Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Κυριακή 9/11

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

Κριός

zwdia γενικά: η διάθεσή σας θα είναι καταπιεστική σήμερα. Ύστερα από τις προκλήσεις που συναντήσατε τις τελευταίες ημέρες, τώρα χρειάζεστε ειρήνη και ηρεμία! Όμως, η εξουσία δεν θέλει να σας τα δώσει. Να περιμένετε αυξημένη δουλειά.

Ερωτικά zwdia: Η σημερινή ανάλαφρη διάθεση θα φέρει μία διαμάχη από έντονα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

οικονομικά και καριέρα zwdia: η σωματική σας ενέργεια πρόκειται να αυξηθεί σήμερα, και θα παραμείνει έτσι για τους υπόλοιπους δύο μήνες. Θα ανακαλύψετε πως έχετε την δυνατότητα να αναλάβετε περισσότερα από όσα σε φυσιολογικές καταστάσεις.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: αυτή η ημέρα δεν είναι για ευαίσθητους ανθρώπους όπως εσείς. Αυτός που φωνάζει πιο πολύ και χτυπάει τα χέρια του στο τραπέζι πιο δυνατά είναι αυτός που θα βγει νικητής. Η ατμόσφαιρα αυτή θα σας επηρεάσει. Θα αναστατωθείτε και θα είστε πιο ευάλωτοι από ότι συνήθως. Παραμείνετε μακριά από τέτοιες καταστάσεις όσο γίνεται.

Ερωτικά ζωδια: Θα απολαύσετε το πάθος και τις επιλογές για αλλαγή που… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η σωματική σας ενέργεια μειώνεται σήμερα, και δυστυχώς τα πράγματα δεν θα αλλάξουν για τους επόμενους δύο μήνες. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθετε δυνατοί, αλλά στο τέλος, θα είναι σαν να φοράτε αλυσίδες στα πόδια.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: μερικές διαφορές απόψεων που θα προκύψουν σήμερα θα σας ανησυχήσουν στην ερωτική σας ζωή. Για παράδειγμα, ίσως ανακαλύψετε πως ο αγαπημένος σας έχει μεγαλύτερη ελευθερία από εσάς στη σχέση. Πάρτε τον εκνευρισμό σας σαν σημάδι πως η συγκεκριμένη σχέση χρειάζεται φρεσκάρισμα. Η επόμενη ημέρα ίσως σας φέρει αυτό που χρειάζεστε.

Ερωτικά zvdia: Ο ηλεκτρισμός που έρχεται με την επαφή της σεληνης και του ουρανού… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: οτιδήποτε κάνετε τους επόμενους δύο μήνες, θα έχει μία δημιοιυργική ακρότητα. Ένας κύκλος ξεκινά σήμερα ο οποίος θα βγάλει στην επιφάνεια την καλλιτεχνική σας φύση και θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε με χρώματα, σχήματα και όχι με λέξεις και αριθμούς.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: η ημέρα αυτή δεν θα είναι και η καλύτερη για εσας. Γνωρίζετε τους περιορισμούς στο σπίτι ή στην εργασία. Όμως, πρόκειται να ζητήσετε την ανταμοιβή σας για όλη την σκληρή δουλειά που έχετε κάνει. Οποιαδήποτε αναγνώριση θα ήταν καλή αυτή την ημέρα. Επίσης είναι καλή στιγμή να καθορίσετε νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

Ερωτικά ζωδια: Η αφροδιτη στο ζωδιο του σκορπιου, φέρνει ρομαντικές επιλογές… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: για τους επόμενους δύο μήνες, θα γίνετε περισσότερο εύπιστοι. Θα σας αλλάζουν γνώμη εύκολα οι απόψεις των άλλων. Θα σκέφτεστε το ένα με το ένα άτομο και το άλλο με κάποιο άλλο άτομο.

 

 

Λέων

Γενικά zwdia: ίσως ήσαστε ιδιαίτερα πεισματάρηδες τις τελευταίες ημέρες. Κάνατε ό, τι θέλατε, δεν σας ένοιαζαν τα οικονομικά. Τώρα είναι επείγον να φροντίσετε τα χρήματά σας. Σίγουρα έχετε κάποια μαθήματα να πάρετε στον οικονομικό τομέα. Αυξήστε την συνείδησή σας.

Ερωτικά zwdia: Οι άνθρωποι είναι ακραίοι σήμερα και ψάχνουν για κάτι… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η παραίτηση από ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ και η αρχή κάτι διαφορετικού ακούγεται καλή ιδέα, αλλά δεν είναι. Ξεκινά μία νέα φάση η οποία θα συνεχιστεί για δύο μήνες, και θα ανακαλύψετε πως μπορείτε να μετατρέψετε ένα αποτυχημένο πρότζεκτ σε κάτι επιτυχές.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: θα βρεθείτε σε μία κατάσταση όπου θα χρειαστεί να επιλέξετε αν θέλετε να δεσμευτείτε ή όχι σε μία σχέση. Κάποιοι παλιοί δαίμονες θα επιστρέψουν για να σας στοιχειώσουν, ανανεώνοντας αμφιβολίες και δημιουργώντας φόβους για την έλλειψη ελευθερίας. Αγνοήστε τους πάση θυσία! Αν ενδώσετε, θα χάσετε το έδαφος που πατάτε. Πάρτε μία απόφαση με θάρρος.

