Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Σάββατο 14/3

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Kριός

Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη ενισχύει τα πιθανά ειδύλλια. Ο Ήλιος στους Ιχθύες δείχνει ότι η συνείδησή σας μπορεί να σας παίζει παιχνίδια. Αν αισθανθείτε πως το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να πάρει μια απόφαση είναι προτιμότερο να μην πιέσετε την κατάσταση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Zwdia σε σχέση: Ακόμα και αν χρησιμοποιήσετε τα καλύτερο επιχείρημα για να υποστηρίξετε μια ιδέα σας ίσως να μην είναι αρκετό ώστε να αλλάξει ο/η σύντροφός σας την άποψή του/της. Σκεφθείτε να του κάνετε το τραπέζι. Ελεύθεροι: Πολλά ειδύλλια εμφανίζονται αλλά ίσως πρέπει να κάνετε μια επιπλέον προσπάθεια αν θέλετε να τα δείτε να υλοποιούνται. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Ανάλογα με ποιον φίλο μιλάτε θα λάβετε και διαφορετική συμβουλή. Βέβαια όλες θα έχουν κάτι κοινό και αυτό θα έχει να κάνει με την ενθάρρυνσή σας απέναντι στο τελευταίο σας ειδύλλιο. Ίσως σας συστήσουν σε κάποιο άτομο που θα ήθελαν να δείτε ως ενδεχόμενο ειδύλλιο. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει συναρπαστικούς αλλά θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας ώστε να μετατρέψετε μια συζήτηση σε επίδειξη των δυνατοτήτων και των χαρισμάτων σας. Σήμερα η ημέρα δεν έχει πολύ πάθος. Αν έχετε σκοπό να προσπαθήσετε οτιδήποτε μπορεί να σας φέρει κοντά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Zwdia σε σχέση: Μπείτε στο party και θα δείτε πως η κοινωνική σας ζωή αναπτύσσει καινούργιες προοπτικές. Ελεύθεροι: Η διασκέδαση συνεχίζεται και σήμερα. Εκτός από τις αναπάντεχες προσκλήσεις που θα δεχθείτε ίσως θα περάσετε καλύτερα σε κάτι που συνδυάζει τις εκπλήξεις με την περιπέτεια. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Μπορείτε μέσα από το διαδίκτυο να εξερευνήσετε μέρη που δεν έχετε πάει και ίσως απόψε να θέλετε να γυρίσετε απλά σπίτι σας. Αν όμως καλέσετε και έναν νέο φίλο να είστε προετοιμασμένοι για την αποκάλυψη ενός μυστικού. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Zwdia σε σχέση: Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια αψιμαχία αλλά αν είστε πρόθυμοι να συνεργαστείτε, όλα να πάνε καλά. Ελεύθεροι: Διώξτε τυχόν εκνευρισμούς γιατί αυτή η ημέρα έχει πολλές πιθανότητες να είναι διασκεδαστική. Η διασκέδαση στο σπίτι έχει πολλά οφέλη, ειδικά αν σκέφτεστε να καλέσετε φίλους για φαγητό. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Zwdia σε σχέση: Ίσως πρέπει να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε ακόμα και αν αυτό είναι ερεθιστικό. Σήμερα πρέπει να συμβιβαστείτε. Ελεύθεροι: Κοινωνικά θα έχετε την δυνατότητα να περάσετε καλά σήμερα. Να είστε διαθέσιμοι καθώς μάλλον θα έχετε μια αναπάντεχη πρόσκληση. Αργότερα μια ιδιαίτερη συζήτηση ίσως είναι η αρχή ενός ωραίου ειδυλλίου. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Η επαφή της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ερμή κάνει την ημέρα διασκεδαστική. Για την υπόλοιπη ημέρα είναι μεγάλη η πιθανότητα να ενεργείτε παρορμητικά. Zwdia σε σχέση: Δείτε καλύτερα τα γεγονότα και μην προσπαθείτε να λύσετε μια κατάσταση την στιγμή που συμβαίνει. Ελεύθεροι: Να είστε έτοιμοι να διασκεδάσετε καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Zwdia σε σχέση: Η προσοχή είναι απαραίτητη όταν συζητάτε ευαίσθητα οικογενειακά θέματα. Ελεύθεροι: Ενώ ένας φίλος σας μπορεί να φαίνεται απόμακρος θα χαρείτε να τον πάρετε μαζί σας για ένα ευχάριστο βράδυ. Η Σελήνη στο ζώδιό σας αποκαλύπτει ότι μια αναπάντεχη ανταμοιβή θα γίνει δική σας αν ο σκοπός σας είναι να κάνετε τους άλλους  χαρούμενους. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Αν αισθάνεστε τυχεροί, τότε είστε έτοιμοι για πολλές ιδιαίτερες επαφές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ευχαρίστηση έρχεται από εκεί που δεν το περιμένατε απόψε. Zwdia σε σχέση: Μια ξαφνική ευκαιρία για περάσετε καλά μπορεί να εμφανιστεί. Ακολουθήστε την. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Αν και κάποιο πρόσωπο σας φαίνεται συναρπαστικό να είστε προσεκτικοί για μυστικούς σκοπούς και κίνητρα. Zwdia σε σχέση: Αν νιώθετε πως η προσωπική σας ζωή είναι σταθερή τότε με τον Ερμή στο ζώδιό σας ίσως βρείτε μερικούς τρόπους να την ανανεώσετε. Αν είστε πρόθυμοι να συζητήσετε ένα δύσκολο θέμα ίσως παρατηρήσετε άμεση βελτίωση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zwdia-zodia-tarw