Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τετάρτη 5/11

imerisies-provlepseis-kyriaki-11-5

Κριός

zwdia γενικά: είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα για να ρίξετε μία καλύτερη ματιά στις σχέσεις σας. Η ατζέντα σας είναι γεμάτη ονόματα. Το τηλέφωνό σας χτυπάει συνεχώς. Λαμβάνετε άπειρα μηνύματα και email καθημερινά. Όμως δεν είναι περίεργο που αισθάνεστε μόνοι; Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείτε τις επιφανειακές σχέσεις και να επικεντρωθείτε πάνω σε αυτές που σημαίνουν πραγματικά κάτι για εσάς.

Ερωτικά zwdia: Ελεύθεροι: συνεχίστε να μιλάτε, καθώς οι οικείες συζητήσεις θα…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: δεν μπορείτε να συνεργαστείτε με κάποιον στην εργασία σας και δυστυχώς, η τάση αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες εβδομάδες. Θυμηθείτε πως η επικοινωνία και η αμοιβαία κατανόηση είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Παίξτε σωστά τον δικό σας ρόλο.

 

Ταύρος

γενικά ζωδια: Αν τον τελευταίο καιρό κοιτάτε το παρελθόν, ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από αυτό. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να επισκέπτεστε την παιδική σας ηλικία ή να επαναφέρετε συγκεκριμένες σχέσεις με παλιούς φίλους. Όμως οι πλανήτες σας κάνουν υπερβολικά ρομαντικούς και η πραγματικότητα θα σας απογοητεύσει. Το να κοιτάτε προς τα πίσω δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσετε το μέλλον. Η νοσταλγία δεν αποτελεί αυτό που ήταν παλιά!

Ερωτικά ζωδια: Ένα συγκεκριμένο συμβάν παίζει συνεχώς στο μυαλό σας…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η σκέψη σας επιταχύνεται. Θα ανακαλύψετε πως πράγματα που χρειαζόσαστε ώρες για να τα σκεφτείτε, πλέον θα θέλουν μερικά λεπτά. Αυτή η πνευματική οξύτητα θα σας συντροφεύσει για τις επόμενες εβδομάδες, για αυτό εκμεταλλευτείτε την. Μπορείτε να πετύχετε πολλά.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: μερικές φορές οι σχέσεις είναι σαν μαγνήτες. Όταν θέλετε να πλησιάσετε, το άλλο άτομο προσπαθεί να απομακρυνθεί. Όταν κάνετε ένα βήμα πίσω, τρέχει ξανά πίσω στη ζωή σας. Η ανθρώπινη φύση είναι περίπλοκη. Αυτή τη περίοδο το πιθανότερο είναι να έχετε κάνει ένα βήμα πίσω, αν και δεν τα έχετε παρατήσει ολοκληρωτικά. Αυτό θα σας δώσει λίγο χρόνο για να σκεφτείτε ποια πλευρά σας είναι η πιο μαγνητική.

Ερωτικά zvdia: Είτε είστε με φίλους είτε συζητάτε με τον συντροφο σας…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: οι πληροφορίες θα έρχονται τόσο γρήγορα που θα δυσκολευτείτε να τις αφομοιώσετε όλες. Συνειδητοποιήστε πως δεν χρειάζεται να τα μάθετε όλα σήμερα. Μπορείτε να το κάνετε και αργότερα. Μην πιέσετε τον εαυτό σας υπερβολικά.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: περνάτε σε μία φάση αμφιβολίας, ειδικά όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Θέλετε όλα να είναι ξεκάθαρα στις σχέσεις και τα συναισθήματα. Θα σκεφτείτε αρκετά τις σχέσεις σας τις επόμενες μέρες. Είστε σίγουροι πως έχετε επιλέξει το σωστό άτομο; Είναι τα συναισθήματά του ειλικρινή; Μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό το άτομο; Οι επόμενοι δύο μήνες θα σας φέρουν απαντήσεις. Μην ξεχνάτε πως κανείς δεν είναι τέλειος.

Ερωτικά ζωδια: Τα συναισθήματα είναι αρκετά έντονα, και υπάρχει πιθανότητα να σας…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το μυαλό σας θα είναι πιο περίεργο από ποτέ. Θα έχετε μία διαρκή δίψα για πληροφορίες, γεγονότα και λεπτομέρειες, για κάθε θέμα. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Φροντίστε την δίψα σας αυτή συμμετέχοντας σε ένα εργαστήριο.

 

Λέων

Γενικά zwdia: εδώ και ένα μήνα αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά ίσως χάσετε την ισορροπία σας. Είναι μία υπέροχη ημέρα να λύσετε διαφωνίες του προηγούμενου μήνα ή να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας στους άλλους. Μην διστάσετε να παίξετε αλήθεια ή θάρρος. Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική.

Ερωτικά zwdia: Μήπως σκέφτεστε να κάνετε ένα διάλειμμα όσον αφορά την…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: το να γνωρίζετε ενστικτωδώς κάτι δεν θα είναι αρκετό. Οι άνθρωποι θα χρειαστούν απτά γεγονότα για να πιστέψουν αυτά που λέτε. Η τάση αυτή θα συνεχιστεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες –για αυτό να έχετε εύκαιρες αποδείξεις συνέχεια στα χέρια σας.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: έχετε την τάση να ζείτε την ζωή σας έμμεσα, μέσα από τον συντροφο σας. Σήμερα θα συνειδητοποιήσετε πως αυτό δεν είναι κάτι το υγιές. Ίσως καταλάβετε πως δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε, με αποτέλεσμα η ενέργειά σας να εξαντλείται. Γίνετε εγωιστές για σήμερα. Μερικές φορές πρέπει να κάνετε πράγματα και για τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: Με πρόθεση ή όχι, οι άνθρωποι θα πατήσουν τα κουμπιά σας…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποια μικρά ταξίδια θα έχουν άμεση σχέση με την εργασία σας για τις επόμενες εβδομάδες. Ίσως σας στείλουν κάπου για να ολοκληρώσετε κάποιο πρότζεκτ ή για κάποιου είδους έρευνα. Όπως και να έχει, απολαύστε αυτή την αλλαγή στην καθημερινότητα. Θα σας εμπνεύσει.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: βλέπετε νέους ορίζοντες. Είναι πιθανόν να μην έχουν τελειώσει ακόμα οι αλλαγές που περνάτε τον τελευταίο καιρό. Ίσως ακόμα δυσκολεύεστε να εμποδίσετε τον εαυτό σας να τρέξει μακριά. Η αναγέννησή σας θα ολοκληρωθεί μόλις καθορίσετε ξεκάθαρα τις επιθυμίες σας. Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα για να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε. Τα πράγματα δεν είναι τόσο καθαρά.

Ερωτικά zvdia: Η επαφή της σεληνης με τον ερμή ενθαρρύνει συζητήσεις, αλλά…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: στην αρχή θα απολαύσετε την ποικιλία των πληροφοριών που θα έρθει προς το μέρος σας τις επόμενες δύο εβδομάδες, αλλά στο τέλος θα επιβραδύνετε και θα μπερδευτείτε. Το κλειδί για αυτή την περίοδο είναι να κάνετε ένα βήμα τη φορά. Προσπαθήστε να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: κρύβετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες από τους άλλους. Πρέπει να εμπιστεύεστε κάποιον για να μοιραστείτε συναισθήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να μαντεύουν τα βαθύτερά σας μυστικά. Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε χρόνο στην ερωτικής ας ζωή, αν πείτε στον συντροφο σας τι πραγματικά θέλετε από τη σχέση, ή τι θέλετε να αλλάξετε. Μιλήστε για αυτό. Ο συντροφος θα σας ακούσει.

Ερωτικά ζωδια: Θα θελήσετε να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας αν αισθάνεστε πως…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η επικοινωνία με τους άλλους στην εργασία θα είναι αρκετά ισχυρή για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο. Θα μπορέσετε να κάνετε άλματα στους ετήσιους στόχους σας αν χρησιμοποιήσετε αυτή τη περίοδο σοφά και παραγωγικά.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: σήμερα θα θελήσετε να αλλάξετε κάποιες από τις ηθικές και κοινωνικές αξίες που εμποδίζουν τις σχέσεις σας. Βλέποντας όλα αυτά τα εμπόδια και παρατηρώντας και τους άλλους να παλεύουν με αυτά, αποφασίσατε πως ήρθε η ώρα να τα λύσετε μία και καλή. Απλά σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή των κοντινών σας ανθρώπων. Δεν είναι όλοι τόσο ανοιχτόμυαλοι όσο εσείς.

Ερωτικά zwdia: zwdia σε σχέση: αν η σχέση σας φαίνεται ασταθής…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: υπάρχει μία μικρή ιδέα ή κάποιο πρόβλημα στο μυαλό σας, το οποίο δεν μπορείτε να αφήσετε πίσω σας. Όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο περισσότερο σας τρελαίνει. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την προοπτική σας. Αυτό το γεγονός θα συμβεί πολλές φορές για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: οι άνθρωποι γύρω σας δυσκολεύονται μερικές φορές να καταλάβουν τον προορισμό σας. Ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αν αποφασίσετε να μείνετε σπίτι, δεν θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Αν πρέπει να πάτε στην δουλειά, να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο ξεκάθαροι με τους άλλους. Αν δεν το κάνετε, οι προτάσεις σας δεν θα εισακουστούν.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: είστε στην ίδια συχνότητα με τον συντροφο σας και η…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποια πνευματική μάχη θα είναι κάτι συνηθισμένο στην ημέρα σας για τις επόμενες εβδομάδες. Οι άνθρωποι δεν θα συμφωνούν μαζί σας και δεν θα διστάσουν να το πουν ούτε σε εσάς, ούτε στον υπόλοιπο κόσμο. Θα βρεθείτε σε αμυντική στάση.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: Ίσως έχετε κάποιες αμφιβολίες τις επόμενες ημέρες. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας κατά τη διάρκεια αυτής της μη παραγωγικής περιόδου. Αν κάποιος στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή, σας ζητήσει μεγαλύτερη δέσμευση, θα μπείτε στον πειρασμό να πατήσετε φρένο χωρίς να ξέρετε το λόγο. Περιμένετε λίγο πριν απαντήσετε.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: κάποιες ευχάριστες επιρροές υποδηλώνουν πως…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: η αβεβαιότητα όσον αφορά μία συγκεκριμένη κατάσταση, σας κάνει να νιώθετε ανεπαρκείς ή άχρηστοι. Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας. Το θέμα είναι πως δεν έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Οι πληροφορίες αυτές θα έρθουν τις επόμενες εβδομάδες.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: τι φοβάστε; Την επαφή με τους άλλους ανθρώπους; Είναι σαν να υπάρχει ένα αόρατο σκοινί, το οποίο σας εμποδίζει να πλησιάσετε τους ανθρώπους, ή χειρότερα, σας τραβάει προς τα πίσω. Τι συμβαίνει; Βιώνετε μία περίοδο που έχει μεγάλη σχέση με τον παρελθόν σας. Μία αποτυχημένη σχέση σας στοιχειώνει και επιβαρύνει την τωρινή. Ξεφορτωθείτε αυτά τα τραύματα.

Ερωτικά ζωδια: Αν θέλετε να βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή…διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: η επαγγελματική σας ζωή θα κυλήσει ομαλά για τις επόμενες εβδομάδες. Το κλειδί είναι να μην κατασταλάξετε. Είναι εύκολο για εσάς να τεμπελιάσετε, καθώς με λιγότερη προσπάθεια θα παράγετε το ίδιο αποτέλεσμα. Αντί για αυτό, προσπαθήστε να πετύχετε περισσότερα.