Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Παρασκευή 7/11

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-21-5

Κριός

zwdia σε σχέση: η οικονομική σας προοπτική χρειάζεται προσεκτική σκέψη, ειδικά αν υπάρχουν λογαριασμοί έτοιμοι να λήξουν. Ελεύθεροι: μήπως θέλετε να πάρετε μία απόφαση για την ερωτική σας ζωή; Αν ναι, θα ανακαλύψετε πως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να κινήσετε τα νήματα, ειδικά αν δεν είστε σίγουροι για την επόμενή σας κίνηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η σελήνη στο ζωδιο σας φέρνει στο επίκεντρο ευχάριστες κοινωνικές επιλογές που θα εμφανιστούν από το πουθενά. Μία πρόσκληση θα σας βάλει σε πειρασμό να περάσετε χρόνο με φίλους ή με ένα ερωτικό ενδιαφέρον, ανοίγοντας πόρτες σε νέες ευκαιρίες. Ωστόσο, μην εμπιστευτείτε κάποιον που δείχνει πολύ άνετος και καλός, καθώς μάλλον έχει κρυφά σχέδια. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Πρόσφατα καταλάβατε τα συναισθήματά σας για κάποιον, ειδικά αν αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως αν τον σκέφτεστε συνέχεια, ήρθε η ώρα για να κάνετε κάποια κίνηση. Μην περιμένετε πολύ για να συζητήσετε μαζί του, καθώς θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το που στέκεστε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Λαμβάνετε κάποια σημάδια από κάποιον; Αν ναι, να ξέρετε πως θα δυναμώσουν. Με τον ηλιο και την αφροδιτη στο ζωδιο του σκορπιου να δημιουργούν μία δυναμική και πιεστική ομαδα, θα πλησιάσετε κάποιον που θαυμάζετε. Η σημερινή ευθυγράμμιση θα ρίξει λάδι στη φωτιά, για αυτό σιγουρευτείτε πως ξέρετε τι θέλετε πριν ξεκινήσετε κάτι. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Από την μία πλευρά είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι με τα σχέδια, και από την άλλη είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους αντιπερισπασμό, και γενικά έτοιμοι να απολαύσετε τη ζωή. Μερικές φωτεινές και χαρούμενες επαφές θα κάνουν την προσωπικότητά σας μαγνητική, και θα εντοπίσετε αρκετές ευκαιρίες για πιθανά ραντεβού –αν θέλετε βέβαια! Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: οι ιδέες, οι άνθρωποι και τα μέρη θα σας κινήσουν την περιέργεια, ειδικά αν σας προσκαλέσουν κάπου. Αν είστε ανοιχτόμυαλοι, θα αναπτυχθεί μία ευχάριστη σχέση με κάποιον που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. zwdia σε σχέση: ίσως ξεκινήσετε μαζί με τον σύντροφο σας ένα δύσκολο πρότζεκτ, το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: η συμπεριφορά όλα ή τίποτα όσον αφορά κάποιον θαυμαστή, ίσως λειτουργήσει εναντίον σας, παρά το γεγονός πως δεν σας αρέσει και τόσο πολύ. Το να κρατήσετε απόσταση είναι ακόμα χειρότερο. Μία ειλικρινής συζήτηση είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε.zwdia σε σχέση: αν ο σύντροφος σας προκαλέσει, συμβιβαστείτε αν πρέπει, αλλά πατήστε πόδι σε πράγματα που έχουν μεγάλη σημασία για εσάς. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Κάποια σχέδια διασκέδασης μπορεί να αλλάξουν, έτσι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες γρήγορες επιλογές. Αν σας απογοήτευσε κάποιος, προσπαθήστε να μην ανησυχήσετε για αυτό ιδιαίτερα. Το πιθανότερο είναι πως η ζωή σας θα είναι καλύτερη χωρίς αυτόν. Ωστόσο, η συντροφιά των φίλων θα σας χαροποιήσει και θα ενισχύσει τις ρομαντικές επιλογές. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: η πιθανότητα να ανταλλάξετε μυστικά με κάποιον που σας ενδιαφέρει ή ένα φίλο, θα φέρει ένα αρκετά ενδιαφέρον απόγευμα. Είτε μείνετε μέσα είτε βγείτε έξω, θα περάσετε υπέροχα. zwdia σε σχέση: η σημερινή ευθυγράμμιση θα φέρει κάποια συναισθήματα αναποφασιστικότητας. Στοχεύοντας στη διαύγεια, θα είναι πολύ πιο εύκολο να τακτοποιήσετε τα θέματά σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: επικεντρωθείτε στις σημαντικές επαφές της ζωής σας και κάντε τις προτεραιότητα. Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι για τα κίνητρα ενός ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, ίσως πρέπει να περιμένετε προς το παρόν. zwdia σε σχέση: αν ήσαστε κοινωνικά ενεργοί, επιβάλλεται να κάνετε ένα διάλειμμα, καθώς ο ποιοτικός χρόνος με τον συντροφο σας θα φέρει αρκετά οφέλη. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

zwdia σε σχέση: μία ακραία κατάσταση θα προκαλέσει ανησυχία, με την σημερινή ευθυγράμμιση να ενισχύει έντονα συναισθήματα. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας –αφήστε το πίσω σας. Ελεύθεροι: οτιδήποτε καινούριο και ακραίο θα σας συναρπάσει, ειδικά όσον αφορά τη διασκέδαση. Η σημερινή ενέργεια σηματοδοτεί πως δεν θα απογοητευτείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ένα μείγμα πάθους και εμμονής σας έχει τρελάνει. Η σεληνη στο αισθησιακό ζωδιο του ταυρου θα ενθαρρύνει σκέψεις βαθύτερης δέσμευσης με κάποιο νέο πρόσωπο. Ωστόσο, η συγκέντρωση στο ζωδιο του σκορπιου, αποκαλύπτει πως είναι καλύτερο να μην πιέσετε καταστάσεις, ή να φανείτε απελπισμένοι. Μία φιλική και ζεστή συμπεριφορά θα σας ωφελήσει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.