Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 18/11

imerisies-provlepseis-triti-13-5

Κριός

zwdia γενικά: επιβάλλεται να ζήσετε ρομαντικές στιγμές με τον συντροφο σας σήμερα. με το χάος της δουλειάς και της καθημερινότητας, είναι δύσκολο να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτός ας. Αν δεν κάνετε σχέδια, θα χρειαστείτε μήνες ολόκληρους μέχρι να γίνει κάτι τέτοιο. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Αν είστε ελεύθεροι, βγείτε αυτό το ραντεβού ή περάστε χρόνο με έναν φίλο.

Ερωτικά zwdia: το πάθος θα επιβραδύνει καθώς ο ηλιος με τον κρονο… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η αναποφασιστικότητα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας σήμερα. Ο κυριότερος λόγος για αυτό είναι οι πολλές πληροφορίες που έχετε στα χέρια σας. Όσο περισσότερη έρευνα κάνετε, τόσο πιο μπερδεύεστε.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: προχωρήστε αργά και ήρεμα σήμερα. με την ενέργεια της ημέρας, το τρέξιμο δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Στην πραγματικότητα, θα οδηγήσει σε λάθη ή θα αφήσετε πράγματα στη μέση. Κάντε μία λίστα και ασχοληθείτε με ένα πράγμα τη φορά. Ακόμα και αν δεν τα κάνετε όλα, αυτά που θα τακτοποιήσετε θα είναι τέλεια.

Ερωτικά ζωδια: Zwdia σε σχέση: μερικές ημέρες είναι γεμάτες δουλειά, και η… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: έχετε πλέον περάσει τον ανώμαλο δρόμο των τελευταίων ημερών και μπορείτε να πατήσετε το γκάζι ξανά. Η υποστήριξη των ανθρώπων γύρω σας, θα σας βοηθήσει να φτάσετε στην συνηθισμένη σας ταχύτητα. Βασιστείτε στους άλλους αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να προχωρήσετε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: ήρθε η ώρα να κοιτάξετε το που βρίσκεστε στη ζωή σας. Είστε εκεί που θέλατε να φτάσετε; Αν ναι, συγχαρητήρια. Είναι τεράστιο επίτευγμα. Αν όχι, μην σας πιάνει άγχος. Πολλοί άνθρωποι θα ανακαλύψουν πως δεν είναι καν κοντά. Το κλειδί είναι να γράψετε τους στόχους σας και τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε για να τους φτάσετε.

Ερωτικά zvdia: Zwdia σε σχέση: είστε τόσο πολυάσχολοι που δεν υπάρχει χρόνος για… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: ίσως νιώσετε πως πέφτετε από το βάθρο που ανεβήκατε την προηγούμενη μέρα. Μην ανησυχείτε για αυτό. Είναι για καλό. Δώστε και σε κάποιον άλλον την ευκαιρία να λάμψει.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: αν νιώθετε ευέξαπτοι και θυμωμένοι σήμερα, ίσως είναι επειδή ασκήσατε υπερβολική πίεση στον εαυτό σας. Ρίξτε μία ματιά στις προσδοκίες σας. Σκεφτείτε αν θα είχατε τις ίδιες απαιτήσεις και από τα κοντινά σας πρόσωπα. Αν η απάντηση είναι όχι, ήρθε η ώρα να εξισορροπήσετε τη ζωή σας.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: ένα ραντεβού με κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ενας σημαντικός κύκλος έφτασε στο τέλος του και βρίσκεστε ξανά στην αρχή. Όλοι θα χαρούν να συζητήσουν νέες ιδέες μαζί σας. Προσπαθήστε όμως να βρείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

 

Λέων

Γενικά zwdia: σκεφτείτε αν περνατε αρκετό χρόνο με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Αν αφιερώνετε περισσότερο χρόνο σε συναδέλφους, σε φίλους ή στον συντροφο σας, τότε πρέπει να βρείτε την ισορροπία. Καθίστε και δημιουργήστε ένα διάγραμμα όσον αφορά τον χρόνο που ξοδέψατε τον τελευταίο καιρό.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: η εξελισσόμενη επαφή της αφροδιτης με τον… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η τάση της ημέρας θα είναι η φλυαρία. Θα εκνευριστείτε με το κουτσομπολιό των άλλων, καθώς δεν αφορά ούτε εσάς, αλλά ούτε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Συνεχίστε με τον δικό σας τρόπο.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: αν ο συντροφος σας προσπαθήσει να εκφράσει το πάθος του, εσείς θα θελήσετε να επιβραδύνετε τα πράγματα. Αργά και όμορφα είναι το μόνο σας για σήμερα, για αυτό δημιουργήστε ένα περιβάλλον που θα σας δώσει περισσότερο χρόνο. Πείτε στον συντροφο σας πως νιώθετε και δείτε τι θα συμβεί. Κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας.

