Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 8/11

Κριός

zwdia: Καθώς ο ερμής γλιστρά στο ζωδιο του σκορπιου, θα έχετε να πείτε αρκετά σημαντικά πράγματα. Ωστόσο, η σημερινή έντονη ευθυγράμμιση, υποδηλώνει πως το άλλο σας μισό δεν θα θέλει να ακούσει. Ακόμα και έτσι, η παρουσία του δια στον τομέα της ευχαρίστησης, θα εμπλουτίσει την παρέα με τους φίλους σας, βοηθώντας σας έτσι να επεκτείνετε την προοπτική σας. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η μετασχηματιστική ενέργεια του σκορπιου πρόκειται να φέρει αλλαγές σε μία σημαντική σχέση. Επίσης, με την διέλευση του ερμή στον τομέα των σχέσεων, οι συζητήσεις θα έχουν σοβαρό τόνο. Αν γνωρίζετε πως κάτι πρέπει να αλλάξει, αυτή την εβδομάδα θα αποφασίσετε να κάνετε την πρωτοτυπία –ακόμα και αν αποτελεί ρίσκο. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Η σεληνη στο ζωδιο σας σήμερα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τα συναισθήματα που κρύβουν τα λόγια σας. Εντωμεταξύ, η επαφή της με τον ποσειδώνα θα φέρει στο προσκήνιο τομείς πιθανής σύγχυσης, αν προσπαθείτε να περάσετε κάποιο μήνυμα. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να προσπαθήσετε υπερβολικά να πείτε το σωστό, όταν μία πιο χαλαρή συμπεριφορά θα σας ευνοούσε περισσότερο. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Η σημερινή ευθυγράμμιση θα τονίσει το πόσο επιθυμείτε τον σύντροφο σας και τα συναισθήματα που ακολουθούν. Με την συγκέντρωση στο ζωδιο του σκορπιου, το πάθος θα ξεχειλίσει. Ο ερμής θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πριν κάνετε κάποια κίνηση που αργότερα θα μετανιώσετε. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

zwdia σε σχέση: είναι καλύτερο να αποφύγετε να πείτε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, στο σπίτι σας. Τα άσχημα συναισθήματα θα καταστρέψουν οποιαδήποτε πιθανότητα για διασκέδαση την σημερινή ημέρα. Ελεύθεροι: επιτρέψτε στη σεληνη στο ζωδιο των διδυμων να σας φτιάξει την διάθεση και να σας ενθαρρύνει να βγείτε έξω. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον ίσως προτείνει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Ο ερμής, ο προσωπικός σας πλανήτης, περνά στο ζωδιο του σκορπιου σήμερα, προσθέτοντας ένταση στην ευθυγράμμιση των πλανητών στον τομέα της επικοινωνίας. Όποιες συζητήσεις θελήσετε να κάνετε θα προκαλέσουν αναστάτωση. Αν βγείτε ραντεβού, θα δυσκολευτείτε να νιώσετε άνετα –αλλά μπορείτε σίγουρα να προσπαθήσετε. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Σήμερα θα αντιμετωπίσετε κάποιο άγχος όσον αφορά τα οικονομικά σας, αλλά η πιθανότητα να βιώσετε ένα υπέροχο απόγευμα θα απομακρύνει κάθε φόβο. Ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές όσον αφορά τους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδράτε. Καθώς οι αξίες σας αλλάζουν, μερικοί άνθρωποι δεν θα σας ταιριάζουν πια, ενώ κάποιοι άλλοι θα γίνουν πιο ελκυστικοί στα μάτια σας. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Μία σχέση πρόκειται να δοκιμαστεί, ειδικά αν έχετε την επιθυμία να απελευθερωθείτε από μία δύσκολη κατάσταση. Όμως είναι πραγματικά ανάγκη να προβείτε σε υπερβολές; Αν και τα πράγματα ανάμεσά σας μπορεί να είναι έντονα αυτή τη περίοδο, τα πράγματα ίσως αλλάξουν σε μερικές ημέρες. Ζητήστε λίγο χώρο και δείτε πως θα πάει. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Η σημερινή σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη θα σας δώσει την ευκαιρία να δώσετε ζωή σε μία σχέση. Όλο αυτό θα οφείλεται στην αλλαγή προοπτικής. Αν βγείτε έξω αργότερα, θα βρείτε αρκετούς φίλους για συζήτηση. Ακόμα και ο πιο αστείος φίλος σας θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Μία συζήτηση θα αποδειχθεί έντονη και αποκαλυπτική, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως είναι απαραίτητο να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας για να γιατρέψετε ένα ρομάντζο. Θα μπορέσετε γρήγορα να μπείτε ξανά στο σωστό δρόμο και να εκμεταλλευτείτε το απόγευμά σας. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: η πιθανότητα να συζητήσετε με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο, θα είναι αυτό που θα σας κάνει να ξεχαστείτε από την πίεση της καθημερινότητας. Επίσης, η σεληνη στο ζωδιο των διδυμων θα προσθέσει πάθος στις αλληλεπιδράσεις σας. zwdia σε σχέση: θα σας προσφερθούν κάποιες ευκαιρίες για να απολαύσετε ένα υπέροχο απόγευμα με τον αγαπημένο σας. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: ένα νέο άτομο θα γίνει μέλος της παρέας σας, το οποίο θα έχει την ίδια αγάπη για οτιδήποτε εξωτικό, όπως και εσείς. Θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις για εσάς αν αποφασίσετε να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας. zwdia σε σχέση: μία ρομαντική περιπέτεια θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, καθώς η σημερινή ευθυγράμμιση ενθαρρύνει ένα απόγευμα που διαφέρει από τα συνηθισμένα. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.