Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 3/11

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Κριός

zwdia γενικά: μέχρι το τέλος της ημέρας, εσείς είστε εκείνοι που πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη και να ξέρουν ποιον βλέπουν. Σκεφτείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε ένα αγενές σχόλιο ή να διαδώσετε μία φήμη που δεν ισχύει για κάποιον. Από την μία πλευρά θα μπορείτε να δικαιολογήσετε την συμπεριφορά σας, αλλά από την άλλη, όχι. Σήμερα κοιτάξτε και τις δύο πλευρές του εαυτού σας, όχι μόνο εκείνη που σας ευχαριστεί.

Ερωτικά zwdia: η σημερινη ευθυγράμμιση δημιουργεί αρκετή δράση στον…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: αν ήσαστε τεμπέληδες σε ένα συγκεκριμένο θέμα, κάποιος θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε. Δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε άλλο. Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη και πρέπει να φέρετε αποτελέσματα.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: όσον αφορά τον ερωτα, το σώμα σας σήμερα δεν θα μπορεί να λειτουργήσει. Είστε τόσο συναισθηματικοί που δεν μπορείτε να λειτουργήσετε. Αυτό είναι αγάπη. Και παρά το παραδεισένιο συναίσθημα, είναι όμως και περιοριστικό. Μπορεί να σκέφτεστε για ώρες ένα θέμα, καθώς δεν θέλετε να κάνετε κίνηση χωρίς να μιλήσετε με τον συντροφο σας. Αν δεν έχετε ρομαντικό σύντροφο, βρείτε έναν σύντομα, όμως όχι σήμερα.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: είναι μία από εκείνες τις ημέρες που ξέρετε πως είστε…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: επιβραδύνετε την διαδικασία της σκέψης σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να απορροφήσετε όλες τις πληροφορίες που έρχονται προς το μέρος σας. Είναι δύσκολο να τα αφομοιώσετε όλα αυτά μέσα σε μία μέρα, εκτός αν επιβραδύνετε και χαλαρώσετε συνειδητά.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: θες να βγούμε παρέα σήμερα; Προσέξτε αν ένα άτομο πει το ναι όταν κάνετε αυτή την ερώτηση. Θα φτάσετε σε ακραίο σημείο. Η καταφατική απάντηση δεν σημαίνει πως έχετε πλέον τον έλεγχο της ζωής του. Ούτε είστε υπεύθυνοι για το τι κάνει ή τι νιώθει. Αν κάνεις αυτή την ερώτηση και δεν παίρνεις θετική απάντηση, μην ανησυχείς. Συνέχισε να προσπαθείς.

Ερωτικά zvdia: Οι σχέσεις κυλούν μια χαρά, έτσι αξίζει να δείξετε στον…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: οι δυσκολίες του χτες επιβαρύνονται σήμερα, καθώς αρχίζουν και άλλοι να ανακατεύονται με το θέμα. Και όλοι θα είναι στενόμυαλοι και ξεροκέφαλοι. Δεν είναι καλή στιγμή για να κάνετε ελιγμούς.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: κάποια σημαντικά θέματα θα προκύψουν στη ζωή σας και θα δυσκολευτείτε να βρείτε την ηρεμία σας. Ίσως η πρώτη σας τάση θα είναι να μιλήσετε για αυτό στον συντροφο σας. Το πιθανότερο είναι, πως ο συντροφος σας είναι το άλλο άτομο που συνεισφέρει στις δυσκολίες που τώρα αντιμετωπίζετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: η επαφή της αφροδιτης με τον πλούτωνα θα αυξήσει την…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ενώ οι άλλοι έχουν μείνει ακίνητοι εξαιτίας των καταστάσεων που έχουν δημιουργήσει για τον εαυτό σας, εσείς βρίσκετε λάθη σε μία κατάσταση. Θα μπορέσετε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις για δύσκολα και απογοητευτικά προβλήματα. Μιλήστε.

 

Λέων

Γενικά zwdia: προσπαθείτε να φτάσετε στο τέλος του δρόμου υπερβολικά γρήγορα, χωρίς να απολαμβάνετε τα βήματά σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά κάποιο καλλιτεχνικό πρότζεκτ η μία ρομαντική σχέση που διατηρείτε αυτή τη περίοδο. Αν δεν απολαμβάνετε την κάθε στιγμή του ταξιδιού σας, τότε το μονοπάτι αυτό δεν είναι για εσάς.

Ερωτικά zwdia: Αν ευχαριστήσετε τον εαυτό σας, ευχαριστείτε και τους…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: είναι η κατάλληλη στιγμή γα εσάς να ολοκληρώσετε κάποια πρότζεκτ. Η ικανότητά σας να φέρνετε εις πέρας καταστάσεις, είναι ιδιαίτερα δυνατή. Οτιδήποτε και αν έχετε αρχίσει, θα το τελειώσετε με ελάχιστη προσπάθεια. Φαίνεται πως το σύμπαν το κάνει για εσάς.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: όταν κάποιος αγγίζει την καρδιά σας, νιώθετε αγάπη, γενναιοδωρία και υποστήριξη για όλους. Αν η καρδιά σας νιώθει μοναξιά, τότε νιώθετε πως όλοι σας έχουν εγκαταλείψει. Είναι αδύνατον να προσπαθήσετε να βρείτε το νόημα στο γιατί τα πράγματα πρέπει να είναι τόσο ακραία για εσάς, αλλά στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να υπάρχει λογική εδώ. Πρέπει μόνο να αποδεχτείτε το πώς νιώθετε.