Ερωτικά ζωδια: Zwdia σε σχέση: αν κάνετε σχέδια με τον συντροφο σας για ένα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η σημερινή πρόβλεψη απαιτεί χαμόγελα καθώς και ενδιαφέρουσες και πολλές συζητήσεις με ανθρώπους που έχουν σχέση με τη δουλειά σας. Είναι καλύτερο να μιλάτε με ανθρώπους κατά πρόσωπο παρά στο τηλέφωνο ή με mail.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: με την σημερινή επιρροή των πλανητών, θα είναι εύκολο να συνδεθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Βγείτε για φαγητό με τον σύζυγο ή τον συντροφο σας, ή βγείτε ραντεβού με κάποιον που σας τράβηξε την προσοχή. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να σας εμποδίσει. Αν είστε ελεύθεροι, κάντε κάτι ιδιαίτερο για τον ίδιο σας τον εαυτό.

Ερωτικά zvdia: Zwdia σε σχέση: κάνοντας κάτι παραπάνω για να σχεδιάσετε τις… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η δουλειά σας θα χρειαστεί περισσότερα ταξίδια. Ίσως να μην χρειαστεί να φτάσετε στο τέλος του κόσμου, αλλά θα επισκεφθείτε πολλά μέρη. Η αλλαγή αυτή θα σας κάνει καλό.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: αν κάποιος αργεί πολύ για να κάνει την δουλειά του σήμερα, μην χάσετε την ψυχραιμία σας. Η υπομονή δεν είναι πάντα το δυνατό σας σημείο και πιστεύετε στην φιλοσοφία «αν θες να γίνει κάτι σωστά, κάνε το μόνος σου». Οι άλλοι θέλουν να κάνουν τα πράγματα με το δικό τους χρόνο, και μερικές φορές είναι απαραίτητο να τους δίνετε το χώρο. Πάρτε μία βαθιά αναπνοή και κάντε υπομονή.

Ερωτικά ζωδια: Zwdia σε σχέση: έχετε μάτια μόνο για τον συντροφο σας, καθώς ο… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: επιτεθείτε στους μηνιαίους στόχους σας με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Το κάθε σας βήμα υποστηρίζεται. Θα υπάρξει ενθάρρυνση από τους άλλους και θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας σας.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: σήμερα δεν θα ανεχτείτε την κριτική. Για τους περισσότερους είναι δύσκολο αλλά εξαρτάται κυρίως από την προοπτική σας. Αντί να τον δείτε σαν προσωπική επίθεση, προσπαθήστε να δείτε την αξία της κριτικής. Αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και αναγνωρίσετε πως πρέπει να μάθετε από αυτή, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

Ερωτικά zwdia: Zwdia σε σχέση: συμβαίνουν πάρα πολλά που θέλετε να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: θα μπείτε στον πειρασμό να απομακρύνετε τους ανθρώπους από γύρω σας, καθώς κανείς δεν φαίνεται πως εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Όμως, μέσα σε όλα αυτά υπάρχει αρκετή αναπάντεχη σοφία. Είναι καλύτερο να κρατήσετε το ένα σας αυτί ανοιχτό, για παν ενδεχόμενο.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: προσέξτε να μην γίνετε θύματα της ιδεολογίας σας σήμερα. Ενώ είναι ένα απίστευτο χαρακτηριστικό σας, καθώς συνεισφέρει στην ρομαντική και δημιουργική σας φύση, η υπερβολή μόνο κακό μπορεί να κάνει. Είναι σημαντικό να δείτε τα πράγματα όπως είναι, παρά το πόσο διαφορετικά θα θέλατε να είναι. Ο πραγματικός κόσμος δεν συμβαδίζει πάντα με το ιδεώδες.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: οι ελπίδες και οι επιθυμίες του χθες, θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η διάθεσή σας δεν είναι ιδιαίτερα δυνατή, για αυτό μην υποκρίνεστε. Δεν υπάρχει νόημα να κοροϊδέψετε τους αλλους να νομίζουν πως είστε μια χαρά. Χρειάζεστε έξτρα συναισθηματική υποστήριξη. Ζητήστε την.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: μην εκπλαγείτε αν σήμερα χρειαστείτε λίγο χώρο για να ανασάνετε. Όσο και αν απολαμβάνετε την παρέα των άλλων, χρειάζεστε χρόνο και με τον εαυτό σας. Αν πρέπει να μετακινηθείτε για να μείνετε μόνοι, μπείτε στο αμάξι και κάντε το.

Ερωτικά zvdia: Zwdia σε σχέση: δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: ανοιχτείτε σε πράγματα που δεν κάνετε συνήθως. Τις περισσότερες φορές είστε κλειστοί και συντηρητικοί. Σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι σας παρεξηγούν. Είναι μία καλή ημέρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, με το να είστε ειλικρινείς.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά με τους ανθρώπους που περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τις προσδοκίες σας απέναντί τους. Σκεφτείτε τις απαιτήσεις που έχετε θέσει και αν είναι δίκαιες. Είναι πιθανό να περιμένετε να πάρετε από τους άλλους αυτό που δίνετε, αλλά ίσως να μην μπορούν να φτάσουν το επίπεδό σας.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μία τολμηρή κίνηση … Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: δεν είναι καλό να παίρνετε αποφάσεις όταν στέκεστε σε ασταθές έδαφος. Σήμερα όμως νιώθετε συναισθηματικά δυνατοί και σίγουροι πως μπορείτε να ξεπεράσετε οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί στο δρόμο σας. Η ισχυρή επικοινωνία, σας δίνει την δυνατότητα.