Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 27/10

imerisies-provlepseis-paraskeyi-9-5

Κριός

zwdia γενικά: αν σχεδιάζετε κάποιο μεγάλο ταξίδι, σήμερα θα αναρωτηθείτε αν πρέπει να συνεχίσετε το συγκεκριμένο σχέδιο. Τα οικονομικά θα είναι το πρόβλημα. Όμως, η κατάσταση είναι πιο ασφαλής από όσο φαίνεται. Ίσως θελήσετε να γραφτείτε σε κάποιο μάθημα, που έχει να κάνει με την τεχνολογία. Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: η σελήνη θα παίξει έναν αναπάντεχο ρόλο στην ερωτική σας ζωή… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: μία νέα εταιρία ή κάποιο επάγγελμα θα τραβήξει την προσοχή σας. Ίσως θελήσετε να επενδύσετε εκεί, ή να ασχοληθείτε με τον συγκεκριμένο τομέα. Όπως και να έχει, μην διστάσετε να κάνετε την κίνηση. Είναι αυτό που περιμένατε.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να επικεντρωθείτε στους στόχους σας ειδικά αν είναι οικονομικοί. Κάποια παρελθοντικά θέματα τα οποία δεν είναι της παρούσης, χρειάζονται λύση. Αν δεν προσέξετε, θα γίνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας ό, τι και αν συμβεί.

Ερωτικά ζωδια: Είναι μία ημέρα που τα πάντα μπορούν να σας εξυπηρετήσουν… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι άνθρωποι θα πάρουν τα πράγματα πολύ σοβαρά, για αυτό προσέξτε με ποιον αστειεύεστε. Το χιούμορ σας θα παρεξηγηθεί. Να είστε ειλικρινείς και άμεσοι, κάνοντας τα πράγματα σύμφωνα με τους κανόνες.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: τείνετε να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, όμως ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα αυτοπεποίθησης από το παρελθόν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σας ή να επηρεαστεί η αποτελεσματικότητά σας σε κοινωνικές περιστάσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε αντικειμενικοί.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η κοινωνική σας ζωή εντείνεται καθώς η σεληνη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: είναι μία πολύ καλή στιγμή να αλλάξετε καριέρα και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε έχει να κάνει με συμβουλευτική, με ψυχολογία ή κάποιου είδους θεραπεία. Αυτό το νέο επάγγελμα μπορεί να βοηθήσει τους άλλους αρκετά.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα νιώθετε κάπως αργοί, πράγμα που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην καθημερινότητά σας. Ίσως νιώσετε πως δεν έχετε το κίνητρο να δουλέψετε. Δεν θα έχετε όρεξη για γυμναστική, αλλά είναι σημαντικό να το κάνετε έτσι και αλλιώς. Η άσκηση μπορεί να καθαρίσει το μυαλό σας και να το οδηγήσει προς το σωστό σημείο.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: οι φίλοι, ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον που δεν έχετε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: έχετε σκεφτεί ποτέ να γίνετε ηθοποιοί; Ίσως η κρυφή σας επιθυμία είναι να γίνετε σκηνοθέτες ή κριτικοί κινηματογράφου. Οποιαδήποτε δουλειά έχει να κάνει με ταινίες, θα είναι αρκετά γοητευτική στα μάτια σας, έτσι γιατί να μην κάνετε κάτι για αυτό;

 

