Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 11/11

imerisies-1-7-14

Κριός

zwdia γενικά: Μήπως νιώθετε πως δεν μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας; Ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να επιλέξετε μία κατεύθυνση στην ζωή. Σήμερα, να περιμένετε αρκετή πίεση από ένα κοντινό σας πρόσωπο. Θα νιώσετε την υποχρέωση να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις του ατόμου αυτού. Όσο εκνευριστικό και αν είναι, να θυμάστε πως θέλει το καλό σας.

Ερωτικά zwdia: αν βγουν στην επιφάνεια ανείπωτες κακίες, μιλήστε και… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: πολλά κομμάτια αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους. Ακολουθήστε τα σημάδια που σας στέλνει το σύμπαν. Σας οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι. Αποδεχτείτε και αγκαλιάστε το μονοπάτι αυτό αντί να αντιστέκεστε. Ακολουθήστε την ροή.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: υπάρχει κάποιος που σας καταδιώξει; Μήπως υπάρχει μία κατάσταση που την αισθάνεστε αφόρητα καταπιεστική; Σήμερα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να καθορήσετε την πηγή των προβλημάτων σας. Και τα καλά νέα είναι πως αυτό είναι το πρώτο βήμα για να απελευθερωθείτε από αυτά. Όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: θα είναι αρκετά δύσκολο να καταλάβετε τον άνθρωπο που… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: οι συζητήσεις με τους άλλους θα είναι  αρκετά μπερδεμένες, και μέχρι το τέλος θα είστε σίγουροι πως δεν καταλάβατε απολύτως τίποτα. Είναι το ζήτημα της ημέρας. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα την επόμενη.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: αν και η διάθεσή σας είναι συνεσταλμένη και μέτρια, νιώθετε που και που τον πειρασμό να ξεδώσετε. Ωστόσο, αν προσπαθήσετε να κάνετε επίδειξη σήμερα, δεν θα σας αρέσει η αντίδραση των άλλων. Είναι φυσικό για εσάς να θέλετε να εντυπωσιάσετε τους άλλους, αλλά πρέπει να το κάνετε με απλότητα.

Ερωτικά zvdia: Κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς εξαιτίας της ικανότητάς σας να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: οι ιδέες θα ακούγονται καλές στην αρχή, αλλά αν δεν έχουν πραγματικό συναίσθημα και πάθος πίσω τους, μην εμπιστευτείτε τα άτομα που σας τις δίνουν. Αν ένα κόνσεπτ δεν έχει συναισθηματική επένδυση, θα αποτύχει.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: έχετε να παίξετε έναν σημαντικό ρόλο. Η διάθεση σήμερα θα είναι απογοητευτική, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα την διαχειριστείτε, θα σας φέρει ανταμοιβές και αναγνώριση. Η δύναμή σας, ο έλεγχος και η σταθερότητα είναι που θα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία. Να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: Η επαφή της αφροδιτης με τον κρονο, ενθαρρύνει σκέψεις για… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: το μυαλό σας είναι στο σωστό σημείο, αλλά το ένστικτο σας λέει άλλα. Εν ολίγοις, τα συναισθήματά σας είναι σε αντίθεση με τις σκέψεις σας και αυτό σας δυσκολεύει να βρείτε την σταθερότητα που χρειάζεστε για να κάνετε την δουλειά σας παραγωγικά.

 

Λέων

Γενικά zwdia: θα νιώσετε πως κάτι εμποδίζει την πρόοδό σας. Οι άλλοι σας κάνουν ερωτήσεις και ζητούν την άποψή σας. Ίσως θέλετε να τους πείτε «την αλήθεια» έτσι όπως την καταλαβαίνετε, και θα μπείτε στον πειρασμό να μιλήσετε χιουμοριστικά. Το χιούμορ όμως δεν θα είναι το φόρτε σας σήμερα. Μπορείτε να δοκιμάσετε, αλλά καλύτερα να υιοθετήσετε μία πιο ευαίσθητη συμπεριφορά.

Ερωτικά zwdia: zwdia σε σχέση: η σημερινή ημέρα φέρνει την ευκαιρία να… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: κάποιος από την δουλειά θα αρχίσει να σας μιλάει. Θα καλωσορίσετε την συζήτηση αυτή, καθώς κρύβετε συναισθήματα για το άτομο αυτό και θέλετε να ακούσετε τις απόψεις του. Μην παρασυρθείτε όμως.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: η σημερινή ημέρα θα είναι κάπως μουντή. Δεν θα μπορείτε βρείτε έναν τρόπο για να βγείτε από την κατάσταση που βρίσκεστε. Ίσως έχετε κάποια οικονομικά ή σωματικά προβλήματα. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν βασίζεστε αρκετά στις ικανότητές σας για να τα καταφέρετε. Είναι πιθανό να μην φροντίζετε το σώμα σας όσο πρέπει.

Ερωτικά ζωδια: Μήπως κάποιος το παίζει δύσκολος; Αν ναι, δεν θα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: θα είναι δύσκολο για εσάς να σκεφτείτε χωρίς να ονειρευτείτε. Οι σκέψεις για την δουλειά θα οδηγήσουν σε φαντασιώσεις για τον ερωτα. Δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε προσγειωμένοι. Βάλτε τα δυνατά σας και φροντίστε να μην σας δει ο εργοδότης να χαζεύετε.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: σπαταλάτε την ενέργειά σας και το ξέρετε. Βγαίνετε για φαγητό, πηγαίνετε σε πάρτι και σε εκδηλώσεις, αλλά ποτέ δεν είστε πραγματικά παρόντες. Ακούτε τους ανθρώπους αλλά αυτά που λένε δεν σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Βαριέστε και φοβάστε να το παραδεχτείτε. Το βάθος της εσωτερικής σας αναζήτησης απαιτεί να εξετάσετε την ζωή σας ξανά.

