Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Παρασκευή 13/3

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Μπορεί να υπάρχουν δυνάμεις που εν αγνοία σας να λειτουργούν υπέρ σας, ειδικά σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Χαλαρώστε και ακολουθήστε το μονοπάτι με τα λιγότερα εμπόδια και μπορεί να τραβήξετε την προσοχή κάποιου προσώπου που φαίνεται να παίζει παιχνίδια μαζί σας. Φαίνεται πως η διαίσθησή σας σήμερα θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Zwdia σε σχέση: Οι σχέσεις μπορεί να είναι έντονες και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας. Ίσως όλη αυτή τη ένταση να δημιουργήσει την ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Μια συζήτηση από καρδιάς μπορεί να είναι η απάντηση που ψάχνετε. Ελεύθεροι: Πρέπει να περάσετε καλά. Αποφύγετε την αρνητικότητα και περάστε καλά με φίλους που είναι θετικοί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Ο Άρης στον Κριό σας εξασφαλίζει έντονη κοινωνική ζωή και ευκαιρίες για διασκεδαστικά ραντεβού και καλούς φίλους. Ίσως μια τυχαία συνάντηση να δημιουργήσει μια εξαιρετική ευκαιρία για ένα ειδύλλιο. Zwdia σε σχέση: Η Σελήνη στον Τοξότη σας προσφέρει ένα απόγευμα χαλάρωσης και γέλιου. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Φαίνεται ότι έχετε αυτοπεποίθηση εξωτερικά αλλά εσωτερικά ίσως να μην αισθάνεστε έτσι. Ίσως έχετε αμφιβολίες παρά το γεγονός ότι σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο. Αισθάνεστε πως αν μπορούσατε να κάνετε το σώμα σας τέλειο θα ήσασταν ένας μαγνήτης. Σήμερα έχει να κάνει περισσότερο με την αποδοχή , γι’ αυτό να είστε ο εαυτός σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η περιπέτεια και η διασκέδαση βρίσκονται στο επίκεντρο με έναν απολαυστικό τρόπο. Ίσως χρειαστεί να βγείτε από τον «ασφαλή σας χώρο» αν κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο σας ζητήσει να βγείτε. Η Σελήνη (το τέταρτο της Σελήνης) σας βρίσκει διστακτικούς, κάτι που είναι ασυνήθιστο για την δική σας αυτοπεποίθηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Αν επιθυμείτε να βελτιώσετε μια σημαντική σχέση η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες σας προτείνει να γίνετε πιο ευαίσθητοι με τα συναισθήματα του/της συντρόφου σας. Η Σελήνη απόψε ίσως κρύβει για εσάς μια πιθανή πρόσκληση που μπορεί να είναι περισσότερα απ’ όσα νομίζετε. Ίσως η περιέργεια να προκαλέσει τύχη στην ερωτική σας ζωή. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η αποψινή βραδιά έχει ευκαιρίες για διασκέδαση με καλούς φίλους, γι’ αυτό αν έρθει μια πρόσκληση μην την απορρίψετε. Αν έχετε ένα ρομαντικό δίλημμα η βοήθεια ενός φίλου μπορεί να είναι πολύτιμη. Zwdia σε σχέση: Αποδεχθείτε μια πρόσκληση ή καλέστε κόσμο στο σπίτι για να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Η/Ο σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται την προσοχή σας, ειδικά αν τελευταία είστε πολυάσχολοι. Μια χαλαρή συζήτηση στο δείπνο μπορεί να κάνει θαύματα. Ελεύθεροι: Ένα εμπόδιο σε ένα σχέδιο κοινωνικής φύσης ίσως να μην είναι τόσο κακό. Αν ένα ραντεβού δεν πάει καλά μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι. Κάποιοι φίλοι μπορεί να είναι διαθέσιμοι αν θέλετε παρέα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ ώστε να λάμψετε σήμερα ειδικά αν δεν αισθάνεστε καλά ή αν σας λείπει η αυτοπεποίθηση. Ίσως να χρειάζεστε διακοπές. Zwdia σε σχέση: Μια οικονομική απόφαση μπορεί να είναι πολύ κοντά. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις καθημερινές δουλειές και χαλαρώστε αργότερα χωρίς προβλήματα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Κάποιος που σας ενδιαφέρει ίσως δεν αποκαλύπτει σημαντικές πληροφορίες και μπορεί να δημιουργεί ένα κλίμα έλλειψης εμπιστοσύνης που ίσως επηρεάσει το ειδύλλιό σας. Θα χρειαστεί να αντιληφθείτε τα  περισσότερα. Zwdia σε σχέση: Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να σας εμπνεύσει με τα σχέδιά του/της για ένα διασκεδαστικό βράδυ. Αν είστε έτοιμοι για μια έκπληξη μπορεί να περάσετε πολύ καλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Θα αισθανθείτε ανακούφιση που μπορείτε να βγείτε έξω και να βρεθείτε με φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Ίσως ένα απρόσμενο τηλεφώνημα να αλλάξει τελείως τα σχέδιά σας. zwdia σε σχέση: Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες σας κάνει να προσέξετε τα οικονομικά σας. Αργότερα, μια πρόσκληση ίσως είναι η διέξοδος για κάτι συναρπαστικό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Αν και μπορεί να είστε ιδιαιτέρως ευαίσθητοι σήμερα μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει και περάστε καλά σε μια κοινωνική εκδήλωση. Η ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε και μπορεί να σας κάνει περισσότερο καλό απ’ όσο αντιλαμβάνεστε. Zwdia σε σχέση: Αν έχετε να πείτε κάτι στον/στην σύντροφό σας θα πρέπει να φροντίσετε να έχουν την σωστή διάθεση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw