Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 10/7

erwtas-vres-agapi-zwdia

Κριός

Ελεύθεροι: Αν μπορείτε να τα βρείτε με έναν φίλο ή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει υπάρχει η δυνατότητα για ένα υπέροχο βράδυ. Ένα θετικό βράδυ στο σπίτι σας μπορεί να είναι ιδανικό για μια πιο προσωπική συζήτηση. Σε σχέση: Πάρτε τον χρόνο σας πριν καταλήξετε σε μια απόφαση ειδικά αν έχει να κάνει και με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Μερικές φορές ένα ραντεβού μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση και σήμερα είναι μια από αυτές τις ημέρες. Η όψη του Ποσειδώνα με την Σελήνη δείχνει πως ο δεσμός σας θα είναι ιδιαίτερος. Σε σχέση: Αν θέλετε να προχωρήσετε πρέπει να προσεγγίσετε τα συναισθήματα του/της συντρόφου σας. Ίσως μια καλή ιδέα είναι ένα γεύμα, τότε ίσως ξεκινήσει η συζήτηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Σε σχέση: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βγείτε και επίσης γιατί οι άλλοι χαίρονται με την παρέα σας. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια ρομαντική ευκαιρία ίσως στο γυμναστήριο ή στην δουλειά. Σε σχέση: Σκεφθείτε μια αυθόρμητη συνάντηση που μπορείτε να απολαύσετε με φίλους, καθής το να είστε με καλή παρέα σήμερα σημαίνει πολλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι: Κάντε ένα βήμα πίσω σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ειδικά αν έχετε ανακαλύψει πως δεν κινήστε στο ίδιο μήκος κύματος. Αφήστε την διαίσθησή σας να σας οδηγήσει. Σε σχέση: Η σημερινή ημέρα θα σας φέρει ωραίες κοινωνικές ευκαιρίες. Η όψη του Πλούτωνα με την Σελήνη δείχνει ότι ίσως είναι μια ιδανική στιγμή για μια νύχτα πάθους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Μην αισθάνεστε ενοχές αν ένα ραντεβού δεν πάει όπως το είχατε σχεδιάσει. Μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ακολυοθήσετε την ροή των πραγμάτων. Σε σχέση: Προσπαθήστε να μην είστε πολύ επικριτικοί με τον/την σύντροφό σας καθώς κάνει ότι μπορεί. Δώστε του/της υποστήριξη και αγάπη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Υπάρχει η ευκαιρία να ερωτευθείτε με την κοινωνικότητά σας στα ύψη. Αν και μπορεί να επιλέξετε να βγείτε για ραντεβού με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οι φίλοι σας είναι δίπλα σας για να σας υποστηρίξουν αν αποφασίσετε κάτι άλλο. Σε σχέση: Αν και είστε απασχολημένοι με οικογενειακά θέματα, αισθάνεστε μια ανησυχία. Ίσως επωφεληθείτε από ένα διάλειμμα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Σήμερα θα είναι μια πολυάσχολη ημέρα με πολλές ευχάριστες συναντήσεις, και ίσως γίνουν νέες γνωριμίες. Αργότερα ίσως μια από αυτές τις γνωριμίες να σας κάνει να αισθάνεστε ιδιαίτερα, ευχάριστα και συναρπαστικά. Σε σχέση: Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, ίσως είναι ώρα για μια αλλαγή. Για να το καταφέρετε πρέπει να σκεφθείτε διαφορετικά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Υπάρχει η δυνατότητα να συνατήσετε τον έρωτα αν αποφασίσετε να μπείτε σε νέο κοινωνικό κύκλο. Μια ευκαιρία να συνδεθείτε με κάποιον που είναι στο δικό σας μήκος κύματος δεν πρέπει να χαθεί. Σε σχέση: Η Σελήνη στον Ταύρο σας κάνει να ξεχάσετε την δουλειά και να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Μην παίρνετε την ζχωή πολύ σοβαρά, ειδικά αν ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει φαίνεται μπερδεμένο. Γυρτίστε την συζήτηση προςε μια ευχάριστη κατεύθυνση και κάντε κάτι ευ΄χαριστο. Σε σχέση: Αν και κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σας προβληματίζουν μια ευκαιρία να περάσετε χρόνο με κάποιους φίλους μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Ένα εμπόδιο σε ένα κοινωνικό σχέδιο δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αν ένα ραντεβού ακυρωθεί πάντα υπάρχει η δυνατότητα να περάσετε καλά στο σπίτι. Μπορεί κάποιοι φίλοι να είναι διαθέσιμοι αν χρειάζεστε παρέα. Σε σχέση: Η σχέση με τον/την σύντρφοό σας μπορεί να χρειάζεται την προσοχή σας. Αν δεν έχει όρεξη, δώστε του/της χώρο και όλα θα βελτιωθούν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Σε σχέση: Απολαύστε την ευκαιρία να ψωνίσετε, ή να απολαύσετε ένα διάλειμμά ή διακοπές. Μπορείτε να κακομάθετε ο έναν τον άλλο ειδικά αν έχει περάσει καιρός. Ελεύθεροι: Η φυσική σας γοητεία και η φιλική σας φύση μπορεί να σας βοηθήσουν σήμερα να έχετε μαι συνάντηση. Θα τραβήξετε σίγουρα την προσοχή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η ενέργεια σας βοηθά να ξεχάσετε την δουλειά και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Η όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας δίνει ευχάριστη ενέργεια και κάνει υπέροχο το βράδυ σας. Πηγαίνετε κάπου ιδιαίτερα για ένα ραντεβού και ίσως έτσι αναζωπυρωθεί το πάθος. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.