Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Παρασκευή 10/10

imerisies-4414

Κριός

zwdia γενικά: βγείτε έξω να ψωνίσετε. Όσο το κάνετε αυτό, θα βρείτε και κάποια πράγματα για τους άλλους. Θα είστε συντονισμένοι με το πνεύμα των γύρω σας. Από την άλλη όμως, αν οι άνθρωποι είναι αρνητικοί, μην διστάσετε να πάτε κάπου αλλού. Δυστυχώς, όμως, αυτό είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη.

Ερωτικά zwdia: Καθώς ο ηλιος ενώνεται με τον δια, σας δίνεται η ευκαιρία να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: οργανώστε ξανά και θέστε προτεραιότητες αντί να κάθεστε χωρίς να κάνετε τίποτα. Είναι μία καλή στιγμή να κοιτάξετε την κατάσταση που βρίσκεστε από μία καλύτερη οπτική γωνία. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το χρόνο σας.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα στραφείτε σε ανθρώπους που μπορούν να κάνουν τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει. Ψάξτε αυτή την ποιότητα στους ανθρώπους, αντί να στραφειτε στην τηλεόραση για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας. Αν δεν είστε προσεκτικοί, ίσως καταλήξετε στον καναπέ σας χωρίς κάποιον να μιλήσετε.

Ερωτικά ζωδια: Αν και υπάρχουν πιθανότητες για μερικά υπέροχα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι υπέροχες ιδέες που είχατε χθες, δεν φαίνονται τόσο καταπληκτικές σήμερα. Ένα μαύρο σύννεφο σας καλύπτει, και το μυαλό σας γεμίζει με αρνητισμό –λέγοντάς σας πως οι ιδέες σας δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Ακούστε την φωνή αυτή, αλλά μην την αφήσετε να σας κυριεύσει.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: συνδεθείτε με ανθρώπους που ενθαρρύνουν τις φαντασιώσεις σας και όχι με αυτούς που προσπαθούν να σας προσγειώσουν στην πραγματικότητα. Υπάρχει η ανάγκη να λάμψετε περισσότερο από όσο συνήθως, και δεν υπάρχει λόγος να μην πραγματοποιήσετε την ευχή σας. Αν ευθυγραμμιστείτε με τον εαυτό σας και με αξιοθαύμαστους ανθρώπους, δεν θα έχετε πρόβλημα.

Ερωτικά zvdia: Η υπέροχη μείξη ενεργειών είναι ιδανική για συναντήσεις και γενική… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: βρίσκετε τρόπους να δημιουργήσετε τάξη μέσα σε όλα τα στοιχεία που έχετε συλλέξει. Χτίζετε αργά μία δομή που θα σας βοηθήσει αρκετά. Η προσέγγισή σας είναι πρακτική και ισχυρή. Οι προσπάθειές σας θα ανταμοιφθούν.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε μία μεγάλη κίνηση. Η πρώτη σας αντίδραση ίσως είναι να καθίσετε μόνοι ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά της κατάστασης. Προσπαθήστε να μην υπερφορτώσετε το κεφάλι σας με υπερβολικά πολλές λεπτομέρειες. Κοιτάξτε την γενική εικόνα. Ίσως βρείτε την απάντηση κάνοντας έναν περίπατο.

Ερωτικά ζωδια: Η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη, με την σεληνη να προσθέτει ακόμα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε τις ιδέες σας. Ήρθε η ώρα να βρείτε μία πορεία. Έχετε σπαταλήσει αρκετή ενέργεια τελευταία, καθώς ασχολείστε ταυτόχρονα με εκατοντάδες πράγματα. Θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε σε κάτι συγκεκριμένο.

 

Λέων

Γενικά zwdia: είναι μία από εκείνες τις ημέρες που η καλή σας διάθεση μπορεί να κερδίσει όλους τους ανθρώπους γύρω σας. Δεν θα δυσκολευτείτε να λύσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα προβλήματα. Μόλις ξεκινήσετε, τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει. Μην αμφιβάλετε καθόλου!

Ερωτικά zwdia: zwdia σε σχέση: σήμερα θα είστε σε απόλυτο συγχρονισμό με… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: δεν σας αρέσει η κριτική και συνήθως όταν κάποιος σας λέει τη γνώμη του, τον απομακρύνετε. Θυμώνετε μαζί του επειδή σας πληγώνει. Σταματήστε να σκέφτεστε έτσι και καταλάβετε πως το άτομο αυτό σας κάνει χάρη.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: μην παίρνετε πράγματα που δεν σας ανήκουν. Τα μάτια σας ψάχνουν συνεχώς για πράγματα που μπορείτε να βάλετε στην τσέπη σας, ακόμα και αν κατά βάθος ξέρετε πως δεν είναι δικά σας για να τα κρατήσετε. Η φαντασία θα προσπαθήσει να σας πείσει για το αντίθετο, και θα μπείτε στην πειρασμό. Μην το κάνετε.

