Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 19/11

imerisies-28214

Κριός

Zwdia γενικά:  το μυαλό σας τρέχει με απίστευτη ταχύτητα. Η ποσότητα πληροφοριών που θα φιλτράρετε σε μία ημέρα, θα ζάλιζε έναν οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Το κλειδί για εσάς είναι να μην αποκαλύψετε την κάθε μία σκέψη σας, αλλά να κρατήσετε την διαδικασία αυτή εσωτερική. Οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν την τελική σας απόφαση, όχι την διαδικασία. Θα κάνετε σε όλους τεράστια χάρη.

Ερωτικά zwdia: Zwdia σε σχέση: αν τις τελευταίες ημέρες η οικογενειακή ζωή σας κουράζει… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: τα πράγματα θα πάρουν περισσότερο χρόνο από όσο περιμένετε. Αυτό συμβαίνει επειδή οι συμφωνίες σας με τους άλλους θα χρειαστούν τετραπλάσια επικοινωνία από όσο θα έπρεπε. Επίσης, θα σας πάρει αρκετό χρόνο να πάρετε τελικές αποφάσεις.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: θα δυσκολευτείτε να κατανοήσετε τους ανθρώπους σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα. ίσως έχετε βαρεθεί να ακούτε συνεχώς τα ίδια ρηχά πράγματα. Ενώ αλληλεπιδράτε με δεκάδες διαφορετικούς ανθρώπους, το μόνο που σκέφτεστε είναι πόσο ωραία θα ήταν να ήσαστε στο σπίτι μπροστά στη τηλεόραση. Το καλύτερο σας σχέδιο είναι να αποφύγετε καταστάσεις που ξέρετε πως δεν πρόκειται να απολαύσετε. Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζετε τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: Zwdia σε σχέση: η σοβαρή διάθεση θα προκαλέσει εντάσεις στη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η επαγγελματική επικοινωνία ευνοείται και οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες πρόκειται να βελτιωθούν αισθητά. Η επικοινωνία θα είναι ισχυρή και θα ανακαλύψετε πως όσο περισσότερο μιλάτε, τόσο πιο μεγάλο θα είναι το δέσιμο ανάμεσά σας.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: τα πράγματα καθυστερούν ιδιαίτερα στον ερωτικό και ρομαντικό τομέα. Θα ανακαλύψετε όμως πως η επικοινωνία έχει βελτιωθεί. Σήμερα κάποιος θα βρεθεί στο ραντάρ σας. Προσέξτε όμως διότι θα επικεντρωθείτε τόσο στα θετικά σημεία που δεν θα φροντίσετε τις λεπτομέρειες και δεν θα κάνετε τη δουλειά που πρέπει για να προχωρήσει η κατάσταση.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: μερικές φορές εύχεστε να μπορούσατε να δουλέψετε μέσα σε μία φούσκα –χωρίς κανένας να σας ενοχλεί. Δυστυχώς, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σήμερα. Στην πραγματικότητα θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο, για αυτό μην προσπαθήσετε να κρυφτείτε. Δεν θα ωφεληθείτε.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα νιώσετε συναισθηματικά όμορφα, όμως δυστυχώς, οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα αισθάνονται το ίδιο. Το πρώτο σας ένστικτο θα είναι να θυσιάσετε τον εαυτός ας για να κάνετε το μονοπάτι ευκολότερο για τον επόμενο. Θυμηθείτε πως οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να κάνουν πράγματα μόνοι τους. Αν κάποιος έχει κακή διάθεση, αφήστε τον.

Ερωτικά ζωδια: Zwdia σε σχέση: ακόμα και αν υπάρχουν περιορισμοί ή προβλήματα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: έρχεται καλή τύχη προς το μέρος σας, είτε την κυνηγάτε συνειδητά, είτε όχι. Θα προσελκύσετε τυχερούς ανθρώπους δίπλα σας αν είστε απλά ο εαυτός σας. Μία νέα σχέση πρόκειται να γεννηθεί σήμερα –και θα είναι απίστευτα ωφέλιμη για εσάς.

 

Λέων

Γενικά zwdia: υπάρχει ένα πλεονέκτημα αν λάβετε μέρος σε μία κοινωνική ή οικογενειακή κατάσταση. Ο ρόλος σας σήμερα θα είναι να γεφυρώσετε τα κενά. Προσέξτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να τακτοποιηθούν, όμως δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Είναι καλή στιγμή να διδάξετε υπευθυνότητα.

Ερωτικά zwdia: Η σεληνη στο ζωδιο του ζυγου, προσφέρει την ευκαιρία να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: σήμερα θα έχετε το συναίσθημα πως ένας φίλος σας απογοητεύει. Κοιτάξτε καλύτερα τη κατάσταση και θα ανακαλύψετε πως κάνετε λάθος. Το άτομο αυτό είναι ο εαυτός του. Οι πράξεις του δεν έχουν να κάνουν με εσάς.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: ηρεμήστε και οργανωθείτε προτού αποκαλύψετε τις ιδέες σας στους αλλους. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά τον ερωτα και το ρομάντζο. Όταν το θέμα αυτό προκύψει, θα γεμίσετε ένταση. Προσγειωθείτε, βρίσκοντας το κέντρο της ισορροπίας σας –μεταφορικά και κυριολεκτικά –πριν προχωρήσετε. Μην ανησυχείτε για το ποιος έχει το πάνω χέρι.

