Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 1/10

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

Κριός

Ελεύθεροι: η ευφράδεια και η γοητεία θα τραβήξουν την προσοχή των άλλων, και στον ερωτικό τομέα σήμερα. Η παρουσία της Αφροδιτης στον ζωδιο του ζυγου, δίνει ένταση στις ερωτικές πιθανότητες και στις ευκαιρίες για μία γνωριμία που θα σας ευχαριστήσει. zwdia σε σχέση: η σημερινή ευθυγράμμιση αποκαλύπτει επιλογές που θα αποτελέσουν πρόκληση. Με αποφασιστικότητα όμως, μπορείτε να πετύχετε. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Φαίνεται πως είστε έτοιμοι για δράση, πράγμα που ίσως γυρίσει εναντίον σας με την επαφή της σεληνης και του πλούτωνα να σηματοδοτούν ακραία συμπεριφορά και νεύρα. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, καθώς κάποιος θα αναγκαστεί να απομακρυνθεί από δίπλα σας. Όμως, ένα άλλο πρόσωπο θα θεωρήσει το να λέτε αυτό που σκέφτεστε, αρκετά γοητευτικό προσόν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Υπάρχει η πιθανότητα να στείλετε σεξουαλικά κύματα σε κάποιον χωρίς να το καταλάβετε. Η αφροδιτη στο ζωδι του ζυγου, σηματοδοτεί πως τα χαρίσματα και η ζεστασιά σας, δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Όμως, αν δεν ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, ίσως χάσετε τα κύματα που σας στέλνει κάποιος άλλος. Θα το μετανιώσετε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

Με την συγκέντρωση στον τομέα των σχέσεων, ένας φίλος θα έχει κάποιες σοφές λέξεις να μοιραστεί μαζί σας, οι οποίες θα δώσουν ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Εντωμεταξύ, είτε είστε σε σοβαρή σχέση, είτε σε κάτι ανέμελο, ίσως αναγκαστείτε να πείτε μερικά λευκά ψεματάκια. Αφήστε την συνείδηση να σας οδηγήσει για σήμερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Ελεύθεροι: νιώθετε το κίνητρο να δεσμευτείτε σοβαρά με κάποιον; Ή μήπως είστε αρκετά ευχαριστημένοι με τον τρόπο που είναι τα πράγματα τώρα; Αυτές οι ερωτήσεις ίσως να μην χρειάζονται άμεσες απαντήσεις, όμως θα χρειαστεί να αποφασίσετε σύντομα. zwdia σε σχέση: κάποια μυστικά θα οδηγήσουν σε καχυποψία, για αυτό προσπαθήστε να μην κρατήσετε κάτι για τον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

Η σημερινές όψεις της σεληνης σηματοδοτούν πως υπάρχει μία έντονη κατάσταση που δυσκολεύεστε να αφήσετε πίσω σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει. Αν κάποιο κοντινό πρόσωπο έχει κρυφό σχέδιο, ίσως κάνετε κάποιες λαθεμένες ερωτήσεις που θα τον ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

Με την σέξι αφροδίτη να βρίσκεται στο ζωδιο σας, νιώθετε πιο ερωτικοί από ποτέ. Μία θετική επιθυμία να εξερευνήσετε μία νέα σχέση, θα σας δώσει το κίνητρο να σπάσετε τον πάγο. Ίσως θέλετε να βάλετε την ευχαρίστηση πάνω από όλα, γνωρίζοντας έτσι μερικά αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη ζωή σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Θα βρείτε τον χρόνο να επενδύσετε σε ένα ψυχαγωγικό πλάνο, ειδικά αν νομίζετε πως θα ωφεληθείτε κατά κάποιο τρόπο. Επίσης, αν κάποιο πρόσωπο σας δυσκολεύει, με λίγη προσπάθεια και κατανόηση, θα λύσετε το πρόβλημα. zwdia σε σχέση: περάστε λίγο χρόνο μόνοι σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνδεθείτε σε ένα ανώτερο επίπεδο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Θα παρουσιαστούν κάποιες υπέροχες κοινωνικές επιλογές, πράγμα που θα σας δώσει το θάρρος να απολαύσετε τον ερωτα. Όμως, η σεληνη στο ζωδιο του αιγοκερω, ίσως σας κάνει να αναρωτηθείτε αν δίνετε και παίρνετε αρκετά σε μία σημαντική σχέση. Αν νιώθετε πως σας αδικούν, μάλλον ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για αυτό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Η σεληνη σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε μία πιο ευαίσθητη προσέγγιση απέναντι στους άλλους και τα συναισθήματά τους. Επίσης, η προκλητική επαφή του ήλιου με τον πλούτωνα θα φέρει στο παρασκήνιο μία διαμάχη για το αν πρέπει να κάνετε το δικό σας ή να συμβιβαστείτε. Αν και οι συζητήσεις θα είναι έντονες, μόνο η κατανόηση μπορεί να σας φέρει την λύση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Αν σκέφτεστε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ίσως μπείτε στον πειρασμό να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Αυτό σημαίνει να γίνετε μέλη ομάδων που αντιπροσωπεύουν ενδιαφέροντα που δεν ξέρατε πως έχετε. Υιοθετήστε μία πειραματική προσέγγιση για να βρείτε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει. Με αυτό τον τρόπο θα φέρετε νέους φίλους και πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: έχετε τη διάθεση να το γιορτάσετε, ίσως εξαιτίας μίας ρομαντικής συνάντησης. Αφήστε το πνεύμα της οικειότητας να γεμίσει το απόγευμά σας με όμορφες συζητήσεις, με ζεστασιά και θετικά συναισθήματα. zwdia σε σχέση: για να διατηρήσετε την ηρεμία στο μυαλό σας, η επαφή της σεληνης και του ποσειδώνα προτείνει να αποφύγετε το πολύ σκάψιμο σε θέματα που δεν σας αφορούν. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia

 

zwdia