Ερωτικές Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 7/10

Κριός

Το αίσθημα της διασκέδασης συνεχίζεται όσον αφορά την κοινωνική σας ζωή, καθώς εμφανίζονται όπου και αν στραφείτε, νέες φιλίες και ρομαντικές ευκαιρίες. Η ζωντανή ευθυγράμμιση του ήλιου με τον ουρανό, ίσως φέρει μία αναπάντεχη πρόσκληση ή μία άμεση έλξη. Λένε πως τα αντίθετα έλκονται, πράγμα που θα βγει αληθινό σήμερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η σημερινή ημέρα θα είναι  όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι –ή έτσι θα φαίνεται. Η ανάδρομη πορεία του ερμή σηματοδοτεί μία επανένωση με έναν φίλο ή αναζωογόνηση μιας παλιάς φλόγας. Υπάρχει ένα αίσθημα νοσταλγίας στην ατμόσφαιρα, το οποίο θα σας κάνει να σκεφτείτε το παρελθόν και τις καλές στιγμές που ζήσατε. Η συνάντηση ενός παλιού φίλου είναι θετική εμπειρία. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: σήμερα μπορείτε να είστε εσείς οι νικητές. Είτε συμμετέχετε σε κάποια ομάδα ή ελπίζετε να σπάσετε τον πάγο με κάποιον, θα είστε στα καλύτερά σας. Δεν υπάρχουν πολλά που να μπορούν να ρίξουν την αισιοδοξία σας. zwdia σε σχέση: ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε νέες εμπειρίες και να ακολουθήσετε μία πρόκληση που μπορεί να σας δώσει κάτι θετικό. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Καρκίνος

zwdia σε σχέση: μία ακραία οικογενειακή κατάσταση θα κυριαρχήσει στην ημέρα σας σήμερα, αν βγουν στην επιφάνεια οι αρνητικές τάσεις του συντρόφου σας. Ωστόσο, αν μπείτε στη θέση του για λίγο, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε την κατάσταση. Ελεύθεροι: το απόγευμα έχει απίστευτες πιθανότητες, αν αφήσετε στην άκρη τα προβλήματα της ημέρας και χαλαρώσετε μέσα σε καλή παρέα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Λέων

Η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί δραστηριότητες που θα σας απασχολήσουν όλη μέρα. Απολαύστε ένα ζωντανό δείπνο ή κάποιο άλλο γεγονός, καθώς είναι καλή στιγμή να επεκτείνετε τον κύκλο των φίλων σας. Θα έχετε πολλές επιλογές για να γνωρίσετε καλύτερα τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Ξεκινήστε μία συζήτηση μαζί του σήμερα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Παρθένος

zwdia σε σχέση: όσο θα περνάει η ημέρα τόσο καλύτερη θα γίνεται, παρά μία ανησυχία στα οικονομικά σας. Όλα θα πάνε καλά στο τέλος, και θα βιώσετε ένα υπέροχο απόγευμα με τον συντροφο σας. Ελεύθεροι: μείνετε μακριά από ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου χιούμορ και συναντήστε διασκεδαστικούς ανθρώπους. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ζυγός

zwdia σε σχέση: διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας, καθώς ο ερμής είναι ανάδρομος στον οικονομικό σας τομέα. Ίσως πρέπει να φυλάξετε αποδείξεις και άλλα σημαντικά χαρτιά, σε περίπτωση που τα χρειαστείτε. Ελεύθεροι: δυσκολεύεστε να πάρετε μία απόφαση, αλλά αν σας σπρώξει κάποιος, έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μία ρομαντική ανατροπή. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα πέσει φως πάνω σε ένα μυστήριο που έχει να κάνει με εκείνον, και θα λύσετε επιτέλους το αίνιγμα που σας παρουσιάζει. zwdia σε σχέση: κάτι ολοφάνερο σε εσάς ίσως να μην είναι εμφανές για τον συντροφο σας, πράγμα που θα δοκιμάσει την υπομονή σας. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: η σελήνη στο ζωδιο του κριου ενισχύει την επιθυμία να ακολουθήσετε μία περιπέτεια. Είτε είναι έρωτας, αναψυχή ή απόλαυση αυτό που θέλετε, το κάλεσμα της φύσης θα σας βάλει στον πειρασμό να δοκιμάσετε νέα πράγματα. zwdia σε σχέση: αν και είναι αλήθεια πως οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, η ανταλλαγή στοργικών συναισθημάτων σημαίνει πολλά. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: κάποιος θα τραβήξει την προσοχή σας, και δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα άλλο. Όμως, ίσως είναι καλύτερα να αποφύγετε τις φαντασιώσεις, μέχρι να τον γνωρίσετε καλύτερα –για να μην υπάρξει απογοήτευση. zwdia σε σχέση: προσπαθήστε να τακτοποιήσετε μισοτελειωμένες υποθέσεις, τώρα που η ενέργεια σας το επιτρέπει, αφήνοντας χρόνο απόλαυσης μέσα στην υπόλοιπη εβδομάδα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Υδροχόος

Η σημερινή τυχερή ευθυγράμμιση σχηματίζει μία υπέροχη ημέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε αρκετά. Αν είστε ελεύθεροι και ψάχνετε τον ερωτα, ή είστε παντρεμένοι και θέλετε να αναζωογονήσετε την σχέση, είναι πολύ καλή στιγμή για να το κάνετε. zwdia σε σχέση: το ότι ο σύντροφος σας προκαλεί να κάνετε κάτι, δεν σημαίνει πως εσείς πρέπει να τσιμπήσετε το δόλωμα. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

Ιχθύες

Μία αποκάλυψη θα δημιουργήσει συναισθήματα ζήλιας πάνω σε μία φιλία ή σε μία ερωτική σχέση. Καθώς η αφροδίτη είναι έτοιμη να σχηματίσει τετράγωνο με τον πλούτωνα, ίσως ανακαλύψετε πως η σχέση σας ξαφνικά δεν είναι και τόσο διασκεδαστική. Ακολουθήστε τη ροή, αλλά αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, ίσως χρειαστεί να λήξετε αυτή τη σχέση. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

 

zwdia

 

zwdia