Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Κυριακή 12/7

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Αν και έχετε πολλές ελπίδες στα ερωτικά σας, μπορεί να μην πάνε καλά τα πράγματα αν έχετε πολλές προσδοκίες. Η όψη της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σας κάνει πρόθυμους να κάνετε καλή εντύπωση αλλά ο Ποσειδώνας δείχνει ότι μπορεί να έχετε μπερδέψει την φιλία με κάτι άλλο. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τώρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Σε σχέση: Σήμερα είναι μια μέρα να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, και ίσως ένα ιδιαίτερο δείπνο με τον/την σύντροφό σας να σας προσφέρει αυτό που ζητάτε. Ελεύθεροι: Αν έχετε βρεθεί μπροστά σε τείχο πρέπει να αλλάξετε την πορεία σας. Θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και να πάρετε το μυαλό σας μακριά από τα ραντεβού. Θα αισθανθείτε καλύτερα και μπορεί να πάρετε και μερικές απαντήσεις. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ίσως περιμένετε από κάποιον να κάνει την πρώτη κίνηση. Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε λίγο. Η Σελήνη στο ζώδιό σας σας προτρέπει να είστε ενεργητικοί. Όταν ξεκινήσετε μια συζήτηση σύντομα θα μάθετε αν είναι κοντά στα όνειρά σας. Σήμερα η όψη του Άρη με την Αφροδίτη μπορεί να κάνει πιο έντονη την έλξη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η σημερινή ευθυγράμμιση των πλανητών κάνει την ερωτική σας ζωή περίπλοκή. Κάποια έντονα συναισθήματα καθώς και κρυφά ΄κινητρα δημιουργούν εντάσεις. Αν θέλετε να εκμεταλλευθείτε την ημέρα μην ασχολείστε με δύσκολες κατας΄τασεις και θέματα και διατηρείστε την ηρεμία. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να κρύβει προσμονή σχετικά με μια καινούργια σχέση. Μπορεί να θέλετε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο αλλά κάποια επικοινωνιακά θέματα δείχνουν ότι τα συναισθήματα μπορεί να πληγωθούν αν ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει απομακρυνθεί η παρερμηνεύσει τις προθέσεις σας. Αν έχετε μια πιο χαλαρή προσέγγιση μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Αν και αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να αποκαλύψετε σε κάποιον ένα μυστικό είναι πολύ σημαντική η χρονική στιγμή που θα μιλήσετε για τις λεπτομέρειες. Σε σχέση: Μια ευγενική προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει να σπάσει ο πάγος σε ένα δύσκολο θέμα. Ελεύθεροι: Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να εμπιστευθείτε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πριν πείτε πολλά. Μην βιαστείτε να μοιραστείτε προσωπικές λεπτομέρειες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Μια νέα σχέση φαίνεται ότι γίνεται έντονη. Ελεύθεροι: Υπάρχουν πολλά για να μείνετε απασχολημένοι καθώς μια έντονη ευθυγράμμιση σας χαρίζει προσωπικές στιγμές. Σε σχέση: Είναι ώρα να συζητήσετε κάποια οικονομικά ζητήματα και να τοποθετήσετε κάπου καλύτερα τα χρήματά σας. Το βράδυ θα είστε έτοιμοι για κάτι πολύ πιο χαλαρωτικό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Αν και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε με πολύ κόσμο προσπαθήστε να αποφύγετε τις σχέσεις όπου θα πρέπει να δεσμευτείτε. Αν αναζητάτε τον έρωτα η ευθυγράμμιση αυτή δείχνει ότι ίσως πρέπει να αποφύγετε ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Αν έχετε ένα τέτοιο συναίσθημα για κάποιον τότε απομακρυνθείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Σε σχέση: Αν τα οικονομικά σας φαίνεται πως γίνονται έντονο ζήτημα καλύτερα να τα δείτε πριν να γίνουν πονοκέφαλος. Καλύτερα να επιλύσετε το πρόβλημα παρά να το αποφύγετε. Ελεύθεροι: Η όψη του Ποσειδώνα με τον Ερμή δείχνει ότι πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί καθώς ίσως είστε σε θέση να δείτε περισσότερα πράγματα σε μια από όσα υπάρχουν. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Σε σχέση: Φροντίστε να καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο ειδικά αν πρέπει να επιλύσετε κάποιο πρόβλημα και τα πράγματα μπορεί να μην είναι πολύ ξεκάθαρα. Ελεύθεροι: Αν έχετε κάποια πρόσκληση για έξω σήμερα φροντίστε να διασκεδάσετε και ίσως ένα απρόσμενο ραντεβού να εξελιχθεί σε ωραίο ειδύλλιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Σε σχέση: ΟΙ σκέψεις για την υγεία και τον καλύτερο τρόπο ζωής μπορεί να σας κάνουν να σκεφθείτε καλύτερα κάποια πράγματα. Αν θέλετε να αποκτήσετε πιο υγιές σώμα τότε κάντε το. Θα πρέπει να διασκεδάσετε κιόλας. Ελεύθεροι: Η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας κάνει να ονειρεύεστε αλλά παράλληλα κρατά και τα πόδια σας προσγειωμένα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Μπορεί να μην είναι εύκολο να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον φόβο μην πληγωθείτε αλλά υπάρχουν τρόποι να το κάνετε χωρίς να σας κοστίσει πολλά αλλά να σας φέρει κοντά και με το πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε. Σε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση επικεντρώνεται στην κοινωνικότητα και μπορεί να συμπέσει με μια εκδήλωνση στην οποία θα περάσετε πολύ καλά και θα απολαύσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.