Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Πέμπτη 9/10

zwdia-imerisies-21-7

Κριός

zwdia γενικά: να είστε πιο συντηρητικοί στις πράξεις σας σήμερα, καθώς και στον τρόπο ντυσίματος. Οι άλλοι ίσως να μην εγκρίνουν την υπερβολή. Η μόδα πρέπει να αποτελεί σημαντική ανησυχία για εσάς αυτή τη περίοδο. Μην υποτιμάτε την δύναμη της προσωπικής εμφάνισης.

Ερωτικά zwdia: zwdia σε σχέση: Η σκέψη να συναντηθείτε με μία παρελθοντική φλόγα σας αναστατώνει, αλλά… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: είστε σε ευάλωτη θέση και κάποιος θα το εκμεταλλευτεί αυτό, αν τον αφήσετε. Καθώς ακολουθείτε εύκολα την ροή, οι άλλοι θα έχουν την ευκαιρία να σας χειραγωγήσουν, αν δεν καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω σας.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: οι ερωτικές σας σχέσεις δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς θα θέλατε, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Κάντε κουράγιο και θα ανακαλύψετε πως σύντομα τα πράγματα θα γίνουν όπως θέλετε εσείς. Ίσως χρειαστεί να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να λάβετε την υποστήριξη των άλλων.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: η σεληνη στο ζωδιο του ταυρου φέρνει ένα αισθησιακό στοιχείο στην… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μία δύναμη έρχεται προς το μέρος σας η οποία θα μετατρέψει μία απίστευτα ανθυγιεινή κατάσταση σε κάτι το θετικό. Οι άλλοι θα πιστέψουν πως έχετε μαγικές δυνάμεις, κρίνοντας από τον τρόπο που κάνετε μία δύσκολη κατάσταση, θρίαμβο.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: η επικοινωνία σας με κάποιον σε ρομαντικό επίπεδο δεν λειτουργεί. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να βρείτε μεταφραστή! Και οι δύο έχετε την ευθύνη να διατηρήσετε ανοιχτό το κανάλι της επικοινωνίας. Να είστε πρακτικοί αλλά και ευαίσθητη στην προσέγγισή σας.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η ευθυγράμμιση του αρη με τον δια φέρνει διασκέδαση και μία επιθυμία για… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: έχετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, και όχι απλά στην διπλανή πόλη, αλλά στην διπλανή χώρα. Η σκέψη σας διευρύνεται και θα θέλετε να ταξιδέψετε μέχρι την άλλη άκρη της γης. Προσαρμόστε τα επαγγελματικά σας σχέδια για να πραγματοποιήσετε το ονειρο σας.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: είναι φανταστική περίοδος για έρωτα και ρομάντζο, ακόμα και αν το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν είναι στα καλύτερά του. Είναι πιθανό να υπάρξουν ανάγκες που χρειάζονται απόσταση για να κατανοήσετε την σημασία τους. Αν δεν είστε με κάποιον, θα σας δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσετε κάποιον.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: θα δυσκολευτείτε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας καλώς θα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά ζωδια: μία δύσκολη αντιμετώπιση που βασίζεται σε ψέματα και ξεκίνησε χθες, θα χειροτερέψει σήμερα. Τα ψέματα που είπατε θα γίνουν μεγαλύτερα και θα βρεθείτε σε αρκετά δύσκολη κατάσταση.

 

Λέων

Γενικά zwdia: είναι εντελώς διαφορετικό να είστε φίλοι με κάποιον, από το να ταΐζετε τον εγωισμό του για να χαίρετε. Σιγουρευτείτε πως δεν λέτε ψέματα επειδή είναι αυτό που θέλει να ακούσει. Ένας πραγματικός φίλος είναι ειλικρινής πάντα, ακόμα και αν χρειαστεί να πληγώσει τα συναισθήματα του φίλου του.

Ερωτικά zwdia: Οι φιλίες και η επαφή σας με ένα ιδιαίτερο πρόσωπο λαμβάνουν ώθηση, καθώς το… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: θα σας βομβαρδίσουν με απίστευτες ιδέες σήμερα –και θα χάσετε το μπούσουλα. Το μυαλό σας είναι ορθάνοιχτο σε όλες τις πιθανότητες, και θα δημιουργηθούν ακόμα περισσότερες. Εξερευνήστε όσες περισσότερες μπορείτε.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: είναι σημαντικό να μην προσπαθήσετε να κερδίσετε την αγάπη και την εκτίμηση κάποιου μέσα από τον έλεγχο των αποφάσεών του. Ήρθε η στιγμή να αφήσετε τους γύρω σας να θέσουν τους δικούς τους κανόνες και τα δικά τους όρια. Δώστε στο άλλο σας μισό το χώρο να αποφασίσει το καλύτερο για αυτόν, και ύστερα δράστε όπως πρέπει.

