Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 28/10

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Ελεύθεροι: ίσως αισθανθείτε πως συναντήσατε το άλλο σας μισό, όμως η σημερινή ευθυγράμμιση λέει το αντίθετο. Το πιθανότερο είναι να μην βλέπετε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, ειδικά όσον αφορά το χαρακτήρα του ατόμου. zwdia σε σχέση: ελέγξτε τις καλύτερες τιμές πριν αγοράσετε κάτι ακριβό, για να αποφύγετε την κοροϊδία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: ο άνθρωπος των ονείρων σας ίσως εμφανιστεί μπροστά σας, ενθαρρύνοντας φαντασιώσεις για το πώς θα ήταν αν βγαίνατε μαζί του. Ωστόσο, είναι καλύτερα να τον γνωρίσετε καλύτερα πριν κάνετε κάποια κίνηση. zwdia σε σχέση: η επαφή της σεληνης με την αφροδίτη θα σας ενθαρρύνει να δείξετε την αγάπη σας με πρακτικό τρόπο. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

zwdia σε σχέση: με τον ερμή να έχει ολοκληρώσει πλέον την ανάδρομη πορεία του, είναι η τέλεια στιγμή να κανονίσετε ένα ρομαντικό διάλειμμα, ειδικά αν δεν έχετε δει εδώ και μέρες τον αγαπημένο σας. Ελεύθεροι: σας αρέσει κάποιος στην εργασία σας; Η σημερινή επιρροή ενθαρρύνει προσοχή –ακόμα και αν κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

zwdia σε σχέση: φαίνεται πως έχετε ερωτευτεί από την αρχή τον σύντροφο σας, καθώς η επαφή της αφροδιτης με τον ποσειδώνα, υποδηλώνει ρομαντικά συναισθήματα και σας ενθαρρύνει να κάνετε κάτι για αυτά. Ελεύθεροι: αν νιώσετε πως κάποιος προσπαθεί να σας ρίξει στάχτη στα μάτια, κάντε κάτι πρακτικό, όπως ένα βήμα πίσω. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Υπάρχουν αρκετές εντάσεις στην ατμόσφαιρα σήμερα, πράγμα που σημαίνει πως θα έχετε την ικανότητα να καταλάβετε την διάθεση των άλλων με ευκολία. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, σε περίπτωση που προσπαθείτε να καταλάβετε αν κάποιος σας ταιριάζει ή όχι. zwdia σε σχέση: μπορείτε να διαισθανθείτε τα σχέδια του συντρόφου σας και να πράξετε αναλόγως. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Προσέξτε τις υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε. Η σημερινή επαφή της αφροδιτης με τον ποσειδώνα σηματοδοτεί πως έχετε όλη την καλή διάθεση όταν ζητάτε από κάποιον ραντεβού, αλλά ίσως χρειαστεί να τον απογοητεύσετε. Ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές για τώρα. zwdia σε σχέση: κάντε μερικά πρακτικά βήματα για να λύσετε ένα δύσκολο πρόβλημα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Τώρα που ο ερμής ολοκλήρωσε την ανάδρομη πορεία του, υπάρχουν λιγότερα ανάμεικτα μηνύματα και παρεξηγήσεις, και το φλερτ θα γίνει ακόμα πιο εύκολο. Ωστόσο, η σημερινή ευθυγράμμιση ίσως προκαλέσει κάποια σύγχυση. Έτσι, μην πιστέψετε όλα όσα θα ακούσετε σήμερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Υπάρχει μία υπέροχη ρομαντική ευκαιρία στον δρόμο σας την οποία θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε. Με τον ηλιο και την αφροδιτη να συνδέονται με τον ποσειδώνα, φροντίστε να βιώσετε ένα αξιομνημόνευτο απόγευμα. Είτε βγείτε για φαγητό είτε για ποτό με κάποιον που σας ενδιαφέρει, απολαύστε τον χρόνο που θα περάσετε μαζί του. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Σήμερα θα θελήσετε να κρατήσετε κάτι μυστικό, ειδικά αν συμπεριλαμβάνει κάποιον που αρχίσατε να βλέπετε πρόσφατα. Η σημερινή μείξη ενεργειών υποδηλώνει πως αυτό είναι το σωστό. Θα καταλάβετε ενστικτωδώς πότε πρέπει να μιλήσετε. Αργότερα θα έχετε διάθεση να χαλαρώσετε στο σπίτι και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Έχετε περισσότερα από ένα άτομα να περιμένουν να βγουν μαζί σας ραντεβού. Το πιθανότερο είναι πως τα άτομα αυτά είναι πετυχημένα, φιλόδοξα και τέλεια για εσάς. Όμως μαντέψτε… θα είναι όλα πολύ εύκολα. Δεν θα σας παρουσιάσουν αρκετή πρόκληση και αυτό είναι πρόβλημα. Κάποιος που σας καταλαβαίνει, όμως, πρόκειται να μπει στο ραντάρ σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η σκέψη ενός ταξιδιού και του να δείτε την διαφορετική όψη της ζωής, σας γεμίζει με ανυπομονησία. Χρειάζεστε νέα σκηνικά που σας συναρπάζουν και να εξερευνήσετε μέρη που δεν έχετε δει ποτέ. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, η καθημερινότητα και η εργασία, πρόκειται να προσφέρουν μία ρομαντική πρόσκληση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: το να φύγετε για λίγο για να χαλαρώσετε, δεν θα είναι τόσο εύκολο, ειδικά αν υπάρχει ένα ρομάντζο που σας στοιχειώνει εδώ και λίγο καιρό. zwdia σε σχέση: ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα, έτσι ώστε να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ανανεώσετε την προοπτική σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.