Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 9/10

erwtikes-30-6-14

Κριός

Η σκέψη να συναντηθείτε με μία παρελθοντική φλόγα σας αναστατώνει, αλλά η κατάσταση δεν θα είναι τόσο άσχημη όσο νομίζετε. Η ανάδρομη πορεία του ερμή στο ζωδιο του σκορπιου, σηματοδοτεί πως υπάρχει η περίπτωση να γιατρέψετε παλιές πληγές. Ίσως τα πηγαίνετε και καλύτερα αυτή τη φορά. Το τετράγωνο της αφροδιτης με τον πλούτωνα  υποδηλώνει αλλαγή γνώμης. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

zwdia σε σχέση: η σεληνη στο ζωδιο του ταυρου φέρνει ένα αισθησιακό στοιχείο στην ερωτική σας ζωή. Είναι μία καλή στιγμή να χαλαρώσετε μαζί ή να απολαύσετε μία ρομαντική βραδιά στο σπίτι. Ελεύθεροι: η επαφή με έναν φίλο θα ανοίξει πόρτες σε μία νέα περιπέτεια. Θα οδηγηθείτε σε ένα ταξίδι που θα φέρει ενθουσιασμό στη ζωή σας. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: η ευθυγράμμιση του αρη με τον δια φέρνει διασκέδαση και μία επιθυμία για διασκέδαση. Ωστόσο, μην ενδώσετε στην επιθυμία να πιέσετε μία ρομαντική κατάσταση, όσο καλή και αν είναι. zwdia σε σχέση: είναι υπέροχη στιγμή να επεκτείνετε τον κύκλο των φίλων σας. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: θα δυσκολευτείτε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας καλώς θα φοβάστε πως θα πληγωθείτε, αλλά υπάρχουν τρόποι να το κάνετε χωρίς να σας κοστίσει ιδιαίτερα. zwdia σε σχέση: η σημερινή σεληνη στο ζωδιο του ταυρου δίνει ένα αίσθημα κοινωνικότας που θα συμπίπτει με ένα ομαδικό γεγονός. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Οι φιλίες και η επαφή σας με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο λαμβάνουν ώθηση, καθώς το μεγάλο τρίγωνο σας ενθαρρύνει να στοχεύσετε σε νέες περιπέτειες και σε μακρινούς ορίζοντες. Το να κάνετε πράγματα με τους άλλους θα σας εμπλουτίσει τη ζωή και θα ενισχύσει την σχέση σας. Zwdia σε σχέση: μία διαφορά απόψεων χρειάζεται μεγάλη κατανόηση. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Θέλετε να απογειώσετε ένα ρομάντζο, αλλά προσέξτε να μην φανείτε απεγνωσμένοι στην προσπάθεια αυτή. Η επαφή της αφροδιτης με τον πλούτωνα σηματοδοτεί πως μία λάθος κίνηση μπορεί να καταστρέψει μία γνωριμία αντί να σας φέρει πιο κοντά. Μία ευαίσθητη προσέγγιση θα σας βοηθήσει περισσότερο. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Παρουσιάζεται μία ανώτερη δύναμη με την ευθυγράμμιση της σεληνης με τον ερμή, έτσι το τηλέφωνό σας θα χτυπήσει αρκετές φορές και τα μηνύματα θα είναι ασταμάτητα. Αν και θα βοηθούσε να σκεφτείτε τις ρομαντικές σας επιλογές, θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες να συζητήσετε με κάποιον που νιώθετε πως σας ταιριάζει. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Η επαφή της σεληνης με την αφροδιτη θα σας ενθαρρύνει να τηλεφωνήσετε ή να στείλετε μήνυμα σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Αν και θα νιώσετε άγχος για τις συνέπειες μίας τολμηρής κίνησης, το ένστικτο θα σας επιβεβαιώσει πως βρίσκεστε στο σωστό δρόμο. Τη σημερινή ημέρα εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Αν και ο αρης θα σας δώσει ελκυστικές και χαρισματικές επιλογές, θα απογοητευτείτε αν κάποιος δεν δείξει ιδιαίτερη εκτίμηση στην γοητεία σας. Ωστόσο, ίσως το άτομο αυτό να μην σας ταιριάζει. Αν ψάχνετε τον ερωτα, μην βιάζεστε, καθώς θα συμβεί έτσι και αλλιώς εκεί που δεν το περιμένετε. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Η σημερινή επαφή της σεληνης με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει σε ευθυγράμμιση με τα συναισθήματα ενός ιδιαιτέρου προσώπου. Θα εύχεστε να μπορούσατε να ανακαλύψετε αν τρέφει βαθύτερα συναισθήματα για εσάς. Εντωμεταξύ, η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί πως το συμπαν παρακολουθεί και περιμένει να δει αν θα ανταποκριθείτε στις προσδοκίες του. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει καλά νέα αν έχετε αρκετή ενέργεια, για αυτό απολαύστε τη μέρα σας κάνοντας κάτι διαφορετικό. Θα έχετε την θέληση να βγείτε στην πρώτη γραμμή του ερωτα, ειδικά με την επαφή της σεληνης και της αφροδίτης που συμπίπτει με μία εξελισσόμενη έλξη. Σήμερα η τύχη σας ευνοεί. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: αν και η σχέση σας με κάποιον είναι σε αρχικό στάδιο, η χημεία ανάμεσά σας σηματοδοτεί πως αν δώσετε στην σχέση μία ευκαιρία, θα ανθίσει σε κάτι περισσότερο. zwdia σε σχέση: αν σχεδιάζετε μία απόδραση με τον αγαπημένο σας, θα μπείτε στον πειρασμό να επισκεφθείτε ένα μέρος που έχει συναισθηματική αξία και για τους δυο σας. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia

 

 

zwdia