Λέων

Γενικά zwdia: σήμερα η εργασία σας ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, απαιτεί καλλιτεχνικές ικανότητες. Μπορεί να μην είστε συνηθισμένοι σε αυτό, έτσι μάλλον θα πανικοβληθείτε. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας, έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι και μην αφήσετε το συναίσθημα να σας θολώσει την σκέψη.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: φαίνεται πως έχετε καλή διάθεση, ίσως… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: το μέλλον σας επιφυλάσσει πολλές αλλαγές. Θα υπάρξει ανοικοδόμηση στην ζωή σας, ειδικά στην καριέρα σας. Μην διστάσετε να αφήσετε την εργασία σας, για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο –κάτι που απολαμβάνετε.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: κάτι το οποίο κυνηγάτε εδώ και καιρό, θα φέρει κάποια βαθιά θαμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ίσως θελήσετε να αποδράσετε μέσα στο μυαλό σας και να προσπαθήσετε να βγάλετε νόημα, αν και η ανάλυση δεν κρύβει την απάντηση. Αποφύγετε τις συναισθηματικές αντιμετωπίσεις. Τα πράγματα που θα ειπωθούν δεν θα σας ωφελήσουν και δεν θα ξεχαστούν εύκολα.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: η επαφή της αφροδιτης με τον ποσειδώνα, ίσως σας… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: περνάτε σε μία περίοδο όπου θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε λιγότερο στην καριέρα σας και περισσότερο στην οικογένειά σας. Η δουλειά σας έχει αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήσετε την εργασία να σας οδηγήσει στην καταστροφή της σχέσης σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: τα πράγματα θα είναι μπερδεμένα σήμερα. Τα οικονομικά σας θέματα θα είναι περίπλοκα και θα υπάρξουν επικοινωνιακά προβλήματα. Συνεχίστε όμως να προσπαθείτε να βρείτε τη λύση. Μία ευκαιρία να συμμετάσχετε σε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει, ίσως σας κάνει να αμφισβητήσετε τις ικανότητές σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: έχετε την διάθεση για διασκέδαση, έτσι δεν θα είναι δύσκολο να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θα έχετε κάποιες ιδέες σήμερα και τις επόμενες ημέρες θα έχετε την έμπνευση να μάθετε κάποια νέα ικανότητα ή να ασχοληθείτε με ένα νέο επάγγελμα. Ακολουθήστε το ένστικτό σας χωρίς φόβο. Ο φόβος της αποτυχίας είναι ο χειρότερος εχθρός σας.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: τα οικονομικά θέματα θα σας φέρουν στα άκρα μέσα στη σχέση σας. Ίσως τα λεφτά είναι πιο λίγα από ότι συνήθως και θα χρειαστεί να αναβάλετε κάποιες αγορές. Προσπαθήστε να βρείτε λύση. Είναι υπέροχη ημέρα για έρευνα και συμβιβασμό σε κάθε δύσκολη κατάσταση, καθώς μπορείτε να δείτε και τις δύο όψεις του νομίσματος.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: είστε καλοί φίλοι όταν υπάρχουν κρίσεις, καθώς… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μία οικονομική ευκαιρία σας παρουσιάζεται σήμερα. Μην διστάσετε να κάνετε κάποια επένδυση που νομίζετε πως αξίζει τον κόπο. Θα λάβετε κάποιες καλές συμβουλές από ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο. Εμπιστευτείτε τους και περιμένετε το κέρδος.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: σήμερα το μυαλό σας χτυπάει κόκκινο. Ένας αριθμός νέων ιδεών, θα εξιτάρουν την περιέργειά σας και θα σας οδηγήσουν σε ατελείωτες ώρες μέσα στην βιβλιοθήκη ή στον υπολογιστή. Οι καθημερινές υποχρεώσεις θα χρειαστούν όμως την προσοχή σας. Αυτό θα σας απογοητεύσει, καθώς δεν θα έχετε τον χρόνο να κάνετε την αναζήτηση που θέλετε. Κάντε τα βασικά σε γρήγορο χρόνο, και θα επιστρέψετε χωρίς καθόλου ενοχές.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: η σημερινή ευθυγράμμιση υποδηλώνει πως ένα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η αυτοσυντήρηση είναι το παν –ειδικά σήμερα. Το άτομο με την καλύτερη ιδέα, δεν είναι απαραίτητα ο νικητής. Το άτομο που παρουσιάζει την ιδέα του ξεκάθαρα και σωστά, κερδίζει. Να είστε δημιουργικοί στις προσεγγίσεις σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: η φαντασία σας δουλεύει υπερωρίες σήμερα, και ίσως ξοδέψετε πολλές ώρες στον υπολογιστή γράφοντας και δημιουργώντας. Θα δημιουργήσετε κάτι μέσα από την καρδιά σας, για αυτό μην αγνοήσετε την έμπνευση, ότι άλλο και αν προκύψει. Φροντίστε τις ανάγκες που πρέπει και ύστερα ακολουθήστε το ένστικτο σας. Θα εκπλαγείτε με αυτό που θα δημιουργήσετε.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: κάποιες εμμονές όσον αφορά μία παλιά σχέση, ίσως… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μία δύσκολη κατάσταση διευκολύνεται, χάρη στην βοήθεια κάποιου που θα βρει μία δημιουργική λύση στο πρόβλημα σας. Η ιδέα αυτή μπορεί να ακουστεί τραβηγμένη στην αρχή, αλλά αν την εξετάσετε καλύτερα, θα δείτε τις πιθανότητές της.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: μία διαμάχη ανάμεσα στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και στις φιλικές υποχρεώσεις, πρόκειται να εμφανιστεί σήμερα. Μπορεί να θέλετε να παρευρεθείτε σε κάποιο κοινωνικό γεγονός, αλλά η ανάγκη να αντιμετωπίσετε ένα συναισθηματικό ζήτημα στο σπίτι, είναι πιο σημαντική. Θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε τον έλεγχο. Βρείτε έναν τρόπο να ικανοποιήσετε την οικογένειά σας.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: αν σχεδιάζετε κάποιο πρότζεκτ ή μία ταξιδιωτική περιπέτεια… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η κατάσταση των πραγμάτων γύρω σας, δεν σας βοηθά απαραίτητα να φτάσετε τους στόχους σας. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε μία νέα προσέγγιση. Δουλέψτε με το σύστημα και όχι εναντίον του, ή απομακρυνθείτε και ξεκινήστε κάτι δικό σας.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: η απογοήτευση όσον αφορά κάποιες καταστάσεις στην εργασία, θα είναι έντονη σήμερα. Μία συζήτηση με τους συνεργάτες σας είναι απαραίτητη, για να απενεργοποιήσετε μία εκρηκτική κατάσταση. Η ξεκάθαρη, ειλικρινής επικοινωνία είναι απαραίτητη για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να παραμείνετε αντικειμενικοί. Μην αφήσετε το συναίσθημα να πάρει τον έλεγχο.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: ο συντροφος σας θα είναι γεμάτος ιδέες και θα έχει μία… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η αυτοπεποίθηση θα σας δώσει κάποιους πόντους σήμερα. Το αυθεντικό σας στυλ είναι υπερβολικό για να το διαχειριστούν οι άλλοι, όμως η πίστη στον εαυτό σας και στις ιδέες σας, θα τους κάνει να συνειδητοποιήσουν πως είστε άτομο εμπιστοσύνης.