Ερωτικα ζωδια: Η επιθυμία να μάθετε τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: αντιμετωπίζετε αρκετό ανταγωνισμό. Δεν είναι καλή στιγμή να ζητήσετε χάρες, να προσαρμόσετε νέες ιδέες ή να πείτε σε κάποιον άλλον το πώς πρέπει να δουλεύει. Οι άνθρωποι θα ξεσπούν ακόμα και στο μικρότερο σχόλιο.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: προσπαθείτε να διατηρήσετε τη φιλία σας με ένα άτομο με το οποίο δεν έχετε τίποτα κοινό και δεν μιλάτε την ίδια γλώσσα. Με μία κατά λάθος κίνηση, πολλά μπορούν να συμβούν. Δεν λέμε πως δεν μπορείτε να μείνετε φίλοι, απλώς να ξέρετε πως αυτού του είδους η σχέση πρόκειται να χρειαστεί πολλή δουλειά.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: μία καλή ημέρα να σκεφτείτε τα οικονομικά σας και το…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

οικονομικά και καριέρα zvdia: το άγχος που νιώθετε έχει τεράστια αρνητική επιρροή πάνω στην ψυχή σας, είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι. Βάλτε τα δυνατά σας για να μην σας κυριεύσει η δύσκολη ένταση που υπάρχει στην εργασία σας.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: υπάρχει ειρωνεία στην σημερινή ημέρα. Η μόνη λύση για αυτό είναι να την αποδεχτείτε με χιούμορ. Αν προσπαθήσετε να πάρετε τα πράγματα σοβαρά, ειδικά όσον αφορά τον ερωτα, θα αποτύχετε. Η καρδιά σας είναι αισθησιακή και τα συναισθήματά σας εμφανή. Βρείτε την ισορροπία, γελώντας αντί να κλαίτε για τα γεγονότα της ημέρας.

Ερωτικά ζωδια: Σκέφτεστε ιδιαίτερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: προσέξτε να μην μουρμουρίσετε κάτι αρνητικό για κάποιον ή κάτι, όσο βρίσκεστε στην εργασία σας. Κάποιος θα σας ακούσει και πριν το καταλάβετε, θα αποκαλυφθεί το μυστικό σας. Θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: όσο πιο πεινασμένοι είστε, τόσο πιο αποφασισμένοι γίνεστε. Προσέξτε να μην μετατραπεί η αποφασιστικότητα σε απόγνωση. Δεν είναι ελκυστικό και δεν οδηγεί πουθενά. Επιτρέψτε της να μετατραπεί σε έμπνευση και συνεργασία. Αυτό θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς. Θα έχετε απίστευτη δύναμη στα χέρια σας. Χρησιμοποιήστε την σωστά.

Ερωτικά zwdia: Σκάβοντας βαθιά θα βρείτε μία λύση σε ένα ρομαντικό δίλημμα…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: δημιουργείται ένταση και διαισθάνεστε πως ένας καυγάς είναι έτοιμος να ξεσπάσει. Αντί να απομακρυνθείτε, θα θέλετε να μπείτε μέσα στο ρινγκ. Αναρωτηθείτε αν το ρίσκο αξίζει την ανταμοιβή. Αναρωτηθείτε πως μπορούν τα θέματα να επιλυθούν πολιτισμένα.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: αν ψάχνετε τον ερωτα, είτε με έναν νέο συντροφο, είτε με έναν παλιό, προσέξτε. Κάποια μικρά πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου σήμερα. θα υπάρξουν ακραίες καταστάσεις, εξαιτίας των συναισθημάτων σας και τον συνδυασμό τους με την εξωτερική ενέργεια. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας όταν δημιουργηθεί ένταση για κάτι ασήμαντο.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή συναισθηματική ενέργεια, θα σας βοηθήσει να…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζετε μία ιδέα στους άλλους. Η αθώα σας πρόταση μπορεί εύκολα να ερμηνευτεί σαν επιθετικότητα ή σαν ανταρσία. Προσέξτε ιδιαίτερα.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: τα πράγματα θα δυσκολέψουν στην ερωτική σας ζωή, εξαιτίας κάποιου που δεν υιοθετεί ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι σε μία κατάσταση. Κάποιος θα προσπαθήσει να μετακινηθεί όπως θέλει, χωρίς να σκέφτεται τα συναισθήματα των άλλων. Θα δημιουργηθεί ένταση και καλό θα ήταν να την αντιμετωπίσετε άμεσα.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η σημερινή ημέρα έχει να κάνει με διασκέδαση και ψυχαγωγία, για αυτό…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: χρησιμοποιήστε την ανταγωνιστική ενέργεια της ημέρας προς όφελός σας. Χρησιμοποιήστε την για να σας εμπνεύσει. Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα από όσα νομίζετε. Μην φοβάστε τίποτα και θα πετύχετε τα πάντα.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: είστε γεμάτοι δημιουργικότητα, αλλά φαίνεται πως υπάρχει κάποιο εμπόδιο. Κάτι ή κάποιος δεν θέλει να συνεχίσετε στο μονοπάτι σας. Ίσως φοβάται πως θα ανακαλύψετε ένα νέο πάθος στην ζωή σας, με το οποίο δεν συμφωνεί. Μην ξεχνάτε ποιος κάνει κουμάντο –εσείς και κανένας άλλος.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: οι σχέσεις θα είναι σχετικά έντονες, πράγμα που…  διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα θα αναγκαστείτε να κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία σας. Η ενέργεια είναι στα ύψη και εσείς δεν έχετε καθόλου δύναμη να παλέψετε. Προσπαθήστε να γίνετε εκείνοι που θα προσγειώσουν τους άλλους στην πραγματικότητα.