Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τετάρτη 13/5

erwtas-kanones-stereotypa

Κριός

Zwdia σε σχέση: Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να συναντήσετε κάποιον μπορεί να σημαίνει εκνευρισμό εξαιτίας της απροθυμίας του να συνεργαστεί. Αν όμως είστε υπομονετικοί όλα μπορεί να ξεκαθαρίσουν. Ελεύθεροι: Η Αφροδίτη μπήκε στον Καρκίνο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί αν βρεθείτε ξανά με έναν παλιό φίλο και να μοιραστείτε τα νέα σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Υπάρχει η περίπτωση για μια συνάντηση που σας προσφέρει ευκαιρίες για διασκέδαση και παιχνίδια. Μπορεί να αποφασίσετε να διασκεδάσετε σήμερα αλλά μην το παρακάνετε. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να θέλετε να αγοράσετε κάτι ιδιαίτερο για το σπίτι και με τον Άρη να σας προκαλεί υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσετε να αντισταθείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι: Ο Ήλιος στον Ταύρο δείχνει επιείκεια. Η επαφή του Κρόνου με τον Άρη δείχνει πως μπορεί η διάθεσή σας να είναι πιο δοτική απόψε. Zwdia σε σχέση: Αν ο/η σύντροφός σας είναι πεισματάρης δεν υπάρχει λόγος να εμπλακείτε σε διένεξη. Είναι καλύτερα να του/της δώσετε τον χρόνο που χρειάζεται και να βγείτε με φίλους για ένα ποτό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Μπορεί να χρειάζεται να κρατήσετε τις σκέψεις σας για εσάς ειδικά αν το μυαλό σας δεν είναι καθαρό και αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Αν δεν μπορείτε να δώσετε την πλήρη προσοχή σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή σε έναν φίλο τότε ασχοληθείτε με κάποια χόμπι σας. Με τις μπαταρίες σας φορτισμένες θα είστε πρόθυμοι να βγείτε και να χαρείτε την παρέα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μια σχέση μπορεί να έχει μια έντονη πλευρά και σήμερα το ένστικτό σας να επιβεβαιώσει αυτό που σκέπτεστε για το μέλλον. Μπορεί να είστε μοιρασμένοι ανάμεσα στην αυτοσυγκράτηση και την παράδοση στα συναισθήματα που έχετε για κάποιον. Η τάση σας είναι να κρατήσετε τα συναισθήματά σας για τον εαυτό σας, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Ελεύθεροι: Οι επαφές σας με τους άλλους είναι έντονες και έχετε πολλούς λόγους να έχετε περίεργη διάθεση. Σήμερα πρέπει να απολαύσετε την ζωή. Zwdia σε σχέση: μπορεί να έχετε πολλά διαδικαστικά θέματα που πρέπει να διευθετήσετε, γι’ αυτό ασχοληθείτε όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μόλις ξεμπερδέψετε με αυτά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Η ευκαιρία για μια νέα εμπειρία βάζει άλλες προτεραιότητες. Η θετική μίξη ενεργειών ενισχύει την πιθανότητα μιας βραδινής εξόδου που μπορεί να απολαύσετε. Zwdia σε σχέση: Μια ευκαιρία να συζητήσετε μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Αν ένα θέμα σας ενοχλεί τότε μια σοβαρή συζήτηση θα σας βοηθήσει να το επιλύσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Ίσως θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό αλλά αν δεν μπορείτε να πείσετε τον/την σύντροφό σας ίσως χρειάζεται να συμβιβάσετε τις αντίθετες απόψεις. Ελεύθεροι: Αν είστε πολύ κουρασμένοι σήμερα, χαλαρώστε, ειδικά αν ο Κρόνος σας έχει δημιουργήσει και μια έλλειψη αυτοπεποίθησης. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Zwdia σε σχέση: Να έχετε ένα διασκεδαστικό σχέδιο έτοιμο ή κάντε τον οικοδεσπότη και καλέστε κόσμο. Η συζήτηση μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Ελεύθεροι: Οι φίλοι μπορεί να σας κρατήσουν απασχολημένους ειδικά απόψε ενώ το να περάσετε χρόνο μόνοι σας δεν σας αρέσει. Η καλή παρέα είναι απαραίτητη για να φτιάξει η διάθεσή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Το να βρείτε κοινό έδαφος με σημαντικούς ανθρώπους δεν είναι εύκολο. Όσο και αν προτιμούσατε να μην έχετε καμία επαφή, δεν έχετε περιθώριο επιλογής. Η επαφή του Κρόνου με τον Άρη δείχνει πως χρειάζεστε χρόνο για να ηρεμήσετε. Δώστε αυτή την δυνατότητα στον εαυτό σας καθώς οι σκέψεις και οι ιδέες θα είναι πολύ χρήσιμες. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Με τον Άρη να ασχολείται με την προσωπική σας ζωή ίσως τα κοινωνικά και προσωπικά σχέδιά σας να είναι συναρπαστικά να βρείτε χρόνο να οργανώσετε την ημέρα σας. Ίσως ψάχνετε για μια παρέα που να σας εμπνέει. Μπορεί να έχετε συναισθήματα για κάποιον που έχει οικολογικές ανησυχίες. Το να έχετε τόσα κοινά δείχνει ότι θα θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Η διάθεσή σας μπορεί να χρειάζεται βελτίωση αν θέλετε να περάσετε καλά με τους άλλους, όποιοι και να είναι. Μπορεί να είστε εκνευρισμένοι και να μην έχετε την καλύτερη διάθεση για να βρεθείτε με κόσμο. Μια σκέψη μπορεί να σας βοηθήσει να βγάλετε το καλύτερο του εαυτού σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.