Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 1/10

imerisies-provlepseis-deytera-5-5

Κριός

zwdia γενικά: ήσαστε τόσο πολυάσχολοι τις τελευταίες εβδομάδες με την κοινωνική σας ζωή, που χωρίς να το θέλατε παραμελήσατε τον συντροφο σας. Είναι διασκεδαστικό να είστε εκεί έξω, να παρευρίσκεστε σε πάρτι και να είστε συνέχεια με πολλούς ανθρώπους, αλλά δεν έχει μείνει καθόλου χρόνος για τον ανθρωπο σας. Προσπαθήστε να το διορθώσετε αυτό σήμερα.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: η ευφράδεια και η γοητεία θα τραβήξουν την προσοχή… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: με το να χορεύετε στο ρυθμό του αφεντικού σας, δεν πρόκειται να τον κερδίσετε. Θα εντυπωσιαστεί μόνο με την σκληρή αλήθεια και με δουλειά που μετράει. Δείξτε του πως είστε αξιόπιστοι και σταθεροί.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: είναι πιθανό να υπάρξει μία μεγάλη αλλαγή για εσάς στο άμεσο μέλλον. Ίσως αποφασίσετε πως το σπίτι και η γειτονιά δεν σας ταιριάζουν άλλο πια. Αν σκέφτεστε εδώ και καιρό να μετακομίσετε, σήμερα θα λάβετε κάποια νέα που θα σας δώσουν το κίνητρο. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με μία πρόχειρη έρευνα.

Ερωτικά ζωδια: Φαίνεται πως είστε έτοιμοι για δράση, πράγμα που ίσως γυρίσει… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι προθέσεις σας είναι σωστές, αλλά δεν επικοινωνείτε τις σκέψεις σας σωστά. Σαν αποτέλεσμα, οι άλλοι σας παρερμηνεύουν. Μην διστάσετε να μιλήσετε ξεκάθαρα. Πάρτε περισσότερο χρόνο αν τον χρειάζεστε.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: ίσως ξοδέψατε αρκετά χρήματα τις τελευταίες ημέρες, και πλέον κρατάτε την αναπνοή σας για τους λογαριασμούς που έρχονται. Ένας γρήγορος έλεγχος στις αγορές σας, θα σας χαροποιήσει αρκετά. Φαίνεται πως δεν ξοδέψατε και τόσα πολλά… Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά σε αυτά τα νέα και ξοδέψετε αυτά που σας έμειναν σήμερα.

Ερωτικά zvdia: Υπάρχει η πιθανότητα να στείλετε σεξουαλικά κύματα σε κάποιον χωρίς… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η ιδέα σας για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα, είναι ακριβώς αντίθετη με αυτή των ανωτέρων σας. Αυτό δημιουργεί αντιπαλότητα στον χώρο εργασίας, είτε το συνειδητοποιείτε, είτε όχι. Προγραμματίστε μία συνάντηση για να επιλύσετε το ζήτημα.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: είναι μία καλή ημέρα για να ρίξετε μία ματιά στις τελευταίες εβδομάδες και να αποκτήσετε προοπτική. Το πιθανότερο είναι πως δουλεύατε πολύ σκληρά και παραμελήσατε κάποιες άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας. Δώστε αυτή τη μέρα στον εαυτό σας και επισκεφθείτε φίλους ή συγγενής. Περάστε την ημέρα γελώντας.

Ερωτικά ζωδια: Με την συγκέντρωση στον τομέα των σχέσεων, ένας φίλος θα έχει κάποιες… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η διαδικασία της σκέψης σας είναι πιο αργή από ότι συνήθως, αλλά δεν πειράζει. Καλό θα ήταν να επιβραδύνετε το μυαλό σας αντί να το αφήσετε να τρέχει με χίλια. Το πρόβλημα είναι πως νιώθετε πίεση από τους άλλους. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι.

 

Λέων

Γενικά zwdia: η σημερινή ενέργεια σηματοδοτεί πως η πρώτη σας προτεραιότητα πρέπει να είναι να περάσετε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας. Σκεφτείτε να περάσετε το απόγευμά σας κάνοντας δραστηριότητες με παιδιά. Για το βράδυ, βγείτε έξω με τον συντροφο σας.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: νιώθετε το κίνητρο να δεσμευτείτε σοβαρά με κάποιον; Ή μήπως είστε … Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: το σπίτι και η οικογένεια θα παίξουν σημαντικό ρόλο για εσάς σήμερα. Η ασφάλεια σε αυτούς τους τομείς είναι η κινητήριος δύναμή σας. Σιγουρευτείτε πως οι  γύρω σας βρίσκονται στην ίδια σελίδα με εσάς, έτσι ώστε οι προσπάθειές σας να μην έρχονται σε αντίθεση με τους άλλους.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: είναι πιθανό οι σκέψεις σας να είναι σε απόλυτο συγχρονισμό με την εργασία σας. Όσο και αν θέλετε να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και στην οικογένεια, δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Όταν είστε σπίτι, βρίσκετε πάντα λόγο να κοιτάξετε τα mail σας. Ίσως τηλεφωνείτε συνεχώς στη δουλειά για εξελίξεις. Ό, τι και αν συμβεί, η οικογένεια θα καταλάβει και θα συγχωρέσει την τρελή αυτή συμπεριφορά. Απλά ενεργοποιείτε στην γοητεία σας!

