει το μυαλό. Η προοπτική ενός φίλου μπορεί να βοηθήσει. zwdia σε σχέση: σήμερα θα σας δοθεί η πιθανότητα να βυθιστείτε στις αισθήσεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ο ηλεκτρισμός που έρχεται με την επαφή της σεληνης και του ουρανού, θα είναι περισσότερο άβολος παρά ευχάριστος, όμως πιθανότητα συναρπαστικός. Θα μπείτε στον πειρασμό να ενδώσετε στην ανήσυχη φύση σας. Κάποιος ίσως μοιραστεί νέα που θα επηρεάσουν αρνητικά την ημέρα σας, όμως θα υπάρξουν και χαρούμενες επιλογές. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η αφροδιτη στο ζωδιο του σκορπιου, φέρνει ρομαντικές επιλογές. Όμως η επαφή του αρη με τον πλούτωνα, δανείζει ένταση στην σημερινή ημέρα. Ίσως καταλήξετε να νιώθετε προσωρινά απομονωμένοι, ή χειραγωγημένοι, για αυτό φυλαχτείτε. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να σας αρέσει κάποιος που δεν είναι καλός για εσάς, αλλά είστε αποφασισμένοι να τον κυνηγήσετε όπως και να έχει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Οι άνθρωποι είναι ακραίοι σήμερα και ψάχνουν για κάτι το διαφορετικό. Θα είναι δύσκολο να τους ακινητοποιήσετε, εκτός αν έχετε τη θέληση να τους κάνετε παρέα στις περιπέτειές τους. Ακόμα και έτσι, θα χρειαστεί να κάνετε πράξεις αν ψάχνετε τον ερωτα. Μερικές δημιουργικές δραστηριότητες μπορούν να σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με κάποιον που σας ταιριάζει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η συγκέντρωση φαίνεται πως βρίσκεται στα βαθύτερα θέματα της ζωής. Η σημερινή επιρροή έχει εστιάσει σε θέματα που θα προτιμούσατε να μπορούσατε να ξεχάσετε ή να τα αγνοήσετε. Ωστόσο, ο άνθρωπός σας θα είναι περίεργος για κάποιους τομείς της ζωής σας, για τους οποίους ντρέπεστε. Όλα εξαρτώνται από το πόσο πολύ τον εμπιστεύεστε. Αν δεν του έχετε εμπιστοσύνη, μην πείτε τίποτα! Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: η επιθυμία να αποδράσετε θα είναι αρκετή για να σκεφτείτε σχέδια, ακόμα και αν είναι για εβδομάδες ή μήνες μετά. Ωστόσο, ακόμα και ένα μικρό ταξίδι θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα, καθώς τα νέα τοπία θα διεγείρουν την περιέργειά σας. zwdia σε σχέση: κάντε ό, τι πρέπει να γίνει και θα νιώσετε απίστευτη ανακούφιση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: αν σας αρέσει κάποιος, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε από το να κάνετε κάποια κίνηση σήμερα. Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει πάθος και δεν θα δέχεστε το όχι για απάντηση. zwdia σε σχέση: είναι δύσκολο να σκέφτεστε τις ανάγκες του συντρόφου σας όταν έχετε τόσες δικές σας και ανεκπλήρωτες. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι αρκετά ρομαντική αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά. Όμως, με την δύσκολη όψη ανάμεσα στον αρη και τον πλούτωνα, κάτι ίσως πάει στραβά. Κάποιος θα είναι επιθετικός και πρέπει να του φερθείτε με στοργή. Ωστόσο, αν δεν το πάρετε προσωπικά, μία ταινία ή ένα γεύμα μαζί θα είναι ευχάριστο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Η κοινωνική σας ζωή ανεβαίνει καθώς η αφροδίτη συναντά τον δια, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα μία διαφορετική πρόσκληση. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, πράγμα που θα σας φέρει περισσότερα από όσα θέλετε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους τσακωμούς, καθώς κάποιος ψάχνει για καυγά. Μείνετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Αν και υπάρχουν ευκαιρίες για επικοινωνία, για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να πείτε την γνώμη σας –ίσως αναρωτιέστε πόσο σας προσέχουν όταν μιλάτε. Αν δεν λαμβάνετε την ανταπόκριση που θέλετε, απομακρυνθείτε για λίγο από την κατάσταση. Βρείτε λίγο χώρο και θα κερδίσετε την προοπτική που θέλετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Θα υπάρξουν εντάσεις καθώς ο αρης θα συνδεθεί με τον πλούτωνα, δημιουργώντας μία παθιασμένη συναντηση που θα σας ταρακουνήσει. Η όψη αυτή και η συγκέντρωση στο ζωδιο του σκορπιου, υποδηλώνουν πως ό, τι και αν συμβεί, προσπαθήστε να μην παραδοθείτε στη στιγμή. Σκεφτείτε προσεκτικά τις προσφορές ενός ραντεβού, καθώς ίσως κάποιος έχει κρυφά σχέδια.Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.