Ερωτικά ζωδια: Η συγκέντρωση φαίνεται πως βρίσκεται στα βαθύτερα θέματα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα ξεκινά μία νέα περίοδος με μεγάλη επιρροή πάνω σας και για τους επόμενους δύο μήνες. Γενικά οι πράξεις σας θα είναι ονειρικές και φαντασμαγορικές. Θα βρίσκεστε συνεχώς πάνω στα σύννεφά. Χρησιμοποιήστε την περίοδο αυτή προς όφελός σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ καλή για εσάς. Δεν είστε εκείνοι που αποδέχονται κανόνες και περιορισμούς κανενός είδους, και προτιμάτε να παραμένετε σε έναν φανταστικό κόσμο όπου δεν υπάρχουν αυτά. Έχετε σκεφτεί πως είναι πιθανό να έρθετε κοντά στους υπόλοιπους ανθρώπους πάνω στη γη και να διατηρήσετε ταυτόχρονα την ελευθερία και τα ιδανικά σας;

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η επιθυμία να αποδράσετε θα είναι αρκετή για να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: σήμερα ξεκινά μία μάχη δύο μηνών με κάποιον στην εργασία σας, ή μία μάχη με τον ίδιο σας τον εαυτό. Όπως και να έχει, προετοιμαστείτε για ένα ξέσπασμα που θα ταρακουνήσει τον τρόπο που σκέφτεστε.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: είναι σημαντικό να εγκαταλείψετε τον μύθο πως δεν έχετε ταλέντα ή ικανότητες. Σκεφτείτε τα ταλέντα σας με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεστε το σώμα σας. Όταν ασκείστε, τρώτε σωστά, ξεκουράζεστε αρκετά, το σώμα σας ανταποκρίνεται. Το θέμα με τα ταλέντα δεν διαφέρει. Χρειάζονται φροντίδα και στοργή επίσης.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: αν σας αρέσει κάποιος, δεν θα μπορέσετε να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: για τους επόμενους δύο μήνες, δεν θα μπορείτε να πάρετε αποφάσεις με ευκολία. Πράγμα που ίσως πιστεύατε πως δεν θα σας συμβεί ποτέ! Το θετικό είναι πως θα μπορέσετε να λύσετε προβλήματα με πιο υγιείς τρόπους.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: αν περιμένετε για κάποιον να έρθει για να φροντίσει τις ανάγκες σας, τις συναισθηματικές σας για ακρίβεια, τότε θα περιμένετε πολύ καιρό. Εσείς είστε υπεύθυνοι για τις ανάγκες σας. Αν δεν ασχοληθείτε, τότε δεν θα είστε ποτέ πραγματικά ελεύθεροι.

Ερωτικά zwdia: Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι αρκετά ρομαντική αν… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: νιώθετε πως είστε έτοιμοι να καταφέρετε κάτι μεγάλο. Ένα πρότζεκτ κορυφώνεται και εσείς νιώθετε μία συνεχόμενη, αλλά απαλή, άνοδο, η οποία θα συνεχιστεί για δύο μήνες. Έχετε την ενέργεια να κάνετε τα πάντα.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: αν έχετε παιδιά, οι δυσκολίες τους θα σας θυμίσουν τις δικές σας. Ή, ίσως η εκπαίδευσή τους να σας ξυπνήσει αναμνήσεις. Μήπως επιμένετε σε ένα θέμα της παιδικής σας ηλικίας, το οποίο σας ενοχλεί ακόμα; Είναι καλή στιγμή να κάνετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση. Η απάντηση θα σας απελευθερώσει.

Ερωτικά ζωδια: Η κοινωνική σας ζωή ανεβαίνει καθώς η αφροδίτη συναντά τον δια… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: έχετε μέσα σας μία αρκετά μεγάλη ανησυχία. Δυστυχώς, θα είναι δύσκολο να την ξεφορτωθείτε –ειδικά για τους επόμενους δύο μήνες. Η ενέργειά σας θα διασκορπιστεί σε όλες τις πλευρές. Όταν έχετε αμφιβολία, ακολουθήστε το ένστικτό σας.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα έχετε. Αν βρίσκεστε με ανθρώπους που τους αρέσουν τα ψώνια, μην παρασυρθείτε. Από την άλλη μεριά, σας αξίζει μία ανταμοιβή για  όλη σας τη σκληρή δουλειά. Μήπως υπάρχει ένα δώρο που θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας, το οποίο δεν χρειάζεται χρήματα; Χρόνο μήπως;

Ερωτικά zvdia: Αν και υπάρχουν ευκαιρίες για επικοινωνία, για να ξεκαθαρίσετε τα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: νιώθετε την πίεση να απομακρυνθείτε από το σταθερό έδαφος στο οποίο πατάτε και να πετάξετε στα σύννεφα. Όμως, είστε αποφασισμένοι να το παλέψετε για να μείνετε προσγειωμένοι. Αφεθείτε ελεύθεροι.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: θα υπάρξουν κάποιες μικρές εντάσεις στην ημέρα σας σήμερα. Οι άνθρωποι κοντά σας, ίσως οι γονείς ή ο συντροφος σας, φαίνεται να σας πιέζουν να υιοθετήσετε μία συμπεριφορά που δεν θέλετε να ακολουθήσετε. Θα διαπραγματευτείτε την ανεξαρτησία σας ή θα τρέξετε μακριά τους; Μάλλον το δεύτερο.

Ερωτικά ζωδια: Θα υπάρξουν εντάσεις καθώς ο αρης θα συνδεθεί με τον πλούτωνα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η σημερινή ημέρα είναι η αρχή μίας περιόδου δύο μηνός κατά τη διάρκεια της οποίας θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι και σε επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Σκεφτείτε και σεβαστείτε όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.