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινές όψεις της σεληνης σηματοδοτούν πως υπάρχει μία έντονη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: είναι σημαντικό να διασκεδάζετε στην εργασία σας, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να τακτοποιείτε και τη δουλειά σας. Οι άλλοι αρχίζουν να υποπτεύονται πως δεν προσπαθείτε αρκετά…

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: είναι μία πολύ καλή ημέρα για τα οικονομικά σας. Με τις πιστωτικές σας στο όριο, ίσως σκέφτεστε πως ο τραπεζικός σας λογαριασμός δεν είναι στα καλύτερά του. Όμως, σήμερα θα λάβετε κάποια νέα που θα σηματοδοτούν το αντίθετο. Όποια και αν είναι αυτά τα νεα, θα σας χαροποιήσουν.

Ερωτικά zvdia: Με την σέξι αφροδίτη να βρίσκεται στο ζωδιο σας, νιώθετε πιο ερωτικοί… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: μην βιάζεστε. Δεν έχετε όλα τα κομμάτια του παζλ ακόμα. Είναι μία από εκείνες τις ημέρες που μία βιαστική κίνηση μπορεί να καταστρέψει όλη σας την προσπάθεια. Προσέξτε.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: σήμερα δεν θα έχετε όρεξη για πολλά και σίγουρα σας αξίζει να νιώθετε έτσι! Αξίζετε ένα διάλειμμα ύστερα από τις τόσες δραστηριότητες της προηγούμενης εβδομάδας. Δώστε στον εαυτό σας ένα δώρο. Κάντε αυτό που θέλετε. Χαλαρώστε και ξεκουραστείτε.

Ερωτικά ζωδια: Θα βρείτε τον χρόνο να επενδύσετε σε ένα ψυχαγωγικό πλάνο, ειδικά αν νομίζετε πως… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: όταν παίρνετε τα ηνία σε πρότζεκτ ή σε ομαδικές καταστάσεις, σιγουρευτείτε πως ταυτόχρονα σέβεστε τις συντηρητικές προοπτικές των άλλων. Κάποιες καταστάσεις ίσως σας οδηγήσουν σε μπελάδες. Προσέξτε τα λόγια σας.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: είστε αρκετά πρακτικά άτομα, όμως σήμερα οι σκέψεις σας μόνο πρακτικές δεν θα είναι. Το ένστικτό σας ενισχύεται, και θα είστε σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τα συναισθήματα των άλλων. Αυτό θα σας επιτρέψει να τους κατανοήσετε, πράγμα που θα εκτιμηθεί. Το ένστικτο θα σας εμπνεύσει να δείτε ένα πρόβλημα με άλλα μάτια.

Ερωτικά zwdia: Θα παρουσιαστούν κάποιες υπέροχες κοινωνικές επιλογές, πράγμα που θα σας δώσει… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: είστε σε δύσκολη θέση. Είστε έτοιμοι να πάρετε τον έλεγχο και να προχωρήσετε ένα πρότζεκτ, αλλά δεν έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε το σχέδιο και την ιδέα σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: σήμερα θα αντιμετωπίσετε αρκετές αντιστάσεις με την πλανητική ενέργεια που σας περιβάλει. Ακόμα και αυτοί που είναι συνήθως δίπλα σας, δεν θα συνεργάζονται. Προσπαθήστε να μην αφήσετε την κατάσταση να σας επηρεάζει. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και προχωρήστε μόνοι αν χρειαστεί.

Ερωτικά ζωδια: Η σεληνη σας ενθαρρύνει να υιοθετήσετε μία πιο ευαίσθητη προσέγγιση απέναντι στους… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η ημέρα θα είναι γεμάτη σύγχυση, πράγμα που δεν μπορείτε να το ανεχτείτε. Η ένταση θα προέρχεται από το γεγονός πως οι άνθρωποι δεν έχουν τη θέληση να αλλάξουν. Ενθαρρύνετέ τους να σας εμπιστευτούν.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: οι σκέψεις σας θα είναι σε στόχους και στο μέλλον, ειδικά στην καριέρα σας. Ενώ έχετε κάνει αρκετή πρόοδο τους τελευταίους μήνες, θέλετε να υπάρχει συνεχής κίνηση. Είναι μία καλή ημέρα να σκεφτείτε τρόπους για να γίνει αυτό.

Ερωτικά zvdia: Αν σκέφτεστε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ίσως μπείτε στον πειρασμό να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η σκέψη σας βρίσκεται στο σωστό δρόμο, αλλά αν δεν έχετε την θέληση και τις ικανότητες να θέσετε σε κίνηση τις ιδέες σας, δεν θα κάνετε τίποτα. Υιοθετήστε μία πιο θαρραλέα προσέγγιση και θα φτάσετε στην επιτυχία.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: η σημερινή ενέργεια ενισχύει την φιλοδοξία σας. Θα σκέφτεστε συνεχώς κάποιες επαγγελματικές καταστάσεις. Θα  ανακαλύψετε τρόπους για να επεκτείνετε την καριέρα σας. Θα ζητήσετε προαγωγή ή θα αλλάξετε εντελώς επάγγελμα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: έχετε τη διάθεση να το γιορτάσετε, ίσως εξαιτίας μίας ρομαντικής… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: τα γεγονότα της ημέρας δεν είναι και τα καλύτερα. Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν  κάτω από την επιφάνεια, τα οποία δεν τα βλέπετε. Θα χρειαστεί να πιάσετε το νόημα πίσω από τις λέξεις για να συνειδητοποιήσετε που βρίσκεστε, καθώς και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε.

 

zwdia

 

 

zwdia