Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Δευτέρα 13/4

zwdia-erwtikes-7-8-14

Κριός

Υπάρχει η τάση τα πράγματα να ηρεμήσουν σχετικά με ένα ειδύλλιο ή με μια σημαντική σχέση. Η επαφή της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία και μπορεί ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο σας καλεί να αφήσετε τα πράγματα και να μην παίρνετε τις καταστάσεις πολύ προσωπικά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας σήμερα και σας δίνει την δυνατότητα να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας αλλά έχετε ξεχάσει να τα μοιραστείτε εδώ και καιρό. Η σημερινή ευθυγράμμιση θα λειτουργεί υπέρ σας για τις επόμενες εβδομάδες και θα σας βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις είτε πρόκειται για σταθεροποίηση σχεδίων ή να πρόοδο μιας σχέσης. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας γενικά είναι καλή και η Σελήνη την κάνει ακόμα καλύτερη. Η σημερινή ευθυγράμμιση μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική έτσι αν έχετε σκοπό να σπάσετε τον πάγο σχετικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τότε η διάθεσή σας μπορεί να είναι εντυπωσιακή. Η επαφή με τον Κρόνο δείχνει πως αν κάποιος είναι σχετικά επικριτικός δεν πρέπει να προσβληθείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Η επιθυμία για ελευθερία μπορεί να προκαλεί ένταση σε μια στενή σχέση καθώς μια εκρηκτική επαφή μπορεί να δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη σε εσάς για ελευθερία. Μπορεί να εμφανιστεί ένα ειδύλλιο αλλά εσείς ίσως προτιμάτε να κινηθεί η προσωπική σας ζωή με τους δικούς σας όρους και ίσως αφήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει με πολλές απορίες. Μια ευαίσθητη προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει σήμερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Όποια και να είναι η κατάσταση της προσωπικής σας ζωής η επαφή της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια άσχημα συναισθήματα. Ίσως να μην έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο ή ίσως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει πως το να είστε μαζί με φίλους ή να δείτε μια ταινία μπορεί να προσδώσει μια νέα οπτική σε εσάς και να φτιάξει και την διάθεσή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Zwdia σε σχέση: Μια όψη ίσως δημιουργεί εκνευρισμό και να μην σας επιτρέπει να βρείτε λύσεις. Με μια μόνο μικρή αλλαγή συμπεριφοράς ίσως μπορέσετε να βρείτε βάση για συμφωνία. Ελεύθεροι: Ο Δίας στο ζώδιό σας δείχνει ότι μπορεί να θέλετε να μείνετε μέσα και να χαλαρώσετε. Ίσως ένας καφές και μια ταινία με φίλους είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για διασκέδαση με κάποιον ο οποίος είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς αν και μπορεί να επιλέξετε να περάσετε τον χρόνο σας με έναν στενό φίλο. Zwdia σε σχέση: Αν κάποιος πάρει μια απόφαση τότε ίσως τα πράγματα μπουν σε λειτουργία. Βέβαια αν υπάρχουν πολλές συζητήσεις και λίγη δράση τότε αυτό ίσως σημαίνει ότι λίγα έχουν επιτευχθεί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό αλλά ίσως ο/η σύντροφός σας να χρειάζεται φροντίδα. Αν περάσετε τον χρόνο σας συζητώντας τότε ίσως χαλαρώσουν και αισθανθούν καλύτερα. Ελεύθεροι: Όταν κάνετε μια καλή πράξη για κάποιον τότε μπορεί να εμφανιστεί μια ευκαιρία για ένα νέο ειδύλλιο. Μια ευχάριστη θυσία μπορεί να δημιουργήσει μια υπέροχη συνάντηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Μπορεί να έχετε ευαίσθητη διάθεση εξαιτίας της επαφής της Αφροδίτης με τον Κρόνο και παράλληλα μπορεί να έχετε την τάση να υπέρ αναλύετε τα πάντα. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε αμφιβολίες σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Μερικές συμβουλές από έναν φίλο μπορεί να σας βοηθήσουν πολύ. Μια πιο χαλαρή προσέγγιση στα θέματα είναι καλύτερη από το να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Αφήστε σήμερα τον/την σύντροφό σας να κανονίσει καθώς μπορεί να ξέρει καλύτερα το τι αξίζει να κάνετε και τι όχι. Ελεύθεροι: Η Σελήνη δείχνει πως μια ευχή σας όσον αφορά την προσωπική σας ζωή μπορεί να επιτευχθεί. Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας και να βρει μια διασκεδαστική εμπειρία που κεντρίζει το ενδιαφέρον σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Zwdia σε σχέση: Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας εφόσον μπορείτε να αγνοείτε μικρούς εκνευρισμούς. Αν δουλέψετε μαζί σε ένα σχέδιο ή σε μια πρόκληση μπορεί το πάθος σας να επανέλθει στο προσκήνιο. Ελεύθεροι: Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα πολύ χαλαρό απόγευμα που ίσως περιλαμβάνει μαγειρεμένο γεύμα και ωραίο αφρόλουτρο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

Ιχθύες

Υπάρχει δυνατότητα για ειδύλλια ειδικά καθώς μια συνάντηση μπορεί να είναι καταλύτης για αλλαγή. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως ήρθε η ώρα να βγείτε από την ασφάλειά σας και να κάνετε μια κίνηση. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε η σημερινή ευθυγράμμιση σας υποδεικνύει πως πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερησιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

 

zodia-zvdia-yy