Ημερήσιες Προβλέψεις zwdia shmera Τρίτη 7/10

imerisies-provlepseis-pempti-8-5

Κριός

zwdia γενικά: ένας συνεργάτης θα λείψει σήμερα, πράγμα που θα αυξήσει τις υποχρεώσεις σας στην εργασία, με αποτέλεσμα να αναστατωθείτε. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μαζί. Ένα απόμακρο οικογενειακό μέλος με το οποίο δεν έχετε επικοινωνία, ίσως σας τηλεφωνήσει ξαφνικά, και θα περάσετε ένα διασκεδαστικό μισάωρο στο τηλέφωνο.

Ερωτικά zwdia: Το αίσθημα της διασκέδασης συνεχίζεται όσον αφορά την…Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας.  

zodia-taro-45

Οικονομικά και καριέρα zwdia: ζείτε σε έναν φανταστικό κόσμο και τώρα νιώθετε προδομένοι από τις φαντασιώσεις σας. Τα όνειρά σας δεν εκπληρώνονται έτσι όπως θέλετε. Κάντε υπομονή. Πρέπει να καταλάβετε το παρελθόν καλύτερα πριν μπορέσετε να κινηθείτε στο μέλλον.

 

Ταύρος

Γενικά ζωδια: ζεστοι και ευαίσθητοι από τη φύση σας, σήμερα θα νιώσετε ιδιαίτερα αισθησιακοί. Το σεξ και το ρομάντζο είναι στο μυαλό σας. Τα ρομαντικά μυθιστορήματα και οι ταινίες θα γίνουν αρκετά ενδιαφέροντα για εσάς, καθώς και το άνετο κρεβάτι σας μαζί με ζεστά αφρόλουτρα. Σχεδιάσετε ένα ρομαντικό απόγευμα με τον άνθρωπό σας, ίσως ένα δείπνο υπό το φως των κερδιών.

Ερωτικά ζωδια: Η σημερινή ημέρα θα είναι  όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι –ή έτσι θα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: τα ονειρα που φτάσατε, ξαφνικά γίνονται δευτερεύουσας σημασίας. Σας βομβαρδίζουν με πιο πρακτικά θέματα και τα όνειρά  σας  μπαίνουν στην άκρη. Μερικές φορές πρέπει να δίνετε προτεραιότητα σε άλλα πράγματα, αλλά μην ξεχνάτε τα όνειρά σας γενικά.

 

Δίδυμοι

Γενικά zvdia: ένα μικρό ατύχημα θα συμβεί στο σπίτι σας σήμερα, αλλά μην ανησυχείτε, Θα προκαλέσει περισσότερο γέλιο παρά ζημιά. Θέλετε το σπίτι σας να είναι τέλειο, καθώς ένας φίλος ή το αγαπημένο σας πρόσωπο πρόκειται να σας εμπιστευτεί. Σηματοδοτείται οικεία συζήτηση ή παθιασμένη συνάντηση.

Ερωτικά zvdia: Ελεύθεροι: σήμερα μπορείτε να είστε εσείς οι νικητές. Είτε συμμετέχετε σε… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: φαίνεται πως κάνατε κάποια σχέδια με λάθος βάσεις. Τώρα αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πως κάτι που νομίζατε για γεγονός, αποτελεί προϊόν φαντασίας. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, και να τα κοιτάξετε όλα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

 

Καρκίνος

Γενικά ζωδια: σήμερα θα λάβετε ένα αναπάντεχο δέμα, από πολύ μακριά. Οι καταστάσεις θα είναι αρκετά περίεργες. Φίλοι ή συγγενείς που δεν περιμένατε θα εμφανιστούν μπροστά σας. Στο τέλος όλο αυτό θα είναι αρκετά διασκεδαστικό, αλλά φροντίστε να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: μία ακραία οικογενειακή κατάσταση θα κυριαρχήσει στην… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, πατρονάρετε την συμπεριφορά σας γύρω από ταινίες και βιβλία που έχετε διαβάσει. Τώρα όμως αρχίζετε να καταλαβαίνετε πως δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη στρατηγική. Αναθεωρήστε την προσέγγισή σας.

