Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Παρασκευή 10/10

erwtikes-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Κριός

Καθώς ο ηλιος ενώνεται με τον δια, σας δίνεται η ευκαιρία να σταθεροποιήσετε την σχέση σας με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Ένας φίλος ή κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον θα σας δώσει μία νέα προοπτική, η οποία θα περιλαμβάνει μοναδικές ευκαιρίες για ταξίδια και περιπέτεια. Αργότερα, ο ηλιος ευθυγραμμίζεται με τον αρη, έτσι θα κάνετε ενδιαφέρουσες και άκρως αναζωογονητικές συζητήσεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Αν και υπάρχουν πιθανότητες για μερικά υπέροχα κοινωνικά γεγονότα, ίσως θελήσετε να απομακρυνθείτε από την υπερβολική διασκέδαση σήμερα. Ίσως αποφασίσετε να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να επιλέγετε πιο προσωπικά τις βραδινές σας εξόδους. Η σημερινή ημέρα δείχνει πολλά υποσχόμενη για ένα ρομαντικό ραντεβού, ή για μία ευκαιρία να χαλαρώσετε με φίλους. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Η υπέροχη μείξη ενεργειών είναι ιδανική για συναντήσεις και γενική διασκεδαση. Αν σκέφτεστε να συμμετάσχετε σε μία ομάδα ή σε κάποιο εργαστήριο, κάντε τα απαραίτητα. Έχετε πιθανότητες να γνωρίσετε ανθρώπους που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή σας. Ωστόσο, ακόμα και μία έξοδος για καφέ και χαλαρή συζήτηση θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, με την σεληνη να προσθέτει ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια. Η σημερινή ευθυγράμμιση σας ευνοεί, έτσι, αν είστε στο μηδέν με κάποιον που σας ενδιαφέρει, ο τρόπος σας θα λειτουργησει αυτή τη φορά. Αργότερα, η επαφή της σεληνης με τον πλούτωνα, σηματοδοτεί πως μία συζήτηση θα φτάσει σε προσωπικό επίπεδο και η οικειότητα θα αυξηθεί μεταξύ σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

zwdia σε σχέση: σήμερα θα είστε σε απόλυτο συγχρονισμό με τον συντροφο σας καθώς η διάθεση και των δύο θα είναι αισιόδοξη. Αν σας αρέσουν οι αποδράσεις, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσετε τα σχέδια. Ελεύθεροι: η σημερινή επαφή του δια με τον πλούτωνα σηματοδοτεί πως μάλλον υπάρχουν περισσότερα από όσα βλέπετε στη σχέση σας με έναν συνάδελφο, ειδικά αν ενδιαφέρεστε για κάτι ερωτικό αυτή τη περίοδο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Η σεληνη στο ζωδιο του ταυρου και η επαφή της με τον πλούτωνα, σηματοδοτεί πως το να είστε με διορατικούς και γεμάτους γνώση ανθρώπους, σας ευνοεί. Επίσης, η υπέροχη επαφή του ηλιου με τον δια θα φέρει αναπάντεχες ρομαντικές απολαύσεις στο δρόμο σας. Θα έχετε τη θέληση να λύσετε διαφορές απόψεων ή αξιών αν κάποιος σας ενδιαφέρει αρκετά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Η θέση της σεληνης στο ζωδιο του ταυρου και σε μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του χάρτη σας, σας ενθαρρύνει να βυθιστείτε στην αισθησιακή σας πλευρά με όποιον τρόπο σας αρέσει. Σκεφτείτε μασάζ, αφρόλουτρα διαρκείας, ή δείπνα στο αγαπημένο σας μαγαζί. Αγοράστε λουλούδια, περπατήστε στην φύση και απολαύστε την παρέα του ανθρώπου που αγαπάτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Αν και νιώθετε κάποια εσωστρέφεια, θα έχετε το θάρρος να κάνετε συζητήσεις ψυχής με το σωστό άτομο. Ο ήλιος στον πνευματικό σας τομέα, μαζί με τον ερμή, από σήμερα, σηματοδοτεί πως θα έχετε την θέληση να ξεγυμνώσετε την ψυχή σας σε κάποιον που εμπιστεύεστε. Επίσης, η επαφή του ηλιου με τον δια, μπορεί να ενισχύσει ένα νέο ρομάντζο δίνοντάς του ενέργεια και σπίθα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: μόνο και η σκέψη των ραντεβού σας δημιουργεί πονοκέφαλο. Θα χρειαστεί να αποφασίσετε αν αξίζει να προσπαθήσετε ή όχι. Zwdia σε σχέση: αν έχετε συζητήσει άπειρες φορές κάποιο συγκεκριμένο θέμα, ο μοναδικός τρόπος να το λύσετε είναι να σκεφτείτε μαζί και να καταλήξετε κάπου. Ωστόσο, η απάντηση εδώ, θα χρειαστεί ένα άλμα πίστης. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Ίσως έχετε αντίθετες απόψεις για το αν πρέπει να δεχτείτε την πρόσκληση κάποιου για ποτό ή ραντεβού. Η σημερινή επιρροή σηματοδοτεί μία μαγνητική έλξη ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλον –αλλά κάτι σας κρατάει πίσω. Ίσως η ακραία επαφή της αφροδιτης με τον ουρανό, αποκαλύψει μία ασυνήθιστη έλλειψη αυτοπεποίθησης, που θα περάσει σύντομα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

zwdia σε σχέση: με τον ερμή να γυρίζει πίσω στο ζωδιο του ζυγου σήμερα, θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις για τις επόμενές σας διακοπές. Σκεφτείτε την επίσκεψη ενός μέρους που δεν έχετε δει ποτέ. Ελεύθεροι: η σημερινή επαφή του δια με τον ηλιο σας ευνοεί και θα σας οδηγήσει σε ιδιαίτερες καταστάσεις. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: αν μία ρομαντική γνωριμία φαίνεται πως έχει κάποιο θέμα, μην απελπίζεστε. Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία που σας δίνεται για να καταστρώσετε ένα νέο σχέδιο που θα δουλέψει. zwdia σε σχέση: η σημερινή ευθυγραμμιση φέρνει ζεστασιά, γέλιο και χαρούμενα συναισθήματα, έτσι είναι η τέλεια στιγμή να προσκαλέσετε φίλους για καφέ και συζήτηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia

 

 

zwdia