Ερωτικά ζωδια: Zwdia σε σχέση: καθώς ο ηλιος ενώνεται με τον κρονο, προσπαθήστε να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η γοητεία και ο γλυκός τρόπος θα σας ανοίξουν όλες τις πόρτες. Έχετε πάρει φωτιά. Τα αστεία θα βγαίνουν από το στόμα σας χωρίς καμία προσπάθεια. Η χαρούμενη, παιδιάστικη συμπεριφορά σας, θα κάνει τους άλλους να νιώσουν υπέροχα. Αυτό είναι το ξόρκι της επιτυχίας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: έχετε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο όσον αφορά την αγάπη και το ρομάντζο. Είναι ο καιρός που το ονειρο σας υλοποιείται ή θα συνειδητοποιήσετε πως όλες σας οι προσπάθειες είναι αποτυχημένες. Όλα εξαρτώνται από το πώς παίξατε τα χαρτιά σας τους τελευταίους μήνες. Είναι μία από εκείνες τις στιγμές που θα αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και θα βοηθήσετε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: αντισταθείτε στην τάση να καθαρίσετε και να οργανώσετε οτιδήποτε δείτε μπροστά σας –μαζί και με τα γραφεία και τους χώρους εργασίας των άλλων. Μόλις ξεκινήσετε να καθαρίζετε, θα είναι πολύ δύσκολο να σταματήσετε και θα χάσετε πολύτιμες πληροφορίες που θα έρθουν προς το μέρος σας.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: τα συναισθήματά σας είναι σταθερά και αισθάνεστε υπέροχα. Την ίδια στιγμή, η γλώσσα σας είναι «δεμένη» δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα έτσι όπως θέλετε, ειδικά όσον αφορά τον ερωτα. Ίσως έχετε πολλές σκέψεις που δεν ξέρετε πώς να τις ξεκαθαρίσετε.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: ένα ονειρο ή μία φαντασίωση ίσως γίνει πραγματικότητα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: χρησιμοποιήστε τις επαφές σας. Χρησιμοποιήστε τις πηγές σας. Χρησιμοποιήστε την γοητεία και την ευφράδειά σας και θα τα αποκτήσετε όλα. Η δύναμη είναι δική σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να την αποδεχτείτε και να την χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Η διάθεσή είναι καλή και τα πάντα κυλούν όμορφα.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: τα ερωτικά και ρομαντικά θέματα πηγαίνουν καλά, αλλά προσπαθήστε να μην το παρακάνετε. Προσέξτε να μην μπλεχτείτε υπερβολικά στην φαντασία του ρομάντζου και αποτύχετε να τακτοποιήσετε τις λεπτομέρειες. Είναι μία καλή μέρα να ελέγξετε αν οι βάσεις είναι σταθερές πριν ξεκινησετε το χτίσιμο. Αν έχετε ηδη αρχίσει να χτίζετε, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε τρόπους για να το υποστηρίξετε περισσότερο.

Ερωτικά zwdia: ελεύθεροι: το να κάνετε ερωτήσεις πριν κάποιες πράξεις… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: μην προσπαθήσετε να υποκριθείτε πως είστε κάποιος που δεν είστε, ή πως ξέρετε κάτι που δεν γνωρίζετε. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να συμμετάσχετε σε μία συζήτηση για την οποία δεν γνωρίσετε τίποτα. Παραδεχτείτε το καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: είναι μία από εκείνες τις ημέρες όπου ο δρόμος έχει αρκετές κατευθύνσεις και πρέπει να αποφασίσετε προς τα πού θα οδεύσετε. Αυτό συνήθως δεν είναι δύσκολο. Ακολουθείτε απλά την ροή. Όμως τα πράγματα τώρα ρέουν προς πολλαπλές κατευθύνσεις και πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Μείνετε σε αυτό που σας φαίνεται φυσικό.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: η συναισθηματική αντίδραση κάποιου, ίσως καταστρέψει ένα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: καθώς είστε ειλικρινή άτομα, περιμένετε και από τους άλλους το ίδιο. Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει πάντα –και ιδιαίτερα σήμερα. Φαίνεται πως δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τους γύρω σας. Να προσέχετε.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: το αεροπλάνο είναι έτοιμο, οι βαλίτσες σας τακτοποιημένες, έχετε την άδεια του πύργου ελέγχου, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να απογειωθείτε. Ίσως υπάρχουν λεπτομέρειες στο ταξίδι αυτό που δεν έχετε υπολογίσει. Οι άνθρωποι σας εκτοξεύουν ερωτήσεις και δεν έχετε όλες τις απαντήσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στο ρομάντζο και τον ερωτα.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η ρομαντική διάθεση ενός ανθρώπου που σας ενδιαφέρει… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: υιοθετήστε ανέμελη και χαρούμενη συμπεριφορά. Θα δυσκολευτείτε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους αν δεν το κάνετε. Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα αν γελάτε και αστειεύεστε με τους ανθρώπους αντί να είστε σοβαροί για τα πάντα.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: το πιο οργανωμένο και σταθερό άτομο θα κερδίσει την κούρσα, για αυτό γίνετε εκείνο το άτομο. Προσέξτε όμως. Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν την προσοχή από την εργασία. Ίσως είστε στην μέση ενός σημαντικού πρότζεκτ και αποφασίσετε να πάρετε ένα διάλειμμα. Πριν το καταλάβετε, το τηλέφωνο χτυπάει και εσείς παγιδεύεστε χωρίς πιθανότητα απόδρασης.

Ερωτικά ζωδια: Μία απολαυστική, ζεστή και ευχάριστη συζήτηση θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: είστε σε ευθυγράμμιση με την σημερινή ενέργεια, υποδηλώνοντας πως όλα θα κυλήσουν ομαλά για εσάς. Οι σχέσεις με τους άλλες ενισχύονται και οι συζητήσεις θα είναι εύκολες και παραγωγικές. Θα καταφέρετε πολλά.