Ερωτικά zvdia: Μία πιθανή παρεξήγηση ίσως είναι η βάση μίας ρομαντικής… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: δώστε προτεραιότητα στο πρόγραμμά σας πριν ξεκινήσετε. Είναι πολύ εύκολο για εσάς να παραστρατήσετε κάνοντας κάτι που δεν είναι τόσο σημαντικό. Πριν το καταλάβετε, θα έχετε χαραμίσει την μισή μέρα, όταν θα έπρεπε να κάνατε κάτι άλλο.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: δεν είναι πάντα εύκολο να σκέφτεστε την πορεία της ζωής σας. Φανταστείτε πως θα ήταν αν ήσαστε μόνοι στον κόσμο, με τίποτα να σας κρατάει πίσω και τίποτα να σας πιέζει. Τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, αφιερώστε μία ώρα οραματίζοντας πως θα ήταν η ζωή σας κάτω από αυτές τις περιστάσεις. Θα σας βοηθήσει αρκετά.

Ερωτικά ζωδια: Ελπίζετε να βρείτε το μυστικό της καρδιάς κάποιου; Αν ναι… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποιος θα έχει μία δυνατή συναισθηματική αντίδραση σε κάτι που θα πείτε ή θα κάνετε. Η αντίδραση δεν θα είναι πρέπουσα και πρέπει να του το πείτε. Το άτομο αυτό έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και δεν σκέφτεται λογικά. Βοηθήστε τον.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τα επαγγελματικά σας. Πρέπει να φέρετε περισσότερη διασκέδαση στη ζωή σας και να βιώσετε απολαύσεις που δεν έχετε ξαναζήσει. Έχετε την τάση να ξεχωρίζετε τον κόσμο της εργασίας με  αυτόν της διασκέδασης. Στην πραγματικότητα, η δουλειά γίνεται καλύτερη όταν είναι περισσότερο διασκεδαστική.

Ερωτικά zwdia: Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πείτε, είναι καλή ημέρα να το συζητήσετε… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: τίποτα δεν θα βγάζει νόημα. Θα καταλήξετε να παίζετε τις αποφάσεις κορώνα γράμματα. Μην απογοητεύεστε. Αποδεχτείτε το και προχωρήσετε σε κάτι άλλο. Μην ανησυχείτε για πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: μπορεί να έχετε εξαντληθεί, αλλά πρέπει να συνεχίσετε. Μπαίνετε σε μία μεγάλη περίοδο εργασίας και διατήρησης. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για καθυστερήσεις. Βάλτε τα δυνατά σας για να βγείτε από την απραξία. Ήρθε η ώρα να σηκωθείτε και να πράξετε!

Ερωτικά ζωδια: Αν η μέρα έχει αρκετά σοβαρό τόνο, ίσως οφείλεται στις υπερβολικά πολλές… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: μην προσπαθήσετε να κάνετε τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι είναι ήδη. Αν δεν προσέξετε, θα παρασυρθείτε σε θέματα που δεν πρόκειται να λύσετε ποτέ. Τα λόγια θα παρεξηγηθούν και οι άνθρωποι θα είναι πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: σε μία σειρά ημερών που έχει δοκιμαστεί στα άκρα η υπομονή σας, έρχεται η στιγμή της αλήθειας. Να περιμένετε μία πιεστική ημέρα όπου θα κληθείτε να εκφράσετε τα βαθύτερά σας κίνητρα. Η αντιμετώπιση μίας φιγούρας εξουσίας, ίσως πυροδοτήσει κάποιο ξέσπασμα. Παραμείνετε ψύχραιμοι.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: η επαφή της σεληνης με τον αρη, ενισχύει τις εντάσεις σε ένα… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Οικονομικά και καριέρα zvdia: αυτά που βγάζουν νόημα σε εσάς δεν σημαίνει πως βγάζουν νόημα και στους άλλους. Κάτι θα χαθεί στην μετάφραση και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό. Μην ταυτίζεστε συναισθηματικά με τα αποτελέσματα.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: ανυπομονείτε για διασκέδαση και πειραματισμούς; Όσο και αν αποτελούν πειρασμό, θα χρειαστεί να αγνοήσετε αυτές τις σκέψεις. Δεν έχετε τον χρόνο, τουλάχιστον σήμερα. Θα είστε απασχολημένοι με μικρά επείγοντα περιστατικά και θα πρέπει να δικαιολογείτε σε όλους τις αποφάσεις σας.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: με ένα εσωτερικό ψάξιμο μπορείτε να λάβετε μία ξεκάθαρη… διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

οικονομικά και καριέρα ζωδια: τα λόγια σας θα φέρουν αρκετό βάρος –για αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα σας. Η συναισθηματική αυτή κατάσταση μπορεί να σας ωφελήσει ή όχι, ανάλογα με το πώς θα παίξετε τα χαρτιά σας. Επιλέξτε με προσοχή τις μάχες σας.