Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Τρίτη 14/4

erwtiki-astrologia

Κριός

Ελεύθεροι: Μια δημιουργική προσέγγιση στις φιλίες αλλά και στα ραντεβού μπορεί να είναι η απάντηση για το κοινωνικό σας δίλημμα. Αν ψάχνετε καινούργια πρόσωπα και καινούργιες δραστηριότητες ίσως ήρθε η ώρα να ψάξετε για νέες επιλογές. Zwdia σε σχέση: Αν είστε απασχολημένοι στο σπίτι σκεφθείτε να βάλετε τα θέματα της δουλειάς στην άκρη και να βρείτε με έναν φίλο. Χαρείτε λίγο χρόνο μαζί του/της. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Ελεύθεροι: Μπορεί να χρειαστεί να ικανοποιηθείτε για λιγότερα αν μια κοινωνική εκδήλωση δεν είναι αυτό που σας αρέσει. Αν όμως μπορέσετε να βάλετε στην άκρη αυτές τις σκέψεις τότε θα περάσετε καλά. zwdia  σε σχέση: Ο Ερμής στο ζώδιό σας είναι εξαιρετικός για σχεδιασμό και επίλυση πρακτικών θεμάτων. Μπορεί να έχετε και κάποιες πολύ εντυπωσιακές ιδέες σήμερα. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Zwdia σε σχέση: Η σοβαρή διάθεσή σας μπορεί να είναι η αιτία της έντασης ανάμεσά σας. Με λίγη τρυφερότητα όμως τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ προς το θετικό. Ελεύθεροι: Η προθυμία κάποιου να σας ακούσει μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σήμερα για να χαλαρώσετε. Μπορεί όμως να έχουν και κρυμμένα κίνητρα, γι’ αυτό μην αποκαλύψετε πολλά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Σε σχέση: Ακόμα και αν υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας μια θετική προσέγγιση από την πλευρά σας μπορεί να επαναφέρει την αρμονία. Ελεύθεροι: Προσπαθήστε αν μην ανησυχήσετε αν ένας φίλος φαίνεται ανήσυχος. Μιλήστε μαζί του ώστε να μπορέσει αργότερα να αισθανθεί περισσότερο χαρούμενος και πιο θετικός για την ζωή του γενικά. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Μια ανοιχτόμυαλη προσέγγιση και μια θετική διάθεση μπορεί να φτιάξει την ημέρα παρά το άγχος που έχετε. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την συζήτηση ενός δύσκολου θέματος. Αν μιλήσετε με κάποιον που νοιάζεστε μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σας και να τις κάνει περισσότερο αυθεντικές. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να κάνετε σχέδια για ένα ταξίδι ή να συνδεθείτε με κάποιον από μακριά του οποίου η παρέα σας έχει λείψει. Ελεύθεροι: Μπορεί να αντιληφθείτε τα συναισθήματά σας για κάποιον σήμερα ενώ χαίρεστε την ηρεμία και την χαλάρωση. Σε σχέση: Η επιθυμία για κάτι διαφορετικό μπορεί να σας κάνει να κινητοποιηθείτε. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι: Μπορεί να θέλετε να επωφεληθείτε από μια απρόσμενη ευκαιρία, και ένα ειδύλλιο μπορεί να ενισχυθεί από μια σύμπτωση. Η όψη του Κρόνου με την Αφροδίτη δείχνει πως μια νέα φιλία απαιτεί υπομονή. Zwdia σε σχέση: Η ανησυχία για την οικογένειά σας μπορεί να επισκιάσει τις δικές σας ανάγκες. Αυτό που ίσως χρειάζεστε είναι λίγος προσωπικός χρόνος. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Ένα όνειρο ή μια φαντασίωση μπορεί να πάρει την μορφή του αληθινού σήμερα. Μην βγάλετε αμέσως συμπεράσματα όμως και μην αποφασίσετε πως πρόκειται για αληθινή ιδέα. Η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και ίσως είναι καλύτερα να ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων. Zwdia σε σχέση: Μια κατάσταση έντασης μπορεί να επιλυθεί μόνο αν ένας από τους δύο είναι πρόθυμος να κάνει την πρώτη κίνηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Αν έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας μπορεί να σας βοηθήσει συναισθηματικά. Αν ένας φίλος σας ενθαρρύνει να μιλήσετε αποδεχθείτε την προσφορά του καθώς μετά μπορεί να αισθάνεστε καλύτερα. Zwdia σε σχέση: ένα προσωρινό εμπόδιο μπορεί να επιλυθεί γρήγορα αν έχετε μια προσέγγισης συγχώρεσης. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Αν πάτε σε μια συνάντηση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με ποιον/α φλερτάρετε ειδικά να θέλετε να έχετε μια ευκαιρία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μπορεί να μην διαβάζετε σωστά την γλώσσα του σώματός του/της. Αντί να ρεζιλευτείτε, να είστε προσεκτικοί και να έχετε μια αισιόδοξη αλλά επιφυλακτική προσέγγιση. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Αν ακολουθήσετε το ένστικτό σας τότε θα είστε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή. Μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε στα συναισθήματά σας καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια με την συζήτηση. Zwdia σε σχέση: Φαίνεται πως ούτε εσείς ούτε ο/η σύντροφός σας δεν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Κάποιος από τους δυο όμως πρέπει να το κάνει. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας χαρίζει καλή τύχη και δείχνει ότι ίσως υπάρχει ο έρωτας στην ατμόσφαιρα. Αυτοί που είναι μεγαλύτεροι και πιο σοφοί μπορεί να είναι στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς καθώς φαίνεται πολύ η ωριμότητά σας. zwdia σε σχέση: Οι σκέψεις σας για διασκέδαση μπορεί να έρθουν σε αντίθεση με μια πολυάσχολη ημέρα. Ίσως ήρθε η ώρα για διακοπές. Διαβάστε στα zwdia simera τις αναλυτικές ημερήσιες προβλεψεις για το ζωδιο σας.

 

zodia-zvdia-yy