Ημερήσιες Προβλέψεις ζωδια σημερα Τρίτη 9/12

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-24-5

Κριός

ζωδια γενικά: Κάτι σας επηρεάζει σήμερα. Νιώθετε αποφασισμένοι να γκρεμίσετε κάθε σύμβαση, ιδιαίτερα με ότι αφορά  τον κόσμο της τέχνης. Γιατί είστε τόσο θυμωμένοι; Μήπως ονειρευτήκατε ότι κάποιος έκλεψε μια από τις ιδέες σας και έβγαλε μια περιουσία απ’ αυτές;

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα ζωδξα: Θα μπείτε στον πειρασμό να θέσετε ορισμένες λιγότερο επιθυμητές εργασίες σε δεύτερη μοίρα. Να είστε προσεκτικοί αν ενεργήσετε έτσι. Η αναβολή τους για αργότερα μπορεί να δυσκολέψει να τις ολοκληρώσετε. Είστε καλύτεροι να φροντίζετε τα πράγματα στην ώρα τους.

 

 

Ταύρος

Zwdia γενικά: Αν ασχολείστε με ένα επάγγελμα παρόμοιο με εκείνο των γονιών σας, σήμερα μπορεί να αναρωτηθείτε εάν η επιλογή ήταν δική σας ή όχι. Πήρατε αυτή την πορεία καριέρας με δική σας βούληση; Αν όχι, τι είναι αυτό που θα ‘πρεπε να κάνετε στην επαγγελματική σας ζωή; Σας διακατέχει ένα επαναστατικό πνεύμα και λαχταράτε περισσότερη ανεξαρτησία.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αφιερώστε χρόνο στη δημιουργική σας πλευρά. Ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πάρει χρόνο από τη δουλειά σας ή κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματός σας, αξίζει τον κόπο. Είναι σημαντικό να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας και να αποκτήσετε το δικό σας δημιουργικό κόσμο.

 

Δίδυμοι

Zvdia γενικά: Οι περισσότεροι άνθρωποι διαμορφώνουν τη γνώμη τους με βάση ότι τους λένε άλλοι άνθρωποι οι οποίοι υποτίθεται ξέρουν τι λένε. Αυτό πλέον έχει γίνει μόδα. Σήμερα, δεν έχετε την υπομονή γι’ αυτές τις τάσεις. Στην πραγματικότητα, μπαίνετε στον πειρασμό να σοκάρετε τους δήθεν διανοούμενους χρησιμοποιώντας χυδαία γλώσσα. Δεν μπορείτε όμως να πετύχετε κάτι τέτοιο, καθώς απλά σας γυρίζουν την πλάτη.

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Μόλις πάρετε μια απόφαση, θα θελήσετε αμέσως να αλλάξετε την γνώμη σας. Μόλις την αλλάξετε θα θέλετε να την αλλάξετε και πάλι πίσω. Αυτό θα συνεχιστεί καθ’ όλη την ημέρα. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα.

 

 

Καρκίνος

ζωδια γενικά: Αν ασχολείστε με το θέατρο, το χορό, ή τη ζωγραφική, η επόμενη μέρα θα είναι λαμπρή για σας. Νιώθετε μια ισχυρή επιθυμία να φέρετε τους ανθρώπους κοντά στην επίτευξη κάποιας καλλιτεχνικής προσπάθειας. Είστε ικανοί στο να ενισχύετε τα ταλέντα των άλλων. Ακούστε τις επιθυμίες σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Ότι και να συμβαίνει γύρω σας, μπορείτε και βρίσκετε έναν λόγο για να διαμαρτύρεστε. Κάποιος είναι θυμωμένος  ή ενοχλημένος με αυτό. Προσπαθήστε να μην αφήνετε τον εαυτό σας να πιαστεί στην παγίδα της αρνητικότητας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό, ειδικά σήμερα.

 

 

Λέων

ζωδια γενικά: Σήμερα να αναμένετε κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο ή φίλο σας. Μπορεί να αντιδράσετε υπερβολικά. Αν το κάνετε, φταίει το κλίμα των τελευταίων ημερών που σας κάνει να αισθάνεστε πιο ευάλωτοι απ’ ότι συνήθως. Είναι η τάση που έχετε όταν έρχεστε αντιμέτωποι με την ένταση και είστε ο πρώτος που υποχωρεί. Προσπαθήστε να μην το κάνετε αυτή τη φορά.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Τώρα είναι η ώρα για να υποχωρήσετε. Αυτό μπορεί να είναι αντίθετο στην κανονική ρουτίνα σας, αλλά είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή. Όταν καταφέρετε να απομονώσετε τον εαυτό σας, τότε θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε σημαντικές πληροφορίες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση σ’ αυτές.

