Ερωτικές Προβλέψεις zwdia simera Πέμπτη 14/5

zwdia-fwtias-glwssa-erwta

Κριός

Να είστε ανοιχτοί στις κοινωνικές επαφές καθώς μια σχέση που ξεκινά τώρα έχει πολλές πιθανότητες να είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε. Μην αφήσετε τις αμφιβολίες σας να θολώσουν την κρίση σας καθώς αυτό το άτομο μπορεί να είναι πρόθυμο να κάνει μια κίνηση. Η επαφή του Ποσειδώνα με τον Ερμή σας προτρέπει να έχετε μια προσεκτική προσέγγιση αν κάποιος παρουσιάζεται ως δύσκολος άνθρωπος. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Zwdia σε σχέση: Να είστε συγκαταβατικοί με τον/την σύντροφό σας ακόμα και να φαίνεται εκνευρισμένος/η. Με υπομονή θα δείτε ότι γίνεται πολύ καλή παρέα αργότερα. Ελεύθεροι: Η επιθυμία σας να εξερευνήσετε έναν νέο τομέα ή ένα πεδίο ενδιαφέροντος μπορεί να είναι η ευκαιρία σας να κάνετε νέους φίλους. Θα παρατηρήσετε ότι κάποιος που ίσως είναι μόνος του για λίγο μπορεί να ενδιαφέρεται για εσάς. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Δίδυμοι

Zwdia σε σχέση: Μια πρόσφατη διαμάχη μπορεί να ενταθεί εξαιτίας του Κρόνου στον Αιγόκερω. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας και αφήστε το να περάσει. Ελεύθεροι: Σήμερα θα είστε τολμηροί και οτιδήποτε έντονο θα σας φαίνεται δελεαστικό. Σήμερα, η μίξη συναρπαστικών ενεργειών θα σας κάνει να διασκεδάσετε με μια καινούργια εμπειρία. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Καρκίνος

Zwdia σε σχέση: Αναλογιστείτε τι χρειάζεστε από ένα σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας και ποιες είναι οι ευθύνες σας απέναντί του/της. Αν και μια ισορροπημένη προσέγγιση βοηθά μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να αγνοήσετε το τι είναι καλύτερο για εσάς. Σκεφθείτε το καλά. Ελεύθεροι: Αν κάποιος έχει ένα μυστικό που δεν θέλει να το μοιραστεί ίσως είναι καλύτερα να του/της δώσετε χρόνο. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Λέων

Η επαφή του Κρόνου με τον Άρη μπορεί να σας κάνει να χάσετε την ισορροπία σας και να δημιουργήσει συναισθήματα θυμού. Αν παρατηρήσετε ότι έχετε απομακρυνθεί από ένα άτομο ίσως τα πράγματα γίνουν ακόμα χειρότερα πριν γίνουν καλύτερα. Ο Άρης όμως στου Διδύμους στρώνει τον δρόμο για θετική επικοινωνία ώστε να ξεδιαλύνετε τυχόν αμφιβολίες. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Παρθένος

Η θετική ενέργεια δημιουργεί ευχάριστες στιγμές με όποιον και να είστε αλλά ίσως υπάρχουν και πιο σκοτεινά κίνητρα. Η ζήλεια κάποιου ίσως είναι ένας λόγος για να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο ειδικά αν είχατε και προηγούμενα προβλήματα. Η συμπόνια μπορεί να προσφέρει βοήθεια στην κατανόηση. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ζυγός

Η σκέψη μπορεί να σας γλιτώσει από δυσκολίες στην σχέση σας σήμερα καθώς μια έλξη μπορεί να συμπέσει με την όψη του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Η επαφή του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να καθυστερήσει την πρόοδο, δίνοντάς σας την δυνατότητα να περιμένετε πρώτα για μια αντίδραση από έναν φίλο πριν κάνετε την κίνησή σας. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Σκορπιός

Ελεύθεροι: Αν χρησιμοποιήσετε τις σωστές λέξεις με τον σωστό τρόπο με ένα πρόσωπο που αγαπάτε τότε θα εκτιμηθεί η φροντίδα σας. Σήμερα η επιτυχία στην προσωπική σας ζωή έχει να κάνει με την υιοθέτηση της σωστής προσέγγισης. Zwdia σε σχέση: Μπορεί να είστε πλημμυρισμένοι από χαρούμενα συναισθήματα εξαιτίας της καλής διάθεσης του/της συντρόφου σας. Φροντίστε να το χαρείτε καθώς τίποτα δεν εγγυάται ότι θα διαρκέσει. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι: Θα είστε στο στοιχείο σας καθώς θα διασκεδάζετε με φίλους ή ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ενέργειά σας θα είναι έντονη και θα πρέπει να προσέξετε να μην πείτε ή να μην κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε μετά. Zwdia σε σχέση: Ένα ευαίσθητο ζήτημα που θα αφορά την σχέση σας μπορεί να δημιουργήσει ένταση αλλά μια συζήτηση αργότερα μπορεί να ξεκαθαρίσει την ατμόσφαιρα. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι: Μια μεγάλη συζήτηση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ή έναν φίλο σας μπορεί να κάνει ευχάριστο το βράδυ σας. Είτε μείνετε μέσα, είτε βγείτε θα χαρείτε την παρέα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Zwdia σε σχέση: Η σημερινή ευθυγράμμιση ίσως εντείνει την επιθυμία σας για αλλαγή, ειδικά όσον αφορά τον τρόπο ζωής σας. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι: Μια απότομη συμπεριφορά σχετικά με έναν θαυμαστή σας μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας. Αν κρατήσετε αυτό το άτομο σε απόσταση μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Zwdia σε σχέση: Αν ο/η σύντροφός σας σας προκαλέσει, είναι καλύτερα να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας σε ότι έχει σημασία. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.

 

Ιχθύες

Ελεύθεροι: Ένα ιδιαίτερο μήνυμα μπορεί να σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε. Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε με έναν φίλο ή με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να περάσετε χρόνο μαζί. Ίσως έχετε πολλά να συζητήσετε. Zwdia σε σχέση: Θα είναι εύκολο να τελειώσετε με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις αλλά ίσως ο Άρης να μην σας το επιτρέψει. Διαβάστε στα zwdia simera τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζωδιο σας.