Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Δευτέρα 6/10

imerisies-provlepseis-deytera-9-6-zodia

Κριός

zwdia γενικά: το απίστευτο με εσάς, είναι πως έχετε τον σωστό τόνο φωνής και τα σωστά λόγια για κάθε κατάσταση. Φοράτε το χαμόγελό σας και ξεφεύγετε με την γοητεία σας από κάθε δύσκολη κατάσταση. Αποδεχτείτε αυτό το υπέροχο δώρο, αλλά φροντίστε οι στόχοι σας να είναι τίμιοι και όχι εκδικητικοί.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: με τόσες επιλογές να σας ανοίγονται, δεν είναι η… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: οι άνθρωποι θα είναι δίπλα ας και όλοι θα θέλουν να σας υποστηρίξουν. Πείτε τη γνώμη σας. Η συναισθηματική σας αυτοπεποίθηση είναι ισχυρή, έτσι τώρα είναι η στιγμή να κάνετε την κίνησή σας.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή, καθώς θα σκέφτεστε συνεχώς όλα αυτά που δεν έχετε. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Προσπαθήστε να τα αποκτήσετε ή μείνετε εκεί που είστε. Το κλειδί για την πραγματική ευτυχία είναι να περνάτε καλά σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεστε.

Ερωτικά ζωδια: Η ανάδρομη πορεία του ερμή στον τομέα των σχέσεων, δημιουργεί την κατάλληλη περίοδο για… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μην αγχώνεστε για ασήμαντα πράγματα. Αν θυμώσετε ή νιώσετε καταπιεσμένοι με τις καθημερινές δυσκολίες, να θυμάστε πως έτσι δεν μπορείτε να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα. Η μεγάλη εικόνα είναι αυτή που θα σας φέρει την επιτυχία.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: τα μυαλό σας ταξιδεύει σε φανταστικά κάστρα, γεμάτα με μάγους και δράκους. Ίσως φαντάζεστε τον εαυτό σας σαν δεσποσύνη που περιμένει τον πρίγκιπα για να την σώσει. Παρατηρήστε το φανταστικό αυτό σενάριο που έχετε δημιουργήσει και δείτε πως τα σύμβολα και οι χαρακτήρες συνδέονται με την πραγματική σας ζωή. Η φαντασία προσπαθεί να σας πει κάτι.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: θα υπάρξει άμεση έλξη για κάποιον που θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: να είστε ανοιχτοί στις ιδέες των άλλων, ακόμα και αν δεν ταιριάζουν με τις δικές σας. Είναι πιο εύκολο να συνεργαστείτε μαζί τους παρά να είστε αντιμέτωποι. Θα σας ωφελήσει.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: χρησιμοποιήστε τα ισχυρά σας λόγια και το δημιουργικό σας μυαλό για να πάρετε γρήγορες αποφάσεις που είναι σωστές αλλά και αυθόρμητες. Αν σας ενοχλήσει κάποιος, μην ανησυχήσετε. Χαλαρώστε, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και αφήστε το ένστικτο να σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: ο συντροφος θα έχει κάποιες αμφιβολίες για τα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας, καθώς έχετε τον ερωτα στο μυαλό σας. Κάποιος με τον οποίο δουλεύετε μαζί, σας έχει βάλει στο μάτι, και μάλλον θα κάνει την κίνησή του. Αυτή η φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

 

Λέων

Γενικά zwdia: ξεκινήστε την ημέρα με διαλογισμό για να καθαρίσει το μυαλό σας. Τεντώστε το σώμα σας και αφήστε το αίμα να κυλήσει σε όλα σας τα άκρα. Μόλις γίνει αυτό, το μυαλό σας θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να παραμείνετε σε μία ήσυχη και ήρεμη κατάσταση, χωρίς να σκέφτεστε την καθημερινότητα.

Ερωτικά zwdia: Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να κάνει μία σχέση να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η ένταση που υπήρχε τον τελευταίο καιρό, αρχίζει να εξαφανίζεται. Νιώθετε ξανά πως είστε στην κορυφή. Θα λάβετε σεβασμό από τους συνεργάτες σας, και όλοι θα είναι ευαισθητοποιημένοι απέναντι στα συναισθήματά σας. Η ημέρα αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: κάντε κάτι για την κοινωνία σήμερα και σκεφτείτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Γίνετε εθελοντές. Δώστε αίμα ή βοηθήστε τους ηλικιωμένους. Ό, τι και αν κάνετε, χαμογελάστε γνωρίζοντας πως έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθειά σας.

Ερωτικά ζωδια: Οι όψεις της σεληνης με τον αρη και τον πλούτωνα, θα δώσουν δυναμισμό στις… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: νιώθετε πως υπάρχει ένας τοίχος ο οποίος εμποδίζει να προχωρήσετε με το σχέδιό σας. Είχατε την ελπίδα πως μέχρι τώρα θα είχατε φτάσει πιο μακριά. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Υπολογίστε τους νέους παράγοντες και αναδιοργανωθείτε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: αν δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα, μην χάνετε το θάρρος σας. Το κλειδί είναι να σπάσετε την κατάσταση σε μικρότερα θέματα, να τα αναλύσετε και να ανακαλύψετε τον ρόλο που παίζουν στην γενική εικόνα. Είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα την φορά.

