Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σαββατο 11/7

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο σας φέρνει άνεση και χαλάρωση καθώς και σεξουαλικότητα που μπορεί να ενισχύσει ένα ραντεβού στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Η όψη του Δία με τυην Αφροδίτη μπορεί να σας κάνει να το παρακάνετε. Όλα συνάδουν σε μια χαλαρή ημέρα όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Η σεξουαλικότητα  μαζί με μιοα τάση να φανταζεστε μπορεί να σας κρτατήσει επικεντρωμένους στα όνειρα κα ιτις επιθυμίες σας. Ελεύθεροι: Μια παθιασμένη συζήτηση μπορεί να σας φέρει κοντά με κάποιον που μέχρι τώρα θεωρούσατε μόνο φίλο. Σε σχέση: Ειναι καλή ημέρα να φωνάξκετε φίλους ή συγγενείς καθώς θα απολαύσετε τον ρόλο του οικοδεσπότη και θα διασκεδάσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σας κάνει να επικεντρώνεστε στις συζητήσεις και όχι στις πράξεις. Μια συζήτηση με ένα πρόσωπο μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα και να σας αφήσει να θέλετε περισσότερα. Είναι μια από εκείνες τις στιγμές όπου μπορεί να ξεκινάτε να έρχεστε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να απολαμβάνετε την χημεία αν και είναι ακόμα νωρίς. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Ο Άρης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίχτες στον σύμπαν που συνδέεται με την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να σας βοηθά να είστε αισιόδοξοι και να σκέπτεστε θετικά ακόμα και για λιγότερο θετικές εμπειρίες. Αν και μπορεί να είστε πολύ ευαίσθητοι απέναντι σε ρομαντικές διαμάχες θα δείτε ότι είναι ευκολότερο να μείνετε απόλυτοι αν χρειάζεται. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Ελεύθεροι: Τα συναισθήματά σας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια αν κάποιος με γοητεία εμφανιστεί. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας μπορεί να σας φέρει μια τυχερή συνάντηση. Η όψη του Κρόνου με την Σελήνη μπορεί να σας κάνει πιο προσεκτικούς. Σε σχέση: Ίσως ο/η σύντροφός σας να έχει μια έκπληξη για εσάς που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ο έρωτας ίσως είναι το τελευταίο πράγμα που σκέπτεστε, εκτός και αν βλέπετε ταινίες ή διαβάζετε τέτοια μυθιστορήματα. Όταν έρθει η ώρα για διασκέδαση θα είστε έτοιμοι να πείτε ναι σε όλες τις προτάσεις. Καλύτερα ακόμα ανα είστε ενεργητικοί και να αποφασίσετε εσείς να κάνετε κάτι απόψε και να καλέσετε φίλους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Αν βρεθείτε προσωπικά σε μια δύσκοληξ θέση ίσως θα πρέπει να μοιραστείτε το πρόβλημά σας με κάποιον που έχει περάσει την ίδια κατάσταση. Η άποψή του/της θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε άλλη οπτική που δεν έιχατε σκεφθεί. Η όψη του Δία με την Σελήνη σας κάνει να περάσετε πολύ καλά σε ένα ραντεβού ή μια έξοδο με φίλους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Μπορεί να μην έχετε διάθεση για ραντεβού. Δνε είστε πολύ ενεργητικοί στο να γνωρίζετε να άτομα ή να τραβάτε την προσοχή άλλων που σας ενδιαφέρουν. Η όψη του Ποσειδώνα με την Σελήνη σας κάνει να σκεφθείτε σοβαρά. Απόψε ντυθείτε εντυπωσιακά, αφήστο το ένστικτό σας να σας οδηφήσει και ίσως καταφέρετε να τραβήξετε κοντά σας κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για έρωτα. Αν η προσωπική σας ζωή έχει αποδειχθεί απογοητευτική τώρα είναι καιρός να αλλάξει. Σήμερα η όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη σας κάνει να γίνετε πιο ενεργητικοί. Δεν γίνεται να εφαρμόζετε τις ίδιες τακτικές και να περιμένετε νέα αποτελέσματα. Αυτές τις ημέρες να είστε διαφορετικοί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Οι συνθήκες γύρω σας μπορεί να μην είναι ιδανικές αλλά ο έρωτας υπάρχει. Ακόμα και τα εμπόδια μπορεί να λειτουργήσουν υπέρ σας και να σας προσφέρουν ένα ιδιαίτερο ραντεβού. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε άλλο τώρα κάντε την πρώτη κίνηση. Μια ομάδα που έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς ίσως είναι το τέλειο μέρος για να ξεκινήσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Η ενέργεια που αισθάνεστε οφείλεται στην όψη της Σελήνης με τον Δία που σας κάνει ρομαντικούς. Αν είστε απογοητευμένοι γιατί δεν έχετε περάσει πολύ χρόνο με κάποιον για τον οποίο νοιάζεστε, τώρα είναι η ευκαιρία σας να διορθώσετε τα πράγματα. Κάντε μια προσπάθεια να κανονίσετε ένα ραντεβού και να βάλετε τα πάντα πάλι σε σειρά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η ζεστασιά και οι προσωπικές επαφές είναι στο επίκεντρο καθώς μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την γλώσσα του σώματος. Η ενέργεια σήμερα είναι έντονη και ίσως καλύτερα να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων.  Όσο περισσότερο χαλαρώνετε και διασκεδάζετε τόσο καλύτερα θα επικοινωνείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.