Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 5/11

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

Κριός

zwdia Ελεύθεροι: συνεχίστε να μιλάτε, καθώς οι οικείες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα και να πλησιάσετε περισσότερο έναν φίλο ή κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Σήμερα φαίνεται πως θα έχετε την ικανότητα να κάνετε τους άλλους να σας ανοιχτούν. zwdia σε σχέση: η ρομαντική σας ζωή ευνοείται, έτσι είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ραντεβού με τον συντροφο σας που διαφέρει από τα υπόλοιπα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ένα συγκεκριμένο συμβάν παίζει συνεχώς στο μυαλό σας. Αν ναι, βρείτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε σε μία σχέση κλειδί. Αργότερα, μιλήστε με έναν καλό φίλο για μία νέα προοπτική. Με αυτό τον τρόπο θα δείτε πιθανότητες που δεν ξέρατε πως υπάρχουν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Είτε είστε με φίλους είτε συζητάτε με τον συντροφο σας ή με κάποιον που σας ενδιαφέρει, η παρουσία του ερμή στο ζωδιο του ζυγου, στρώνει τον δρόμο για ενδιαφέρουσες συζητήσεις και φλερτ. Αργότερα, η παρέα ενός καλού φίλου θα σας βοηθήσει να βρείτε μία λύση σε ένα αρκετά δύσκολο πρόβλημα που σας απασχολεί. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Τα συναισθήματα είναι αρκετά έντονα, και υπάρχει πιθανότητα να σας επηρεάσουν υπερβολικά. Αν και το σύμπαν εστιάζει στις ρομαντικές και μακροχρόνιες σχέσεις, πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αν η κατάσταση όσον αφορά μία σχέση σας έχει κουράσει, πρέπει να βάλετε πρώτα τον εαυτό σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μήπως σκέφτεστε να κάνετε ένα διάλειμμα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή ή την κοινωνική σας ζωή; Δεν είναι και τόσο κακή ιδέα, ειδικά αν το τελευταίο καιρό έχετε κουραστεί. Περάστε λίγο χρόνο χαλαρώνοντας με τον συντροφο σας, ή φροντίστε τον εαυτό σας πηγαίνοντας σε ένα σπα ή για περιποίηση ομορφιάς. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Με πρόθεση ή όχι, οι άνθρωποι θα πατήσουν τα κουμπιά σας σήμερα, και εσείς θα τους εκπλήξετε με την απάντησή σας. Η συγκέντρωση στο ζωδιο του σκορπιου μπορεί να φέρει πάθη στην επιφάνεια και να ξυπνήσει συναισθήματα γύρω από δύσκολες καταστάσεις. Όσον αφορά την σχέση κλειδί, ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να μιλήσετε για το μέλλον. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Η επαφή της σεληνης με τον ερμή ενθαρρύνει συζητήσεις, αλλά θα έρθετε σε σύγκρουση με κάποιον αν δεν έχετε τη θέληση να συμβιβαστείτε. Ο συντροφος σας ή κάποιος που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα είναι υπερβολικά απότομος –με αποτέλεσμα να «ξενερώσετε». Αργότερα, όμως, η ατμόσφαιρα θα είναι ιδανική για να τα ξαναβρείτε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Θα θελήσετε να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας αν αισθάνεστε πως βρίσκεστε σε μαύρα σκοτάδια. Η σημερινή ημέρα δείχνει πολλά υποσχόμενη αν έχετε τη θέληση να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας. Η επαφή με τον κοινωνικό ερμή, υποδηλώνει πως θα κάνετε μία εγκάρδια συζήτηση. Επίσης, μόλις ξεκινήσει η συζήτηση αυτή, οι φόβοι θα εξαφανιστούν, αφήνοντας χώρο για απόλαυση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

zwdia σε σχέση: αν η σχέση σας φαίνεται ασταθής, η σημερινή ευθυγράμμιση δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα. Ωστόσο, αν αποδεχτείτε την διαδικασία της αλλαγής, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και όχι αυτό που φαντάζεστε. Ελεύθεροι: αν κάποιος σας βγάλει την ευαίσθητή σας πλευρά στην επιφάνεια, ίσως καταπατά τα όριά σας. Να είστε σταθεροί! Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

zwdia σε σχέση: είστε στην ίδια συχνότητα με τον συντροφο σας και η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστα αισιόδοξη. Αν απολαμβάνετε τα ταξίδια, ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τα σχέδια. Ελεύθεροι: η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως ένα κοινωνικό γεγονός κρύβει πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε, ειδικά αν η παρουσία κάποιου, σας κόψει την ανάσα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

zwdia σε σχέση: κάποιες ευχάριστες επιρροές υποδηλώνουν πως το απόγευμα είναι τέλειο για συναντήσεις, καλές συζητήσεις και μία ευκαιρία για να πλησιάσετε κάποιον που νοιάζεστε. Επίσης, μία φιλία θα παρουσιάσει μία πιο ζεστή και στοργική πλευρά. Zwdia σε σχέση: με την υποστήριξη του συντρόφου σας μπορείτε να φτάσετε μακριά, καθώς μπορεί να σας διοχετεύσει με την επιθυμία να συνεχίσετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Αν θέλετε να βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή, πρέπει να το δουλέψετε, ειδικά τώρα που μία παρεξήγηση θα σας χαλάσει την διάθεση. Όμως, μία αλλαγή γνώμης μπορεί να αναποδογυρίσει τα πράγματα. Η θέληση να κάνετε κάτι καλό για τον συντροφο σας, μπορεί να θέσει τα θεμέλια για θετικές αλλαγές. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.