Ερωτικά zvdia: Η ευθυγράμμιση του ηλιου με τον ουρανό θα φέρει μία έκπληξη στο… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: κρατήστε το στόμα σας κλειστό, καθώς ό,τι πείτε θα βγει με λάθος τρόπο. Τα λόγια σας θα είναι μπερδεμένα. Όλα θα έχουν αυξημένη ένταση και δράμα, για αυτό να είστε προετοιμασμένοι. Οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: φαίνεται πως όλοι οι άνθρωποι γύρω σας είναι ευτυχισμένοι και εσείς όχι. Μην συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους και μην βγάζετε συμπεράσματα με βάση την εξωτερική εμφάνιση. Η αλήθεια είναι πως απολαμβάνουν καταστάσεις της στιγμής και του άμεσου μέλλοντος. Εσείς, ωστόσο, έχετε θέσει στόχους που θα έρθουν αργότερα.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: αν υποφέρετε από άγχος, ο συντροφος θα έχει την… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: αν και θα είστε συγκεντρωμένοι, θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε αυτή την κατάσταση, καθώς κάποιο άτομο θα πατάει συνεχώς τα κουμπιά σας. Έχετε το συναίσθημα πως το άτομο αυτό θέλει να ξεκινήσει πόλεμο. Μην πέσετε στο επίπεδό του.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: η φαντασία θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ημέρα σας σήμερα και δεν πρέπει να διστάσετε να αποδεχτείτε την κατάσταση αυτή. Υπάρχει μεγάλη δύναμη να αντλήσετε από το αίσθημα της ελευθερίας να εξερευνήσετε και να ονειρευτείτε. Η σκέψη σας αγγίζει επίπεδα ανώτερης συνείδησης. Εκμεταλλευτείτε την προοπτική αυτή για να δείτε τα πράγματα με άλλα μάτια.

Ερωτικά zwdia: Ένα θετικό τρίγωνο που περιλαμβάνει τον αρη στο ζωδιο σας, σηματοδοτεί πως… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η ημέρα αυτή, είναι ημέρα νέου ξεκινήματος. Ξεκινήστε κάτι που θέλετε να κάνετε εδώ και καιρό. Το συμπαν θα χαρεί να υποστηρίξει οτιδήποτε πιστεύετε σθεναρά. Φυτέψτε τους σπόρους τώρα και δείτε τους πως ανθίζουν.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: ακολουθήστε την λογική σήμερα. Αν συνεχίσετε να βρίσκεστε σε έναν φανταστικό κόσμο, ζητήστε την βοήθεια ανθρώπων που ξέρετε πως μπορούν να φέρουν πειθαρχία στην κατάστασή σας. Για εσάς, το γενικό συναίσθημα της ημέρας είναι πως το μυαλό σας έχει θέληση αλλά το σώμα όχι. Αφήστε τους άλλους να σας εμπνεύσουν.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: τα μικρά πράγματα είναι που θα κάνουν την ημέρα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ένα χαμένο κομμάτι του παζλ πρόκειται να αποκαλυφθεί και ξαφνικά θα καταλάβετε τι κάνατε λάθος τόσο καιρό. Θα επιστρέψετε δυνατοί εκεί που πρέπει και θα βγείτε από την σοβαρή κατάσταση στην οποία έχετε βρεθεί.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: ας υποθέσουμε πως μπορούσατε να είστε κάποιος άλλος για μία ολόκληρη ημέρα. Πως θα σας φαινόταν αν σας φέρονταν οι άνθρωποι όπως τους φέρεστε εσείς συνήθως; Είναι μία καλή στιγμή, να μπείτε στη θέση κάποιου άλλου και να βιώσετε την ζωή μέσα από τα μάτια του. Έτσι θα κατανοήσετε καλύτερα τις πράξεις σας και την επιρροή που έχουν στους άλλους.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: το σύμπαν σας παρέχει απίστευτες ευθυγραμμίσεις που σηματοδοτούν… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η συγκέντρωσή σας είναι φοβερή, παρά το γεγονός πως το μυαλό σας περιπλανιέται στα σύννεφα μία στο τόσο. Οι σκέψεις αυτές όμως, μπορούν να σας βοηθήσουν. Λάβετε υπόψη σας όλες τις πιθανότητες αντί να προχωρήσετε φορώντας παρωπίδες.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: οι σημερινές σας σκέψεις θα μεταφρασθούν σε μόδα και θα βελτιώσουν αρκετά την γκαρνταρόμπα σας. Μην διστάσετε να δημιουργήσετε ένα νέο λουκ που εκφράζει το πραγματικό σας πνεύμα. Επιδείξτε τα διαφορετικά χρώματα που κουβαλάτε μέσα σας.

Ερωτικά ζωδια: Η σεληνη στο ζωδιο σας, σε συνδυασμό με την παρουσία του ποσειδώνα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η υπερβολική ικανοποίηση είναι το θέμα της ημέρας. Θα ανακαλύψετε πως σήμερα δεν θα θέλετε να σταματήσετε να τρώτε στην εργασία. Ίσως κάποιος σας προσφέρει κάποιο γλυκό. Μέχρι το απόγευμα, θα το έχετε μετανιώσει.

 

zwdia

 

 

zwdia