Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Σάββατο 8/11

imerisies-provlepseis-triti-6-5

Κριός

zwdia γενικά: ο εγωισμός σας θα υποστεί πίεση σήμερα. Το πρόβλημα είναι πως ανησυχείτε για κάτι το οποίο δεν είναι ολοκληρωτικά αληθινό. Κάποιος μπορεί να δρα με βάση λάθος πληροφορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ίσως παρασυρθείτε από την λανθασμένη εντύπωση κάποιου.

Ερωτικά zwdia: Καθώς ο ερμής γλιστρά στο ζωδιο του σκορπιου, θα έχετε να πείτε… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: η τυφλή υποταγή στις φιγούρες εξουσίας, ίσως να μην είναι ότι καλύτερο αυτή τη περίοδο. Κάντε ερωτήσεις και δώστε βάση, αντί να ακολουθείτε αυτόματα αυτά που σας ζητούν οι άλλοι. Έχετε το κάθε δικαίωμα.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: θα σας πιάσει το στομάχι σας σήμερα, αν προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε όλα τα μπερδεμένα θέματα της ημέρας. Είναι πάρα πολλά για να τα διαχειριστείτε μόνοι, για αυτό μην το κάνετε. Είναι μία από τις καταστάσεις που ξεκινάς να λύνεις ένα πρόβλημα μόνο για να δημιουργηθεί κάποιο άλλο. Αφήστε το προς το παρόν.

Ερωτικά ζωδια: Η μετασχηματιστική ενέργεια του σκορπιου πρόκειται να φέρει αλλαγές σε μία… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η ημέρα θα ξεκινήσει με δυσκολίες. Όλοι θα είναι περίεργοι λόγω της πλανητικής ευθυγράμμισης. Τίποτα δεν θα είναι στη θέση του και οι πράξεις των ανθρώπων θα είναι παράξενες. Να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: έχετε στο μυαλό σας κάποια μεγάλα σχέδια τα οποία τα δουλεύετε εδώ και καιρό. Το πρόβλημα είναι πως σήμερα θα υπάρξει  κάποιος διαπληκτισμός με κάτι ή κάποιον που έχει τεράστιο εγωισμό και θέλει ξαφνικά να κερδίσει και αυτός κάτι. Ή απλά θέλει να σας βάλει τρικλοποδιά. Μην εγκαταλείψετε τις ελπίδες σας. Αυτή η αντίθεση είναι απλά ένα κομμάτι της περιπέτειας.

Ερωτικά zvdia: Η σεληνη στο ζωδιο σας σήμερα θα σας βοηθήσει να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θα είστε αρκετά σκεπτικοί σήμερα, εξαιτίας μίας νέας ιδέας που βρέθηκε στο γραφείο σας ή σας παρουσιάστηκε σε κάποια συνάντηση. Το πρώτο σας ένστικτο θα είναι να απορρίψετε το σχέδιο. Μην το κρίνετε τόσο γρήγορα.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: νιώθετε περισσότερο συναισθηματικοί τελευταία. Η σημερινή ενέργεια θα σας παρασύρει και θα σας στείλει σε μία άλλη διάσταση. Απολαύστε το τουλάχιστον για λίγο, καθώς θα σας προσφέρει μία καλύτερη προοπτική για τα θέματά σας. Η ενέργεια αυτή σας αναγκάζει να αφήσετε κάποιον άλλον να πάρει τα ηνία σε ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή ευθυγράμμιση θα τονίσει το πόσο επιθυμείτε τον… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: ο ρυθμός θα γίνει αρκετά γρήγορος –πράγμα που θα σας αρέσει ιδιαίτερα. Σε αυτού του είδους το περιβάλλον μπορείτε να διαπρέψετε, για αυτό εκμεταλλευτείτε την ενέργεια και πιείτε έξτρα καφέ!

 

Λέων

Γενικά zwdia: οι άνθρωποι και οι καταστάσεις πάνω στις οποίες βασιζόσαστε το τελευταίο καιρό, ξαφνικά θα σταθούν εναντίον σας. Μην εκπλαγείτε αν κάποιος προσπαθεί να σας ρίξει κάτω από την καρέκλα. Μπορεί να πέσετε άσχημα. Ωστόσο, θα σηκωθείτε το ίδιο γρήγορα.

Ερωτικά zwdia: zwdia σε σχέση: είναι καλύτερο να αποφύγετε να πείτε τα πράγματα όπως… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: κάποιος θα προσπαθήσει να σας μάθει ένα νέο κόλπο σήμερα, αλλά το πιθανότερο είναι να μην έχει μεγάλη επιτυχία. Προσπαθήστε να κρατήσετε το μυαλό σας ανοιχτό.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: ο εγωισμός σας ήταν αρκετά αυξημένος τώρα τελευταία και πλέον νιώθετε την ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας. Μην εκπλαγείτε όμως αν ο εγωισμός σας απειληθεί από κάποιον που θα έρθει από το πουθενά με μία επιθετική συμπεριφορά, κάποιον που δεν εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς. Θα δυσκολευτείτε να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους σήμερα, καθώς θα χρειαστούν λίγο χώρο.