Ερωτικά ζωδια: Θέλετε να απογειώσετε ένα ρομάντζο, αλλά προσέξτε να μην φανείτε… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: δεν έχετε ιδιαίτερη διάθεση σήμερα, καθώς υπήρξε μία πρόσφατη επαγγελματική κατάρρευση. Ίσως σας απέλυσαν ή σας μετέφεραν σε διαφορετική θέση. Μην πέφτετε ψυχολογικά. Δείτε το σαν ευκαιρία και όχι σαν τραγωδία.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: θα χρειαστεί να πατήσετε φρένο σήμερα στον ερωτα και το ρομάντζο. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να διαλύσετε κάποια σχέση, αλλά να συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να υιοθετήσετε ρεαλιστική προσέγγιση στον τρόπο που την διαχειρίζεστε.

Ερωτικά zvdia: Παρουσιάζεται μία ανώτερη δύναμη με την ευθυγράμμιση της σεληνης με τον ερμή, έτσι… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: κάποιος προσπαθεί να σας πείσει να τον ακολουθήσετε. Προσέξτε όμως. Αυτό που ωφελεί εκείνον δεν σημαίνει πως ωφελεί και εσάς. Το άτομο αυτό έχει μεγάλο ενθουσιασμό για την κατάσταση που βρίσκεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είστε υποχρεωμένοι να τον ακολουθήσετε.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: τα πράγματα θα καλυτερεύσουν για εσάς σήμερα και θα ανακαλύψετε πως ορισμένοι τομείς της ζωής σας αρχίζουν να μπαίνουν στη σωστή τους θέση. Να έχετε πίστη στον σχεδιασμό και στην οργάνωσή σας καθώς είναι πρακτικές που θα αποδώσουν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον ερωτα.

Ερωτικά ζωδια: Η επαφή της σεληνης με την αφροδιτη θα σας ενθαρρύνει να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: έχετε τη θέληση να δεσμευτείτε πάνω σε κάτι, αλλά υπάρχει κάποιος δισταγμός. Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνετε κάτι με αυτοπεποίθηση. Κυνηγήστε την ιδέα σας με όλη σας την δύναμη, ή καθόλου.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: ο περιορισμός και η πειθαρχία δεν είναι το φόρτε σας, αλλά είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Προσπαθήστε να μην διασκορπίσετε την ενέργειά σας προς πολλές κατευθύνσεις. Επικεντρωθείτε και διοχετεύστε την προσπάθειά σας στα σημαντικά.

Ερωτικά zwdia: Αν και ο αρης θα σας δώσει ελκυστικές και χαρισματικές επιλογές, θα απογοητευτείτε αν κάποιος δεν… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: έχετε συχνά μία εσωτερική πίεση που σας λέει πως πρέπει να είστε οι πιο γρήγοροι, οι καλύτεροι και οι πιο αποτελεσματικοί από όλους. Κάντε ένα διάλειμμα και καταλάβετε πως δεν υπάρχει λόγος για τόσο άγχος.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: εκτιμήστε τα καλά που έχετε στη ζωή σας σήμερα. Μην αφήσετε καμία μέρα να πάει χαμένη χωρίς να εκτιμάτε τους ανθρώπους που σας βοήθησαν. Κάντε ένα περίπατο. Συνδεθείτε με την πνευματική σας πλευρά και βρείτε την ικανοποίηση στο μέρος που βρίσκεστε και όχι σε αυτά που θέλετε.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή επαφή της σεληνης με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει σε ευθυγράμμιση με τα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: νιώθετε γεμάτοι ενέργεια σήμερα.  Υπάρχει μία ανώτερη δύναμη σε όλα όσα κάνετε και σε αυτά που λέτε. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, για αυτό κρατήστε τον ρυθμό σας και διατηρείστε την πορεία σας. Έχετε την υποστήριξη του σύμπαντος.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: όσον αφορά τον ερωτα και το ρομάντζο, θα χρειαστεί να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας. Μία επιθετική προσέγγιση θα σας απομακρύνει από το άτομο που θέλετε να πλησιάσετε. Μην ξεχνάτε ποτέ τις σκέψεις και τα συναισθήματα του άλλου.

Ερωτικά zvdia: Η σημερινή ευθυγράμμιση φέρνει καλά νέα αν έχετε αρκετή… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: ήρθε η στιγμή να σκεφτείτε με αισιοδοξία την επαγγελματική σας κατάσταση και την πορεία σας. Βρείτε έναν τρόπο να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Η συμπεριφορά σας είναι το παν.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: θα ανακαλύψετε πως ο ερωτας σας είναι απίστευτα μαγνητικός σήμερα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας. Υπάρχουν υπέροχες ευκαιρίες για να ενισχύσετε τις σχέσεις με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Σταθεροποιήστε την ερωτική σας σχέση με ρομαντικές λέξεις και πράξεις.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: αν και η σχέση σας με κάποιον είναι σε αρχικό στάδιο, η χημεία ανάμεσά σας… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η υποστήριξη των φίλων θα είναι απίστευτη. Στηριχθείτε πάνω τους. Το να ζητάτε βοήθεια και υποστήριξη είναι σημάδι δύναμης και όχι αδυναμίας. Μην διστάσετε να ρωτήσετε για τις ιδέες τους. Είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.

 

zwdia

 

 

zwdia