Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 11/10

Κριός

zwdia: Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί όσον αφορά ένα θέμα σχέσης το οποίο προκάλεσε αναστάτωση της τελευταίες ημέρες. Φαίνεται πως είναι πιο εύκολο για εσάς να κάνετε το δικό σας αντί να συζητάτε προσωπικά ζητήματα. Όμως, αν αντιμετωπίσετε αυτή τη κατάσταση, το απόγευμά σας θα είναι ιδιαίτερα ήρεμο, χαλαρό και χαρούμενο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Μία ζεστή και φιλική συζήτηση είναι αυτό που θα ενθαρρύνει μία εξελισσόμενη σχέση. Αν νιώσετε πως είναι το σωστό άτομο, θα θελήσετε να βγείτε ραντεβού για να δείτε πως θα πάει. Οι σημερινές επιρροές ενθαρρύνουν προσοχή όμως, μαζί με υπομονή. Κάντε ένα βήμα τη φορά σε αυτή την γνωριμία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε στον ερωτα; Με τον ερμή ανάδρομο στον ρομαντικό σας τομέα, μία νέα γνωριμία θα είναι και ζεστή και κρύα. Αν και θα νιώσετε αρκετή ζεστασιά για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν είναι καλή στιγμή να πιέσετε για δέσμευση, καθώς αυτό θα έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Μία ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα στοιχείο για κάτι που σας απασχολεί. Ψάξτε για ένα ήρεμο μέρος όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να διαλογιστείτε, ή ίσως να συζητήσετε με έναν έμπιστο φίλο. Αν χρειάζεστε απαντήσεις, βρείτε λίγο χρόνο για να βυθιστείτε σε σκέψεις. Ωστόσο, σε τελική ανάλυση, το ένστικτο θα σας δώσει σημαντική διορατικότητα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Δεν υπάρχει βαρετή στιγμή για εσάς στον ρομαντικό τομέα, και παρά το γεγονός πως οι σχέσεις σας δεν  κρατούν πολύ, τις απολαμβάνετε αρκετά. Μία γνωριμία μέσω ίντερνετ ίσως εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο αν ένα μήνυμα σας κινήσει την περιέργεια. Αργότερα, η επαφή της αφροδιτης με τον δια ενθαρρύνει την απόλαυση της ζωής. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Αν και δεν θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα ο ερωτας σήμερα, είναι μία καλή ημέρα για να επενδύσετε στον εαυτό σας αν χρειάζεστε ώθηση αυτοπεποίθησης. Για παράδειγμα, αγοράζοντας μερικά νέα ρούχα ή απολαμβάνοντας ένα χαλαρό μασάζ, θα νιώσετε επιβεβαίωση. Δώστε στον εαυτό σας αυτό που του αξίζει. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Η γοητεία θα ανοίξει πόρτες για εσάς σήμερα, και η συγκέντρωση στο ζωδιο σας σηματοδοτεί μία νέα φιλία. Βγείτε έξω καθώς θα είστε ακαταμάχητοι. Καθώς η αφροδιτη συγχρονίζεται με τον ουρανό, ίσως υπάρξει ρομάντζο από το πουθενά. Είναι επίσης μία πολύ καλή ημέρα να έρθετε σε επαφή με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει να δημιουργήσετε μία σχέση, καθώς η επιρροή γύρω σας ενθαρρύνει αμφιβολίες και ευαισθησίες. Όμως, μία αλλαγή προοπτικής είναι αυτό που χρειάζεστε για να μπείτε στο παιχνίδι. Οι επαφές της σεληνης σηματοδοτούν πως οι άνθρωποι θα αντιδράσουν στην φυσική σας γοητεία και θα υπάρξει μία ιδιαίτερη συνάντηση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Οι συζητήσεις είναι εύκολες, διασκεδαστικές και απολαυστικές. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις και αρκετό φλερτ, και θα ακούσετε κάτι για τον εαυτό σας απόλυτα κολακευτικό. Η επαφή του ηλιου με τον άρη σας ενθαρρύνει να αποδείξετε πως η φήμη σας είναι αληθινή. Ανταποκριθείτε στην πρόκληση και ζήστε ένα απόγευμα που θα θυμάστε για πάντα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Θα κάνετε αναζήτηση ψυχής σήμερα. Ίσως θέλετε να κοιτάξετε βαθύτερα μέσα στην κατάσταση της σχέσης σας για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει. Μόλις κάνετε την αρχή, θα ανταμειφθείτε με διόραση που θα σας επιτρέψει να απολαύσετε την παρέα του αγαπημένου σας. Με λίγη προσπάθεια πολλά μπορούν να συμβούν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: η συνάντηση με κάποιο πρόσωπο του κοινωνικού σας κύκλου ίσως εξελιχθεί σε κάτι το ρομαντικό. Θα αρχίσει σαν μία απλή φιλία, αλλά σίγουρα θα υπάρξει κάτι το αποπλανητικό στην ατμόσφαιρα. Zwdia σε σχέση: η επικοινωνία με τον συντροφο σας δεν είναι όπως θα θέλατε. Θα βοηθούσε αν ακούγετε περισσότερο και μιλούσατε λιγότερο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Θα μπείτε στον πειρασμό να βάλετε στην άκρη την πραγματικότητα και να φανταστείτε πως τα πάντα είναι τέλεια, ειδικά αν η ερωτική σας ζωή δεν είναι έτσι όπως θα έπρεπε. Ένας τρόπος να νιώσετε αμέσως καλύτερα είναι να ασχοληθείτε με την υγεία σας. Αν ψάχνετε τρόπους για να λάμψετε, γυμναστείτε και δείτε πως θα αλλάξει αμέσως η διάθεση και τα ποσοστά επιτυχίας! Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia

 

 

zwdia