Ερωτικά ζωδια: Ο ερμής, ο προσωπικός σας πλανήτης, περνά στο ζωδιο του σκορπιου… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποιος με θέληση και πειθώ τόσο ισχυρά σαν τα δικά σας, θα μπει εμπόδιο στον δρόμο σας και δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε. Ίσως πρέπει να ακούσετε προσεκτικά αυτά που σας λέει, παρά να τον μπλοκάρετε αυτόματα από τα αυτιά σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: αν μάθετε την αλήθεια όλων των πραγμάτων που υπάρχουν έξω από τον κόσμο σας, θα συγκλονιστείτε. Μην πάρετε όλα όσα ακούσετε τις μετρητοίς. Είναι σημαντικό να δείτε τα πράγματα με τα ίδια σας τα μάτια. Μην εμπιστευτείτε τα λόγια κάποιου άλλου όσον αφορά το τι είναι αλήθεια και τι όχι. Αμφισβητείστε αυτά που βλέπετε.

Ερωτικά zvdia: Σήμερα θα αντιμετωπίσετε κάποιο άγχος όσον αφορά τα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: το μεγάλο σχέδιο που έχετε κάνει για το σαββατοκύριακο και ελπίζατε να ολοκληρώσετε το πρωί, πρόκειται να διαλυθεί από αναπάντεχα γεγονότα που δεν λάβατε υπόψη σας. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Τα γεγονότα αυτά ήρθαν από το πουθενά.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: δεν είναι καλή ιδέα να βάλετε όλους τους ανθρώπους στο ίδιο σακί. Θα εκνευρίσει τους άλλους και εσάς μαζί. Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε και να αφήσετε τους ανθρώπους να είναι αυτό που θέλουν. Αν θέλετε να έχουν μία συγκεκριμένη συμπεριφορά, να είστε έτοιμοι για αποτυχία και απογοήτευση καθώς και θυμό.

Ερωτικά ζωδια: Μία σχέση πρόκειται να δοκιμαστεί, ειδικά αν έχετε την… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: πείτε σε όλους τα μεγάλα νέα σας αντί να τα κρύψετε. Στο τέλος θα μαθευτούν, για αυτό είναι καλύτερο να είστε εσείς αυτοί που θα τα πείτε. Θα σας θεωρήσουν αξιόπιστους και υπεύθυνους.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: σήμερα θα βρείτε κάποιους τρόπους για να μάθετε απίστευτες πληροφορίες που το γενικό κοινό δεν γνωρίζει. Η γνώση είναι δύναμη. Όμως, η γνώση είναι συνήθως περιορισμένη. Κάντε την προσπάθεια να μάθετε πράγματα στο ίντερνετ, αν και ορισμένα από αυτά που θα μάθετε, θα είναι αναξιόπιστα.

Ερωτικά zwdia: Η σημερινή σεληνη στο ζωδιο του τοξοτη θα σας δώσει την ευκαιρία να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: σήμερα θα λάβετε κάποιες πληροφορίες που δεν θα σας αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσετε το κέφι σας. Αντί για αυτό, να είστε ανοιχτόμυαλοι και δεκτικοί. Επεξεργαστείτε τις νέες ιδέες αντί να τις απορρίψετε.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: μην περιμένετε από τους άλλους να παρατηρήσουν τα συναισθήματά σας σήμερα. εσείς σέβεστε πολύ περισσότερα τα δικά τους από όσο εκείνοι τα δικά σας. Να είστε ήρεμοι σε όλες σας τις αλληλεπιδράσεις.  Θα είναι αρκετά δύσκολο όμως, καθώς κανένας δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Όλοι θα πιστεύουν πως έχουν δίκιο και θα αρνηθούν να δουν τα πράγματα αλλιώς.

Ερωτικά ζωδια: Μία συζήτηση θα αποδειχθεί έντονη και αποκαλυπτική… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα συνεργαστείτε με κάποιους ανεξάρτητους επαγγελματίες και θα μοιραστείτε κάποιες εμπειρίες. Δουλεύετε μόνοι σας σε αρκετά πρότζεκτ, αλλά τώρα πρέπει να μοιραστείτε την πρόοδό σας και να παρουσιάσετε αυτά που έχετε μάθει και αναπτύξει.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: η επιθετική σας συμπεριφορά πρόκειται να ξεκινήσει έναν καυγά που δεν θα μπορέσετε αργότερα να επιλύσετε. Υπάρχουν απίστευτα πεισματάρηδες δυνάμεις στην εργασία και κανείς δεν θα θέλει να κάνει πίσω. Το δυσκολότερο από όλα είναι πως οι άνθρωποι θα παρεξηγήσουν συγκεκριμένα κομμάτια του παζλ. Προσπαθήστε να καταλάβετε την κατάσταση αντί να γίνετε επιθετικοί.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η πιθανότητα να συζητήσετε με ένα ιδιαίτερο… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η έξτρα ώθηση και το κίνητρο που είχατε τις τελευταίες ημέρες, έχει πλέον μειωθεί. Το μυαλό σας έχει επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Λύστε το κάθε πρόβλημα με ένα βήμα τη φορά.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: οι άνθρωποι θα είναι αρκετά δύσκολοι σήμερα. θα ανακαλύψετε πως είναι το ίδιο πεισματάρηδες με εσάς. Προσπαθήστε να μην πάρετε τα πάντα στα σοβαρά, γιατί αλλιώς θα δημιουργηθούν προβλήματα σε κάθε γωνία της ζωής σας. Δεν είναι αδυναμία ή αποτυχία αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις, για να λειτουργήσουν τα πράγματα.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: ένα νέο άτομο θα γίνει μέλος της παρέας σας… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: σήμερα θα βρεθείτε σε ένα μέρος όπου η σύγχυση θα προβάλει από παντού. Οι άνθρωποι θα  σας πλησιάζουν για συμβουλές και οδηγίες συνεχώς. Βοηθήστε τους, είναι σημαντικό.