 

Λέων

Γενικά zwdia: σήμερα θα σκεφτείτε τρόπους για να βγάλετε περισσότερα χρήματα, έτσι ώστε να προχωρήσετε την ζωή και τις φιλοδοξίες σας. Αυτό μπορεί να είναι σε συνεργασία με τον συντροφο σας ή μερικούς στενούς φίλους. Κάποιες βόλτες στα μαγαζιά ίσως έχουν σαν αποτέλεσμα παρορμητικές αγορές, δώρα, ακόμα και για τον εαυτό σας. Προγραμματίστε λίγο χρόνο για τον σύντροφο σας ή βγείτε έξω για να βρείτε κάποιον αν είστε ελεύθεροι.

Ερωτικά zwdia: Η σημερινή ευθυγράμμιση σηματοδοτεί δραστηριότητες που θα σας απασχολήσουν όλη… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: είστε εκτός ισορροπίας σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας και αυτό έχει καταστροφική επιρροή στην καριέρα σας. Φαίνεται πως κάτι σας αποσπά την προσοχή και δεν μπορείτε να δώσετε το 100%. Ρίξτε μία ματιά σε αυτή τη κατάσταση.

 

Παρθένος

Γενικά ζωδια: η παθιασμένη σας φύση θα εκδηλωθεί περισσότερο από ότι συνήθως σήμερα. Η ατμόσφαιρα θα σας δώσει ζεστά, οικεία συναισθήματα που θα φέρουν φίλους και ζευγάρια πιο κοντά. Προετοιμαστείτε για όμορφες στιγμές και διασκέδαση. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός θα γεμίσουν την ατμόσφαιρα.

Ερωτικά ζωδια: zwdia σε σχέση: όσο θα περνάει η ημέρα τόσο καλύτερη θα γίνεται, παρά μία ανησυχία στα.. Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποιος προσπαθεί να σπάσει την φούσκα μέσα στην οποία ζείτε. Φαίνεται πως ταξιδεύετε μόνοι στον φανταστικό σας κόσμο και το απολαμβάνετε, αλλά τώρα κάποιος θα σας εκθέσει την σκληρή πραγματικότητα μίας κατάστασης. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε την θέση σας.

 

Ζυγός

Γενικά zvdia: μία έντονη κάρτα, ένα email ή τηλεφώνημα θα έρθει από έναν αδερφό ή κάποιο συγγενή σήμερα. Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία να λύσετε ένα ζήτημα με αυτό το άτομο, αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε κάτι άλλο. Τα συναισθήματά σας είναι αρκετά έντονα τώρα, και δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσετε.

Ερωτικά zvdia: zwdia σε σχέση: διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας, καθώς ο ερμής είναι… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: προτού προχωρήσετε, θα χρειαστεί να κάνετε μερικά βήματα πίσω. Μόνο αν εκτιμήσετε το παρελθόν θα μπορέσετε να προχωρήσετε στο μέλλον με αυτοπεποίθηση. Μπορεί να μοιάζει με χάσιμο χρόνου, αλλά είναι για το καλύτερο.

 

Σκορπιός

Γενικά ζωδια: μία κανονισμένη επίσκεψη ενός φίλου ίσως καθυστερήσει, και αυτό θα σας ανησυχήσει. Θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας σήμερα. Χαλαρώστε, πάρτε βαθιές αναπνοές και εκμεταλλευτείτε την ενέργειά σας. Μην αναβάλετε τίποτα.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: κάποιος στον οποίο βασίζεστε για πληροροφίες, θα αλλάξει ξαφνικά γνώμη. Τα γεγονότα εχουν αλλάξει και θα χρειαστεί να μαζέψετε τα κομμάτια και να τα συνδέσετε με διαφορετικό τρόπο. Πάρτε το χρόνο σας και κάντε υπομονή.

 

Τοξότης

Γενικά zwdia: μία ερωτική σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο αυτή την περίοδο, δημιουργώντας την επιθυμία να ενώσετε τις ψυχές σας. Η πλανητική ατμόσφαιρα θα σας φέρει πιο κοντά, και θα βιώσετε έντονη οικειότητα. Θα περάσετε χρόνο με τους κοινούς σας φίλους και θα διασκεδάσετε. Όταν είστε μόνοι δεν θα νιώθετε τόσο καλά.