 

 

Παρθένος

Zwdia γενικά: Σήμερα είστε έτοιμοι για σύγκρουση. Αυτό συμβαίνει καθώς αρκετές εβδομάδες κρατούσατε τον εαυτό σας πίσω, αντί να επικρίνετε ανοιχτά τους άλλους. Έχετε ιδιαίτερα έντονα συναισθήματα σχετικά με κάτι που έχει να κάνει με την οικογένειά σας. Μια έκρηξή σας είναι επικείμενη και πιθανότατα αναπόφευκτη. Μην διστάζετε να εκφράζετε αυτό που θέλετε. Θα γίνουν όλα καλύτερα από αύριο.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο και τώρα πρέπει να ξανασκεφτείτε τη στρατηγική σας. Έχετε μάθει πολλά για τον εαυτό σας και τι είστε ικανοί να πετύχετε. Σκεφτείτε προσεκτικά την συνολική εικόνα της κατάστασης και έπειτα θα είστε ικανοί να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

 

 

Ζυγός

Zvdia γενικά: Θα πρέπει να αναρωτιέστε τι πραγματικά συμβαίνει; Από τη μία πλευρά, έχετε ανθρωπιστικές και αρμονικές σκέψεις για την οικογένειά σας και τη δουλειά σας. Και από την άλλη έχετε μια βαθιά επιθυμία να καταστρέψετε τα πάντα, προκειμένου να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Θα πρέπει να επιλέξετε. Δεδομένου του κλίματος που επικρατεί μέσα σας, κάθε είδος συμβιβασμού θα αποδειχθεί δύσκολο. Μην το παρακάνετε!

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Η επικοινωνία σας είναι μουντή. Λέτε πράγματα στους άλλους που δεν κατανοείτε πλήρως. Να είστε προσεκτικοί με την υπερβολική χρήση του σαρκαστικού σας χιούμορ. Οι άλλοι μπορεί να παρεξηγηθούν από τα αστεία σας.

 

 

Σκορπιός

ζωδια γενικά: Μπορεί να κάνετε σχέδια για το μέλλον, αλλά πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές που θα έχουν απήχηση τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για μεγάλες αποφάσεις, σιγουρευτείτε ότι θα έχετε βοήθεια και δεν θα τις πάρετε μόνοι σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν λόγο σε αυτά τα θέματα.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Μην φοβάστε να «βουτήξετε» σε δύσκολες καταστάσεις. Αν το κάνετε, είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί μεγάλη επιτυχία. Μην κάνετε μισές δουλειές. Αυτό είναι ένα παιχνίδι όλα ή τίποτα. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Ο στόχος είναι εφικτός.

 

 

Τοξότης

ζωδια γενικά: Αναμένετε να είναι μια ζωηρή ημέρα. Κανείς δεν θα τολμήσει να διαψεύσει ή να υπονοήσει ότι έχετε πάρει τις ιδέες άλλων. Έχετε την δυνατότητα να θυμώσετε πραγματικά. Αντί να λέτε πράγματα που ίσως μετανιώσετε αργότερα, σκεφτείτε προτού εκφράσετε τις σκέψεις σας.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Οι άνθρωποι γύρω σας χρειάζονται την υποστήριξή σας, ώστε να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι. Μην τους εγκαταλείψετε τώρα που σας έχουν ανάγκη. Σύντομα θα σας επιστρέψουν την εύνοια και θα σας είναι απίστευτα ευγνώμων. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε τη συμπόνια σας στους άλλους.

 

 

Αιγόκερως

Zwdia γενικά: Μην διστάσετε να μιλήσετε για το τι είναι σωστό, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζεται κάποιον με εξουσία. Η παραμικρή αδικία δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Όταν εκφράσετε την άποψή σας, καθώς αισθάνεστε υποχρεωμένοι να το κάνετε, οι άλλοι θα σας σεβαστούν. Αυτή τη στιγμή την περιμένατε καιρό.

Ερωτικά zwdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην μένετε προσγειωμένοι. Χρησιμοποιήστε την δημιουργική και ευφάνταστη σκέψη σας. Αφήστε τις λίστες και τα σχέδια. Η διαίσθησή σας είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία αυτή τη στιγμή.

 

 

Υδροχόος

Zvdia γενικά: Κανένας δεν σας έχει κατηγορήσει ποτέ ότι είστε υπερβολικά διπλωματικοί. Στην πραγματικότητα, δεν έχετε καμία τύψη να λέτε ότι σκέφτεστε και αυτό συχνά σας μπλέκει σε μπελάδες. Μερικές φορές ξεσπάτε και αυτό συχνά σας ανακουφίζει από την ένταση των δύσκολων συνθηκών, αλλά υπάρχουν φορές που η ευγένεια είναι πιο αποτελεσματική για να περάσετε τη γνώμη σας στους άλλους. Γιατί δεν δοκιμάζετε αυτό τον τρόπο;

Ερωτικά zvdia: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: Βγάλτε την πανοπλία σας. Αφήστε τις άμυνές σας. Αφήστε το φόβο σας να φανεί. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες. Δεν πειράζει αν αφήσετε τους άλλους να γνωρίζουν ότι είστε φοβισμένοι. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν με τους φόβους σας.

 

 

Ιχθύες

ζωδια γενικά: Υπάρχει κάποια πιθανότητα να είστε ερεθισμένοι με κάποιον που βρίσκεται κοντά σας σήμερα. Η πράξη αυτού του ατόμου σας προσέβαλε. Ο θυμός σας αυξάνεται καθώς το συγκεκριμένο άτομο το γνωρίζετε από παλιά. Είστε απογοητευμένος και ανησυχείτε επειδή η φιλία σας μπορεί να τελειώσει. Προσπαθήστε να μην αντιδράτε υπερβολικά.

Ερωτικά ζωδια: Διαβάστε στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: Έχετε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο. Καθορίστε την πορεία που πάντα θέλατε να έχετε ακολουθήσει. Βρίσκεστε στην τέλεια θέση. Ο δρόμος μπορεί να φαίνεται μεγάλος, αλλά δεν πρέπει να σας τρομάζει. Κάντε ένα βήμα τη φορά.

 

zwdia-3-zodia