Ερωτικά ζωδια: Η σεληνη στο ζωδιο του ταυρου και η επαφή της με τον πλούτωνα, σηματοδοτεί πως… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: νιώθετε αρκετή πίεση αυτή την περίοδο καθώς δεν ακολουθείτε κάποιο συγκεκριμένο μονοπάτι. Η προσέγγισή σας δεν είναι απαραίτητα παραδοσιακή, και για αυτό το λόγο νιώθετε πως δεν είναι σωστή. Ο δικός σας τρόπος είναι ο σωστός τρόπος για εσάς.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: προσπαθήστε να μην σκέφτεστε ιδιαίτερα τι «πρέπει» να συμβεί. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται απαραίτητα με τον τρόπο που τα σχεδιάζετε, για αυτό μην βασίζεστε σε κάτι που δεν είναι σίγουρο πως θα συμβεί. Το κλειδί είναι να απολαύσετε τη διαδικασία.

Ερωτικά zvdia: Η θέση της σεληνης στο ζωδιο του ταυρου και σε μία από τις πιο… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: οι άνθρωποι γύρω σας αναγνωρίζουν την σκληρή σας δουλειά και τις συνειδητές σας προσπάθειες. Αυτή η θετική κριτική σας ευχαριστεί καθώς την κερδίσατε. Σήμερα θα νιώσετε τόσο καλά που ίσως κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: ποτίστε τα φυτά σας σήμερα και σιγουρευτείτε πως τα βλέπει ο ήλιος. Αν δεν έχετε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και αγοράστε μερικά. Φροντίστε οτιδήποτε το οργανικό και θα θυμηθείτε τις ρίζες σας, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς τώρα. Βυθιστείτε στη γη για να καταλάβετε το περιβάλλον γύρω σας.

Ερωτικά ζωδια: Αν και νιώθετε κάποια εσωστρέφεια, θα έχετε το θάρρος να κάνετε… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σκεφτείτε για λίγο τους μακροχρόνιους στόχους σας. Ήρθε η στιγμή να προσγειωθείτε και να υιοθετήσετε ρεαλιστική προσέγγιση πάνω σε μία κατάσταση. Για να είστε επιτυχείς στον επαγγελματικό κόσμο, θα χρειαστεί να έχετε τουλάχιστον το ένα πόδι σας στο έδαφος.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: μην αφήσετε τις ανασφάλειες ή την ρηχή κατανόηση των άλλων να γίνουν εμπόδιο στην πρόοδό σας. Υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα. Μεταδώστε την θέλησή σας σε αυτούς που χρειάζονται οδηγίες. Αν ξέρετε την απάντηση, πείτε την.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: μόνο και η σκέψη των ραντεβού σας δημιουργεί… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: το να είστε με ανθρώπους σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Σας υποστηρίζουν για την σκληρή δουλειά που έχετε κάνει. Θα θελήσουν να βοηθήσουν τις προσπάθειές σας, διευκολύνοντας έτσι την δουλειά σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: αναρωτιέστε σε ποιον ώμο να κλάψετε. Συνήθως οι άλλοι χρησιμοποιούν τον δικό σας. Η συμπόνια απέναντι στους άλλους είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερές σας δυνάμεις, αλλά να θυμάστε πως μπορεί να είναι επίσης και μία από τις μεγαλύτερές σας αδυναμίες.

Ερωτικά ζωδια: Ίσως έχετε αντίθετες απόψεις για το αν πρέπει να δεχτείτε την… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: νιώθετε την εξωτερική πίεση να σας αναγκάζει να εφαρμόσετε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης ή πράξης. Ίσως χάσετε την πίστη στον εαυτό σας. Μην το κάνετε. Αντί για αυτό, δείξτε το μοναδικό σας στυλ.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: τα καλά νέα για σήμερα είναι πως η τύχη σας ευνοεί. Θα σας δοθεί μία απίστευτη ώθηση να καταφέρετε πολλά. Το στοιχείο του αέρα που τον τελευταίο καιρό δεν υπήρχε στη ζωή σας, επανέρχεται. Η φωτιά μέσα σας θα αναζωπυρωθεί.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: με τον ερμή να γυρίζει πίσω στο ζωδιο του ζυγου σήμερα, θα υπάρξουν κάποιες… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: ακόμα και αν δεν δουλεύετε σήμερα, η δουλειά θα είναι στο μυαλό σας. Το μυαλό σας τρέχει σε μεγάλες ταχύτητες. Οι ιδέες σας αξίζουν μία προσπάθεια. Φυτέψτε σπόρους που θα ανθίσουν με τον καιρό.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: προσέξτε τις μεγάλες υποσχέσεις. Θα είναι μία από εκείνες τις ημέρες όπου οι άνθρωποι δεν θα είναι ρεαλιστές απέναντι στην εξέλιξη των πραγμάτων. Μην εκπλαγείτε από αυτά που θα ακούσετε. Είναι δύσκολο να αντισταθείτε όταν οι άνθρωποι υπόσχονται μεγάλες ανταμοιβές.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: αν μία ρομαντική γνωριμία φαίνεται πως έχει κάποιο θέμα, μην… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: έχετε ένα αίσθημα πως πρέπει να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο σας σήμερα. Εξαιτίας του συναισθήματος αυτού, ίσως αρχίσετε να νιώθετε τύψεις για τον τρόπο που ξοδεύετε τον χρόνο σας. Μην φτάσετε στην υπερβολή.

 

zwdia

 

 

zwdia