Ερωτικά  zwdia: Ελεύθεροι: η σελήνη στο ζωδιο του κριου ενισχύει την επιθυμία να ακολουθήσετε μία… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zwdia: ακόμα ασχολείστε με κάτι αρκετά παλιό, καθώς έχετε δώσει μία υπόσχεση στον εαυτό σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε πως μπορεί να ήταν πολύ σημαντικό για εσάς τότε, αλλά ίσως να μην είναι πια. Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε την κατάσταση και να κάνετε νέα συμφωνία με τον εαυτό σας.

 

Αιγόκερως

Γενικά ζωδια: η πλανητική ενέργεια θα σας δώσει ξαφνική έμπνευση. Ίσως νιώσετε την αναπάντεχη ανάγκη να γράψετε, να ζωγραφίσετε ή να συνθέσετε μουσική. Θέλετε να μείνετε με τον εαυτό σας, πράγμα που θα δημιουργήσει προβλήματα με κάποιους φίλους ή κάποια μέλη της οικογένειας. Μην αγνοήσετε αυτή την έμπνευση.

Ερωτικά ζωδια: Ελεύθεροι: κάποιος θα τραβήξει την προσοχή σας, και δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: τα ονειρα είναι σημαντικά για εσάς και σας ενοχλεί που τα ονειρα πλέον φαίνονται στάσιμα. Ίσως ακόμα να γυρνούν προς τα πίσω. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει. Αυτή η κίνηση προς τα πίσω είναι μέρος της προόδου.

 

Υδροχόος

Γενικά zvdia: ήσαστε πολυάσχολοι επαγγελματικά και κοινωνικά, και τώρα ανυπομονείτε για μία ρομαντική γνωριμία. Αν είστε σε σχέση, προγραμματίστε λίγο χρόνο για το άλλο σας μισό. Αν είστε ελεύθεροι, μην εκπλαγείτε αν εμφανιστεί κάποιο καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας. Ίσως ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά ή δείτε έναν παλιό φίλο με άλλα μάτια.

Ερωτικά zvdia: Η σημερινή τυχερή ευθυγράμμιση σχηματίζει μία υπέροχη ημέρα για να… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα zvdia: θέλετε να δουλεύετε για να πετύχετε μεγάλους στόχους. Σήμερα ξεκινά μία περίοδος που θα απομακρύνεστε αντί να πλησιάζετε τον στόχο που έχετε βάλει. Μην ανησυχείτε. Η διορατικότητα που θα αποκτήσετε μέσα από αυτή την διαδικασία θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

 

Ιχθύες

Γενικά ζωδια: θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι με τον συντροφο σας σήμερα, αλλά η σημερινή πλανητική ευθυγράμμιση, θα φέρει κάποιες ανησυχίες. Μία αναπάντεχη ευκαιρία πρέπει να εξερευνηθεί αμέσως, αλλιώς δεν θα έχετε χρόνο αργότερα για το άλλο σας μισό. Η επικοινωνία με φίλους θα είναι επίσης απογοητευτική, καθώς όλοι θα έχουν δουλειά.

Ερωτικά ζωδια: Μία αποκάλυψη θα δημιουργήσει συναισθήματα ζήλιας πάνω σε μία φιλία ή σε μία… Διαβάστε στα zwdia shmera τις αναλυτικές ερωτικές προβλεψεις για το ζωδιο σας. 

Οικονομικά και καριέρα ζωδια: τα σχέδια που έχετε κάνει έχουν μείνει στάσιμα, και εσείς παλεύετε για να προχωρήσετε. Είναι μία από εκείνες τις στιγμές που πρέπει να χαλαρώσετε και να ακολουθήσετε την ροή της αναπάντεχης ενέργειας που σας πλησιάζει. Η απάντηση δεν είναι αυτό που σκέφτεστε.

 

zwdia

 

 

zwdia