Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 8/10

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Κριός

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη θα φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα στη σχέση σας το οποίο χρειάζεται συζήτηση και κάποιες προσαρμογές. Συναισθήματα θα αποκαλυφθούν και θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε κάποιο τακτ. Ωστόσο το ξεκαθάρισμα της ατμόσφαιρας θα φέρει αλλαγές που θα σας προσφέρουν μία ευκαιρία για φρέσκια και θετική αρχή. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η σεληνη στο ζωδιο του κριου, σε συνδυασμό με την σεληνιακή έκλειψη, σηματοδοτούν πως θα προτιμήσετε να περάσετε την νύχτα μέσα με τον συντροφο σας ή με έναν φίλο. Ωστόσο, συγκεκριμένοι άνθρωποι θα σας αναζητήσουν, καθώς θα θέλουν να μιλήσουν σε κάποιον. Ελεύθεροι: κάποιος που έχετε βάλει στο μάτι, δεν είναι τόσο καλός όσο νομίζετε. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μία ενδιαφέρουσα ημέρα, καθώς η σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον κοινωνικό σας τομέα. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και ίσως ενθαρρύνουν παρορμητικές συμπεριφορές, όσον αφορά τον ερωτα. Σκεφτείτε με προσοχή, καθώς οτιδήποτε ξεκινήσει στην έκλειψη, ίσως εξελιχθεί σε πρόβλημα παρά σε ευχαρίστηση. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

zwdia σε σχέση: η σημερινή ευθυγράμμιση θα φέρει περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις, ειδικά με την σεληνιακή έκλειψη να επικεντρώνεται σε σημαντικά θέματα. Ωστόσο, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, εκμεταλλευτείτε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Ελεύθεροι: καθώς ο ερμής επιστρέφει στον ρομαντικό σας τομέα, χρησιμοποιήστε την ευκαιρία αυτή για να γιατρέψετε παλιές πληγές. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Ετοιμαστείτε για περιπέτεια σήμερα, καθώς η σεληνιακή έκλειψη στον τομέα των ταξιδιών και του μακρινού ορίζοντα, φέρνει συναρπαστικές ευκαιρίες στο δρόμο σας. Μία σχέση που εξελίσσεται αργά, θα γίνει οικεία και παθιασμένη. Ίσως σας δοθεί το κίνητρο να προχωρήσετε παρακάτω, χάρη στην αγάπη του συγκεκριμένου ατόμου για τα ταξίδια. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

zwdia σε σχέση: τα οικονομικά σας χρειάζονται ρύθμιση σήμερα, ειδικά αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία για να λύσετε ένα δύσκολο πρόβλημα μία κα καλή. Ελεύθεροι: ένα απόγευμα μέσα θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από όσο νομίζετε, αν προσκαλέσετε τους αγαπημένους σας φίλους για να δείτε μία ταινία. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Τα πράγματα δείχνουν πολλά υποσχόμενα, καθώς η σεληνιακή έκλειψη στον τομέα των σχέσεων ενθαρρύνει έντονες συζητήσεις. Ελεύθεροι: είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε, είτε να τελειώσετε μία σχέση, αφήστε τις αποφάσεις για κάποια άλλη ημέρα. zwdia σε σχέση: ο συντροφος σας θα δοκιμαστεί, αλλά μαζί θα είστε αρκετά δυνατοί για όλα. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Η σημερινή επαφή της αφροδιτης με τον πλούτωνα συμπίπτει με μία διαμάχη που προσπαθείτε να κρατήσετε κρυφή. Ίσως υπάρχει μία κρυφή σχέση που θέλετε οπωσδήποτε να παραμείνει έτσι, ακόμα και αν νιώθετε τύψεις. Υπάρχει η πιθανότητα να βγουν όλα στη φόρα εκεί που δεν το περιμένετε. Να είστε έτοιμοι. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Η ημέρα αυτή θα είναι γεμάτη ερωτισμό. Ή θα βρείτε το πρόσωπο που ψάχνετε εδώ και καιρό. Η σημερινή ευθυγράμμιση, περιλαμβάνει μία σεληνιακή έκλειψη στον ρομαντικό σας τομέα και μιλά για ηλεκτρική χημεία και παρορμητικές κινήσεις. Όμως, η αγάπη σας για περιπέτειες ίσως σας οδηγήσει σε μπελάδες, για αυτό φροντίστε να κάνετε λίγη υπομονή. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Κάποια προβλήματα στο σπίτι σηματοδοτούν μία πολυάσχολη ημέρα. Κάποια αναπάντεχα νέα ή ένα ξαφνικό γεγονός χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό. Βάλτε τα δυνατά σας για να τακτοποιήσετε τις άμεσες δουλειές σας, και αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Η σημερινή σεληνιακή έκλειψη, σηματοδοτεί πως θα λάβετε περισσότερο ενθουσιασμό από όσο θέλετε. Αυτή η επιρροή θα ταρακουνήσει τα πράγματα, που σημαίνει να περιμένετε το αναπάντεχο. Ίσως λάβετε πολλές προσκλήσεις με τη μία ή ανακαλύψετε πως κάποιος που ξέρετε ελάχιστα, έχει αισθήματα για εσάς. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Η αφροδίτη θα είναι πρωταγωνιστής σε αυτό το δράμα που έχει σχέση με την ερωτική σας ζωή. Ίσως σας βοηθήσει να διατηρήσετε την καλή σας διάθεση και σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε με αισιοδοξία, ακόμα και τις εμπειρίες που έχουν αρνητικό αποτέλεσμα. Αν και θα είστε αρκετά ευαίσθητοι σε οποιαδήποτε διαμάχη, η σημερινή ημέρα θα σας αποδείξει πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε για να λύσετε τα προβλήματα. διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia

 

 

zwdia